Şimdi Ara

4.3 ile Gelen Yeni Mountlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İki yeni binek ekleniyor oyuna arkadaşlar.Bu sefer drop olarak değil dw yi kestiğimiz zaman geliyor
    Binekler bana legendary staffın dönüştürdüğü dragon ile alexstrasza'yı anımsattı.

Bu binek için normal mod'da deathwing i kesmek gerekiyor

Bu binek için heroic mod'da deathwing i kesmek gerekiyor

• Şekil olarak beğendim ama ben bunların uçuş animasyonlarını pek sevmiyorum.Proto drakeler daha çekici geliyor bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayvansı Terlik

Şekil olarak beğendim ama ben bunların uçuş animasyonlarını pek sevmiyorum.Proto drakeler daha çekici geliyor bana

Aynen bende eskiden proto-drake hastasıydım alana kadar geçmedi hevesim ama aldıktan sonra 1 hafta kullandıysam kullandım sonra gene Frost Flying Carpet'ıma döndüm daha rahat uçuluyor
  • Koskoca Deathwing'den daha janjanlı bir şeyler düşebilirdi.
  • yok ya modellemeleri iyice salladılar artık. bir kalıp oluşturuyorlar onun üstüne biraz boya cila al sana yenilik. yeni nesil kıytırık f2p'lerde bile daha farklı binekler, yaratıklar var. rengini değiştirip aha bu üst modeli diye satmıyorlar.
  • Hepten unuttuk 4.3'ü yahu şu pandalar yüzünden.

@YodaTheMaster
    Ne bir drop şansı,ne achievement istiyor mountlar.O yüzden böyle olabilir.İlk zamanlar sayılı kişilerde olucak ama bir kaç ay sonra ayağa düşücek.Bence güzel olmuş.
    Caf caflı mount istiyorsanız 70. seviye raidleri yapın.Drop rate ile güzellik ters orantılı bu oyunda
  • Ya o kadar da kötü değil bence, artık harbiden bazı insanların adam gibi bakmadan "cık" dediğini düşünmeye başladım. Ignore ediyorum böyle densiz yorumları ya.

(Edit: Alexstrasza'nın kendisine mi binmek istiyolar, anlamadım artık.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kril -- 1 Kasım 2011; 23:03:30 >
  • Şu an fl den düşen mountlar gayet güzel mesela. Öylesine yapıyorlar koyuyorlar önümüze diyorsanız. %100 drop şansı olan binekten ne beklersiniz anlamam ki.
  • Aha küçük alexstraszaya bincek millet
  • ne zaman gelicek bu 4.3 patch'i bilen varmı tarih olarak herhangi bir açıklama filan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OSIRIS

ne zaman gelicek bu 4.3 patch'i bilen varmı tarih olarak herhangi bir açıklama filan var mı?

Ben recipe satmaya çalışırken elemanın biri kasım 15 dedi ama nereden salladı bilmiyorum.
    Bence sürer ya daha.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.