Şimdi Ara

4.3 , 4.3.1 JAILBREAK YAPANLAR BU UYGULAMAYA AMAN DIKKAT !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4.3 ve 4.3.1 thered jailbreak yapan arkadaşlar ben çektim siz çekmeyin. *** IPROTECT *** uygulamasını Cydia da bigboss dan indirdim fakat buradaki crack li değil sınırlı ve süreli versiyon diye bunu kaldırdım ve xsellize den crack li olan başka bir tane indirdim kuruldu ve cihaz elmada takılı kaldı iBooty açamadı ne yaptıysam olmadı restore etmek zorunda kaldım restore bile çok uğraşla oldu daha sonra aynı crakli uygulamayı başka bir source den daha indirdim ve aynı şey 2. kez başıma geldi aman ben yandım siz yanmayın dikkatli olun bu uygulama çalışmıyor.... Cihazım Simfree Iphone 4 32 gb. 4.3.1 . İprotect yerine alternatif uygulama tavsiye edecek arkadasar varsa memnun olurum.Herkeze saygılar..

• bilgilendirme icin tesekkurler...
  • geçmiş olsun. lockdown
  • ifunbuxla cihazi baglayip yuklediginiz programin adini taratip silmeyi deneseydiniz keske.
  • onuda denedim ama maalesef başarısız oldu...
  • ben 4.1 de kullanıyorum, demekki 4.3 te sorun yaratıyor, uyarı için teşekkürler. 4.3 e geçmemek için başka bir neden daha :))
  • Programla alakasi yok tethered jailbreak kendi agzinizla diyorsunuz eger tethered jailbreak yaptiysaniz cihazi kapattginizda tekrar jailbreak yaparak acabilirsiniz yani programa has bisey degil elle de telefonu kapatsaydiniz yine acamazdiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS 4.2 ne zaman gelecek ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben 4.3.1 yaptım bir çok uygulama ve yama ekledim başka hiçbir sıkıntı yaşamadım ama bu program hakikaten başıma bela oldu....
  • Locktopus bana göre en iyisi
  • Arkadasım thered i biliyorum bir çok uygulama restart yaptı kendimde telimi kapadım bazen ama iBooty e bağladım ve açtım gayet basit bir şekilde ama bu uygulamadan sonra sistem tamamen çöküyor ve cihazı açamıyorsun yani sorun uygulamada...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.