Şimdi Ara

4.4.2 SONY XPERİA Zde yükleyince 3G ÇALIŞMIYOR!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
2
Favori
1.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CELİKC ve benim aynı şekilde 3g çalışmıyor her ne yaptıysam benim olmadı flaşlama geri dönme 4.3 şu an v7 rootlu kulanıyorum halen çalışmıyor aynı zamanda *#*#73 bunla servis kısmında anten baktım wcdma çalışmıyor eror mobil şebeke kımsındada herşeyi yaptım apn silip tekrar internet ayarlarını yüklemekten tutunda herşeyi yaptım
    2g edgede kalıyor malesef sebep ne çözemedik..............
     4.4.2 SONY XPERİA Zde yükleyince 3G ÇALIŞMIYOR!!!!!! 4.4.2 SONY XPERİA Zde yükleyince 3G ÇALIŞMIYOR!!!!!! 4.4.2 SONY XPERİA Zde yükleyince 3G ÇALIŞMIYOR!!!!!! 4.4.2 SONY XPERİA Zde yükleyince 3G ÇALIŞMIYOR!!!!!!

• Güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3g ye tekrar kaydol yada avea müşteri hizmetlerini ara
  • Bölgende 3g erişimi olmayabilir.
  • Hepsi denendi kardeşim başka telefona taktım simi 3g var Online baktım avea aradım sıkıntı yok başkasınında simini kendime taktığımda yine turkcell vodafone avea ama 2 g malesef

• Gncl

• Gncl

• Hala yok cvp

• Samsungda gecerli bir yontem var hocam

Sorumluluk kabul etmem

Modem dosyasi varsa düzgün olan bir tane flashlayın

• Bir arkadaş daha oldu 3 kişi istanbul nickli arkadaşta 3g çalışmıyor 4.4.2 ile oldu nasıl olur bu anlamadım bu gönderdiğin olur mu kardeşim

• http://forum.donanimhaber.com/m_93066743/tm.htm
    burda foruma link açtım bir arkadaş samsungta modem flaşlamak olduğunu söyledi ama skıntıda olabilir

BENCE BU SORUN AYNI BİLGİSAYADAKİ GİBİ DREVER OLUR YA BÖYLE BİŞEY YÜKLEMEK LAZIM BUDA SERVİSTE OLUR AMA BULABİLİRMİZ BİLMİYORUM

istanbul linkli arkadaştada oldu 3kişi olduk
  • Gncl

• Gncl

• Bizde ilk görseldeki gibi genelde hiç çekmiyor bazen 2 çubuk çekiyor 3g den hiç haber yok kardeşimin telefonu halen çözüm bulabilmiş değiliz

• pegasus32 P kullanıcısına yanıt
    senin telefonda var sıkıntı bizde takır takır akıyor yağ gibi telefonda sıkıntı olmadığını düşünyorsan operatör ile görüş
  • Yok telefonla ilgili kesinleşmiş Modem diye samsunglarda bu tür sıkıntı olanlar var çünkü telefonun test bölümü varya orda anten bölümde eror var yani telefonda sıkıntı acaba garanti çözebiliyormu onu merak ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: pegasus32

Yok telefonla ilgili kesinleşmiş Modem diye samsunglarda bu tür sıkıntı olanlar var çünkü telefonun test bölümü varya orda anten bölümde eror var yani telefonda sıkıntı acaba garanti çözebiliyormu onu merak ediyorum

Telefondan *#*#7378423#*#* yapin. Service tests'e girip donanımda bir sıkıntı var mı bakın. Varsa garanti çözer.
  • http://www.android-hilfe.de/sony-xperia-z1-forum/515502-umts-hsdpa-probleme-kein-3g-trotz-korrekter-settings-gelost-2.html

bu sitede bişeyler var ama anlamadım

zaten senin dediğin yerdeki anten kısmında bu resimdekiler var

error!failed to set rx diversity settings please check the current network mode

4.4.2 SONY XPERİA Zde yükleyince 3G ÇALIŞMIYOR!!!!!! 4.4.2 SONY XPERİA Zde yükleyince 3G ÇALIŞMIYOR!!!!!!

• bu üçündede eror yapıyor
  • Sorun ultrasnow-baseband ikilisinden kaynaklanıyormuş.

At&t'den telefonu unlock yaptırdım, ultrasnow'u silip basebandi yükselttim ve şu an canavar gibi çalışıyor. Ne hat gidiyor, ne 3G kopuyor. 24 saat açık artık 3G :)

Problem sim kartlarda, Vodafone'da, telefonda vs değilmiş yani arkadaşlar..

BURDA YAPILAN NE UNLOCK
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.