Şimdi Ara

4.4.2 SONY XPERİA Zde yükleyince 3G ÇALIŞMIYOR!!!!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
2
Favori
1.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu işi teknik servis çözer sanırım. Pegasus senin cihaz garantili. Benimki değil. Gönderde bir An önce çözümünü öğrenelim. Ben de ücretli yaptırılır çözülürse
    çözülürse.

• bizim sony kullanıcılarda iş yok adamlar samsung çözüyorlar bu işi benim ne garipse mesajda gitmiyor artık geliyor fakat gitmiyor
  • Gncl

• Gncl

• MESAJI HALLETİM SONUNDA MESAJ MERKEZ NUMARASI BENİM AVEA KİLİTLİYDİ MOBİLEUNCLE TOOLS PROGRAMINDAN ENGİNEER MODE KISMINDAN TELEFON BİLGİLERİ SMSC BU MESAJ MERKEZ NUMARASI FARKLIYDI '+905598008000',145 BUNU YAZDIM VE MESAJ MERKEZ NUMARASI DEĞİŞTİ

KALDI BU 3G SORUNUM
  • Gncl

• Gncl

• Gncl

• Bugün telefonun yalnızca 3g de çektiğini farkettim 2g yi açtığımda şebeke yok diyor 3g ye aldığımda çekiyor fakat bizim ev içinde çekmiyor dışarda çekiyor yani iç ortamlarda 3g çekmiyor bu 2g sorununu nasıl çözebiliriz ?? 3g çekmedimi otomatik 2g ye geçmesi gerekiyor 2g çalışmadığı için bunu yapamıyor bilmiyorum ne yapabiliriz ?
  • valla ben z yi iki defa servise gittti 1.de 3g bağlantısı yapılamamaktadır 2.serviste hata bulunmamaktadır bu teleservisin allah belasını versin 3. defa şimdide kvk gönderin dedi sony bakalım bugun gönderdim son hakları kaldı 4. de paramı alırım benım 3g hiç çalışmıyor direk kopuyor nasıl 2.hata yok diyorlarrr varya
  • Nete pek görmüyorum bir suredir.benim telde ayni duruyor. Oğlana verdim simdilik. Düzeltip geri almak istiyorum.
    Pegasus kardeş cozdumu diye bakayim dedim. Ancak sorun devam ediyormuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • su an olarak evet çözulmedi 3,servis su an kvkda bekliyorum
  • 3.defa servise giden ilk iki servis teleservisti xpera z telefonum 3.defa kvk da ve su an itibariyle parca degisimi diyor benim sorunumu bilen biliyor 3g hic calismiyor 2 gde calisiyordu burdan bilgleri aktaritim  
    İlk ikisinde teleservis telrfonuun guc deugmesini ses kisma acmayi ve kasayi yenilemisti contalarida telefon sifir gibi ama 3gyi yapamadilar onuda kvk yapacak

• kvk baktim cihaza ANAKART uretici firmadan bekleniyor diyor telefonu sifir yaptilar valla hersey degisti ne zaman gelir acaba bilen varm

• Telefonun anten kartında ve kablosunda sıkıntı varmış benim. Anakartı değiştirirlerken kopartmış tamirci. Başka bir tamirciye götürdüm parça bulamadı ben de parçaları temin ediyorum tekrar tamire vereceğim. Hoparlörde bozuktu şöyle komple bir parça buldum gelsin bakalım yapabilecek mi

http://www.ebay.de/itm/181534765478
  • Senin sikinti neydi

• pegasus32 P kullanıcısına yanıt
    Telefonun şebekesi çekmiyodu işte 2g hiç çekmiyodu 3g de 1 çubuk belki çekiyodu. Hoparlörde de arıza vardı bakalım mesajdaki parçayı istedim inşallah olur da kurtarırım şu telefondan
  • Sikinti anakarta olabilir

• Pegasus hocam senin teli ne yapti servisler, çözdüler mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.