4.3 ve 4.3.1 thered jailbreak yapan arkadaşlar ben çektim siz çekmeyin. *** IPROTECT *** uygulamasını Cydia da bigboss dan indirdim fakat buradaki crack li değil sınırlı ve süreli versiyon diye bunu kaldırdım ve xsellize den crack li olan başka bir tane indirdim kuruldu ve cihaz elmada takılı kaldı iBooty açamadı ne yaptıysam olmadı restore etmek zorunda kaldım restore bile çok uğraşla oldu daha sonra aynı crakli uygulamayı başka bir source den daha indirdim ve aynı şey 2. kez başıma geldi aman ben yandım siz yanmayın dikkatli olun bu uygulama çalışmıyor.... Cihazım Simfree Iphone 4 32 gb. 4.3.1 . İprotect yerine alternatif uygulama tavsiye edecek arkadasar varsa memnun olurum.Herkeze saygılar..
ben 4.1 de kullanıyorum, demekki 4.3 te sorun yaratıyor, uyarı için teşekkürler. 4.3 e geçmemek için başka bir neden daha :))
Programla alakasi yok tethered jailbreak kendi agzinizla diyorsunuz eger tethered jailbreak yaptiysaniz cihazi kapattginizda tekrar jailbreak yaparak acabilirsiniz yani programa has bisey degil elle de telefonu kapatsaydiniz yine acamazdiniz
Ben 4.3.1 yaptım bir çok uygulama ve yama ekledim başka hiçbir sıkıntı yaşamadım ama bu program hakikaten başıma bela oldu....
Locktopus bana göre en iyisi
Arkadasım thered i biliyorum bir çok uygulama restart yaptı kendimde telimi kapadım bazen ama iBooty e bağladım ve açtım gayet basit bir şekilde ama bu uygulamadan sonra sistem tamamen çöküyor ve cihazı açamıyorsun yani sorun uygulamada...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme