Şimdi Ara

4.4.2 SONY XPERİA Zde yükleyince 3G ÇALIŞMIYOR!!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
2
Favori
1.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasus32

Gncl

Hocam sorunu çözmüşsün galiba. Bizle de ayrıntılı paylaşırsan biz de düzeltelim 3g yi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celikc -- 27 Haziran 2014; 0:15:29 >
  • malesef kardeşim keşke çözmüş olsamda sizede yardımcı olsam
  • Offf offf 3gsiz hayat

• quote:

Orijinalden alıntı: pegasus32

Offf offf 3gsiz hayat

Fabrika ayarlarına dönsek düzelir sanırım. Denedin mi. Denediysen boşuna dönmeyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celikc -- 5 Temmuz 2014; 12:17:41 >
  • Yok denedim kardeşim olmaz boş yere uğraşma

• Fabrika ayarlarına döndün yani. Aslında bu yazılımsal sorun. Yani geri dönüşte düzelmeli. 4-4-2 donanımı bozacak hali yok diye düşünüyorum. Yok mu üstadlar forumda. Kimse çözüm önermemiş.

• Cihaz klon imei mi ?

• cihaz orjinal teknosadan alınma geride dönsen sıkıntı geçmiyor malesef benim yüklmedeğim room kalmadı samsungta bir program var ama bizde çalışmıyor onuda denedim yazılımsal bir sorun çözüm yok şu an için bulamadım
  • Benim cihaz yurtdışı. Ama resmi kendi pasaportumuza kayıtlı. İmei kaynaklı olmaz bu durumda.
    Pegasus kardes senin cihaz garantiliyse servise yolla çözsünler. Ben nasıl çözeceğim, bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celikc -- 9 Temmuz 2014; 3:59:53 >
  • Evet gönderecem ama şu an için bulunduğum yerde hep Wifi var ankara yada ist geldiğimde gönderecem gibi

• nasıl oldu diyen için

burdaki linkteki 4.4.2 yükledikten sonra oldu ve 3g gitti flaştoll ile yüklemiştim o zaman stock room vardı

şimdi cresko 6,3 var rootlu
  • nasıl oldu diyen için

burdaki linkteki 4.4.2 yükledikten sonra oldu ve 3g gitti flaştoll ile yüklemiştim o zaman stock room vardı

şimdi cresko 6,3 var rootlu

http://www.xperiaplatform.com/xperia-z-zl-ve-zr-icin-hemen-android-4-4-kitkat-yukleyin/
  • pegasus32 P kullanıcısına yanıt
    benimde xperia spde 2g hiç bir şekilde çekmiyor,3gye geçince belli bir noktada full çekerken 5 metre ileri git şebeke tamamen gidiyor.şebeke anteninde problem var galiba servise yolluyacam
  • aynen olabilir
  • Kimseden adam akıllı bir cevap gelmemiş ne yazıkki.. sanırım avea kullanıyorsun.. *100# (ydi sanırım) arayıp internet ayarlarını telefonuna indirmen lazım.. sanırım kurduğun rom farklı bir ülkeye ait, o yüzden türkiyedeki oparatörlerin internet ayarları yüklü şekilde gelmiyor.. avea müşteri hizmetlerini de arayıp yine 3g ayarlarının telefonunuza gönderilmesini isteyebilirsiniz..
  • dream onların hepsi denendi yani onlada alakası yok telefon 2g de kalıyor 3g geçince hat gidiyor malesef ama malesef telefonda sıkıntı var
  • Çözüm önerisi olanları bekliyoruz

• Yazım yapan malesef sonyde hiç yok samsungta adamlar yapmış arıza pach diye rootlu telefonda çözüyorlar bizde kimse yok bû sıkıntıyı çözecek

• Gncl

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.