Şimdi Ara

4.4.2 SONY XPERİA Zde yükleyince 3G ÇALIŞMIYOR!!!!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
2
Favori
1.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bugun su an itibariyle telefon anakart degistirilerek kargoya veeildi bakalim gelsin son bilgiyi aktaracam heralde cozumu anakartta kvk isini yapti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SORUN ÇÖZÜLDÜ

Sa hayırlı geceler telefonuma kavusturma sonunda ve hiçbir sıkıntı yok 3g var artıkkkkkk

Yenı ımeı anakart yeni oldugundan değişmiş kvk allah razı olsun boş yere iki defa TELESERVİS ulaştırdı telefon sıfır herseyi yeni sanki sıfır telefon gibi ekran arka kapak tıpalar ses acam kapama guc düğmesi herşey satsammı acaba valla ben zden vazgecmem gibi sıfır fiyatı eder su an

• quote:

Orijinalden alıntı: pegasus32

SORUN ÇÖZÜLDÜ

Sa hayırlı geceler telefonuma kavusturma sonunda ve hiçbir sıkıntı yok 3g var artıkkkkkk

Yenı ımeı anakart yeni oldugundan değişmiş kvk allah razı olsun boş yere iki defa TELESERVİS ulaştırdı telefon sıfır herseyi yeni sanki sıfır telefon gibi ekran arka kapak tıpalar ses acam kapama guc düğmesi herşey satsammı acaba valla ben zden vazgecmem gibi sıfır fiyatı eder su an

hangi kvk servisinde yaptırdınız teli? Şehir-ilçe-servis ismi şeklinde belirtir misiniz? biz de soralım. Aynı sorun var.
  • Ankara kvk yetkili serviste benim tel garantili sıfır ucretle oldu anakart degisiktirdiler

• Gönder kardeşim bence hemen

• pegasus32 P kullanıcısına yanıt
    Ne kadar ücret alıyorlar anakarta?
    Sadece anakat mı değişmiş?
  • Benim telefon teknosadan alınma garantili ücretsiz yapıldı

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.