Şimdi Ara

4.5 g marka model sorunu !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Turk telekom online islemlerde marka modelim Nokia 3210 olarak gozukuyor ama aslinda telefonum LG G2 imeiden dolayi olabilir diye dusunuyorum bu yuzdende cihaziniz 4.5 g uyumlu degil diyor sistem.bunu nasil cozerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cihazınızı kaçak vs. aldıysanız ya da yurtdışından alınıp pasaporta kayıt yerine IMEI değiştirilmiş bir cihaz ise böyle bir durum olabilir.
    Telefon Nokia görünse de 4G için bir sıkıntı göstermez sanırım ama TT'de denemedim hiç. 4G etkinleştiremiyorsanız bir arkadaşınızın cihazında etkinleştirip hattınızı telefonunuza takın derim. Sıkıntı olmaması lazım pek.
  • Imein cakma.

İmei ne gore internet cikisi alirsin.Yani 4G li telefona 2G li telefon imeisi atarsan 4g ve 3g calismaz

• sim kartını 4g destekleyen bir telefona takıp mesajı atmayı dene

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ***Leopard*** kullanıcısına yanıt
    3G sorunsuz çalışıyor, doğuda bu sayede o kadar kaçak telefon satılıyor. Ancak 4G ile ilgili bir deneyimim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sis651

3G sorunsuz çalışıyor, doğuda bu sayede o kadar kaçak telefon satılıyor. Ancak 4G ile ilgili bir deneyimim yok.

Benim bir arkadasin telefonunda(3G destekli) Samsung su eski kayar kapakli telefonunun(2G li telefon) İmei si vardi.S adece 2g calisiyordu,3G dahi olmuyordu

• 3gden yapıştır gitsin zaten 4g daha yerleşeyim diyene kadar 5 yıl geçer.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ***Leopard*** kullanıcısına yanıt
    Doğuda Irak sınırında çalıştım. Samsung Galaxy S5 öncesi telefonlara IMEI kolayca atılıyordu. Arkadaşlar da neredeyse toplu olarak Samsung Galaxy S4 almışlardı ki burada kaçak olmayan telefon almak için baya uğraşmak gerekiyordu o zaman. IMEI sorgulattığımızda telefonlar tarihi eser Ericsson telefonlar olarak görünüyordu. 3G çalışma olarak sıkıntı yoktu hiçbirinde. Yalnız arada aynı IMEI'yi başka telefona da atıyordu kaçakçılar yanlışlıkla, o zaman sıkıntı oluyordu. :)

Muhtemelen hattın 3G'si uyumlu bir telefonda açıldıktan sonra diğerlerinde de çalışıyordur. Ama ilk sefer uyumlu cihaz isteyebilir belki. 4G için daha iyi bir kontrol mekanizmaları olabilir tabi, belki 4G çalışmıyordur bu şekilde ama 3G olarak arkadaşlar hala kullanıyor telefonlarını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sis651 -- 4 Eylül 2016; 16:06:08 >
  • Yani diyosunuzki sim kartımı 4.5 g destekleyen telefona takayım etkinleştireyim geri benim telefonuma takayım okey deneyeyim
  • denedinizmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasancannss -- 12 Ekim 2020; 8:46:25 >
  • Hasancannss kullanıcısına yanıt

https://forum.donanimhaber.com/profil/2092845

Enson 4 yıl önce girmiş foruma , özellikle eski konularda biraz araştıralım veya adam açmış kız arkadaşımın hattı bloke olmuş ne yapabilirim diye 3 yıl öncesi konu altta eleman yazmış bu güne , ne yaptınız evlendiniz mi diye , ,

• Hocam kusura bakmayın.

Forumda yeni sayılırım.

Yavaş yavaş alışacağım galiba..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.