Şimdi Ara

4.3 Bu hafta Hazır mısın?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet dostlar bu hafta 4.3 patch'i yayınlanıyor.Ne gibi hazırlık yaptınız bakalım?
    Ben cooking ve fishing'i fulledim.Baya Chaos Orb yedekledim.

• Blizzarddan gelen resmi bir açıklama yok ama mmo-champion çarşamba günü geleceğini söylüyor.Yinede blizzardan açıklama gelmeden doğruluğu kesin olamaz.

Engineer olduğum için patch boyunca biriktirdiğim ama kullanmadığım 19 tane chaos orbum var.Diğer karakterimde de 9 tane civarında olmalı.Büyük ihtimalle ilk gün yüksek fiyatlardan satıp tsunami alırım.
  • Özel bir hazırlığım yok ama ilk iş yeni 5menlerden eksik itemlarımı toplamak. Şu an 1 yüzük ve 1 trinket lazım 378 ilvl. Onun dışında LF Raid'e girip ilk bossu öğrenmek ilk işim. Bilen biliyordur ama http://www.icy-veins.com/ yararlı bir site bossları öğrenmek için. Chaos orblarda ilk günden düşer fiyat bence, millet aç gibi farmladı çünkü.

JPler ne olacak bir bilgi yok paraya dönüşeceğini bilsem, onları 4000lerdim her charda. ama bir bilgi bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrfondip -- 28 Kasım 2011; 16:36:51 >
  • Cooking Fishing ne için fulledin?
  • Swtor çıkana kadar dönsem mi acaba?Hikayeli zindanlar geliyor kaçırmamak lazım.
  • Valla resto druidi fena nerflemişler, benim en güvendiğim healım Wild Growth'ın healını hem %20 düşürmüşler hem de WG glyph'nin +2 saniye CD eklemesini sağlamışlar. Swiftmendi 15 saniye bekliyodum zaten 10 saniye de WG bekleyecem. Velhasıl hiçbir hazırlık yapmadım fena sinirim bozuldu.
  • o kadar dert etme hocam :) Druid yine paşa paşa yapar işini..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:40:22 >
  • Blood dk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yengas

Ebonsteel Belt Buckle ve Hunter Weap Ench. stockladım

niye belt buckle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kril

Cooking Fishing ne için fulledin?

Dışa bağımlı olmaktan bıktım.Ve de baya bir fish stoğu yaptım.Raid günü salıcam piyasaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

quote:

Orijinalden alıntı: Kril

Cooking Fishing ne için fulledin?

Dışa bağımlı olmaktan bıktım.Ve de baya bir fish stoğu yaptım.Raid günü salıcam piyasaya

:D vay be. Ben de az bise truegold stokladim da kendimi uyanik saniyodum. Millet neler neler stoklamis yaw
  • Açıkçası 85 olalı 2 gün oldu ve dolayısıyla yeni patch e hiç hazır değilim eski acc olaydı hazırdım ne güzel. Neyse İlk hafta zaten kimse bişey yapamıycak progress olarak adam gibi tahminim önceki patchte de olduğu gibi bu zaman zarfında gear açığımı kapatmayı düşünüyorum parasal olarak da illa düşer bişeyler boeler falan satarız kendi kendimizi götürürüz.
  • 85lik rogueumla ilginlenmeye bayağı bir ara verdiğimden ve tank warrior levellamakla uğraştığımdan pek bir hazır olduğum söylenemez. Ama partch bir geliversin ayak uydurmaya çalışırız elbet. Zaten bu ay hazır alterac valley ve warsong bgleri varken warriorumu 85 yapmaktan hiçbir şey alıkoyamaz
  • hunty setimi dörtledim sonunda, 4.3te holy paladin oynayacağım onun transmog setini fulledim (bkz. imza armory), dk tank ile de lfr atarım can sıkıntısına güzel buflamışlar dk yı..
  • 20küsür stack whiptail, bir okadar cinderbloom ... kısaca cataclysm bitkileri, voltaile life , çeşitli maden ıvır zıvır. Aslında özel olarak depolamadım. Öyle kaldılar. Kalsınlar madem dedim.
  • resmi facebook sayfasında yarın sabah geçileceği yazıyor.
  • http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2yz4ebjZCPg

Yarın ki patch'in sinematiği gibi buyrun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Blonde -- 29 Kasım 2011; 17:50:09 >
  • quote:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2yz4ebjZCPg

Bu sinematik ise çok vasat buldum geri dönerim belki diyordum ama hiç kendine çekemedi beni çıksında bakalım bi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkımm

quote:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2yz4ebjZCPg

Bu sinematik ise çok vasat buldum geri dönerim belki diyordum ama hiç kendine çekemedi beni çıksında bakalım bi.

Daha çok dungeonları ve raidi anlatmış gibi.
    FL cinematiği gibi etkilemedi evet.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.