Şimdi Ara

4.4 GB Güncelleme İniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2.2 Güncellemesi çıktı ama kimin de 300 MB inerken kimi kullanıcı da 4 GB civarında dosya iniyor. Benim bilgisayarda da 4.4 GB güncelleme inmekte. Oyunda herhangi bir eski güncellemelerle ilgili eksiklik ve bozuk dosya olmamasına rağmen ve güncelleme çıkmadan önce oyun çalışırken neden böyle oldu enteresan.

Bu arada 24 Mbit İnternet ile inmesine AKK dolmamış olmasına ve internet hızında sorun olmamasına rağmen çok yavaş inmekte.

• Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    Diğer konu soru amaçlı açılmıştı bu konu ise oyunu günceleyen kimi kişide 4 GB dosya indiiğini belirtmek içindi.
  • Peki bunu belirtmek için konu açmak mı gerekirdi? Neyse ben de katıldım sizin tarafınıza, ayaklar aynı hizada olsun, omuzlarımız birbirine değsin hadi bakalım.

Diğer konu da gereksizdi, bu konuda. Ama kınamak yerine sizi anlamak için ben de konu açtım. Lütfen 4 metrelik kablo gerektiğini belirtmek için açtığım konuda teraziye tıklayınız. Kapslar kurbağa olmadan inceleyiniz.

Tşşklar.
  • Bende 300 i di sanirum, basinda degildim ama 5 dakika sonra geldigimde bitmisti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    Arif'in, Cincinnati Bengals'a yaptığı touchdown'ın videosunu ararken buraya geldim, yama geldi mi gelmedi mi, fikri olan var mı?(^_#)?
    2 cigolayt imiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khoradasein -- 9 Nisan 2015; 9:24:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.