Şimdi Ara

Ses sistemi tavsiyesi ? Snopy> 5.1 SN-518? < Kullanan var m?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • xbox için ayrı bi ses sistemi almak istiyorum ama maddi konuda sıkıntı çektiğim için ucuz bişeyler bakıyorum
    sizce Snopy 5.1 SN-518 nasıl ? kullanan varsa yardımcı olabilir mi ? 45 ytl ye bir tane buldum 2.el ama bu sistem hakkında bilgim yok...

• bu da bir linkhttp://www.pcmekan.com/index.php?do=catalog/product&pid=4748 niye bu kadar ucuz insan ister istemez huysuzlanıyor
  • yok mu ilgilenen:/
  • Bunun yerine Logitech x-540 (75 w rms) yada x-530 alabilirsin.(Ama biraz pahalı sayılır 130 lira civarı)

bu snopy den pek fazla temiz ses alamazsın.
  • cevabın için teşekkürler ... sağol ya ses konusunda çok beklentim yok zaten mesela bende 4 +1 diana KA-2500 var memnunum bunun gibi bişey arıyorum altı üstü...
  • piranha 5600 alabilirsin 60-65 ytl civarı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gézgin

piranha 5600 alabilirsin 60-65 ytl civarı

sana da ayriyeten teşekkürler tavsiyen için sağol...
    bir kaç sorum olacak bu sistem sende var mı (piranha 5600) , veya azcık da olsa bilgi sahibiysen bilgilendirebilir misin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fetih

Bunun yerine Logitech x-540 (75 w rms) yada x-530 alabilirsin.(Ama biraz pahalı sayılır 130 lira civarı)

+x540
  • bunun yeri burasi deil dostum. ses sistemleri bölümü var oralari incele bence.

quote:

Bunun yerine Logitech x-540 (75 w rms) yada x-530 alabilirsin.(Ama biraz pahalı sayılır 130 lira civarı)

bende X-530 var memnunum fakat arkadas ucuz bişey istiyor X-230 da işini görür bence.
    birde Allah Aşkına şöyle dandirik cihazlar almayin. bi kere alın 3-4 yıl yetecek şekilde kullanin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mickey~

quote:

Orjinalden alıntı: Gézgin

piranha 5600 alabilirsin 60-65 ytl civarı

sana da ayriyeten teşekkürler tavsiyen için sağol...
    bir kaç sorum olacak bu sistem sende var mı (piranha 5600) , veya azcık da olsa bilgi sahibiysen bilgilendirebilir misin?

ahşap bir subwoofer ı var oyun ve film izlemek için kullanırsan oldukça güzel.müzik dinlicem evi inleticem diyosan yüksek seste biraz boğukluk oluyor.Ama fiyatına göre oldukça iyi.
  • quote:

Evet. 4 gün kaldı onu alıcam internette fiyatları 118 YTL, 130 YTL, Burada Bir Dükkana Sordum 150 YTL Dediler..

Kadıköy'e Gitmeyi düşünüyorum orada pasaj var çok ucuza aldım ekran kartını mesela oradan almayı düşünüyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: McCarty

bunun yeri burasi deil dostum. ses sistemleri bölümü var oralari incele bence.

quote:

bende X-530 var memnunum fakat arkadas ucuz bişey istiyor X-230 da işini görür bence.
    birde Allah Aşkına şöyle dandirik cihazlar almayin. bi kere alın 3-4 yıl yetecek şekilde kullanin

ses sistemleri bölümünde fazla kişi olmadığı için buraya açayım dedim iyi etmişim bazen sizin gibi ilgilenen doğru düzgün insanlar çıkabiliyor
    bu arada X-230 da işimi görür bundan eminim zaten şaşalı bişey aramıyorum fazla sadece iyi bişey olsun istiyorum senin dediğin gibi ... Peki senin önerdiğin X-230 un sıfır fiyatı ne kadar ?
    & Gézgin teşekkür ediyorum önerdiğin sistemi düşünmeye başladım kafama yattı gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mickey~ -- 29 Mayıs 2008; 18:01:53 >

• ben megaworks thx 550 kullanıyorum. memnunum. bence megaworks al x530 x540 la filan uğraşma
  • quote:

Orjinalden alıntı: rEaDy_for_aCtion

ben megaworks thx 550 kullanıyorum. memnunum. bence megaworks al x530 x540 la filan uğraşma

ucuz bişey diyorum
  • 80 liraya Altec Lansing VS3251 alman en mantıklı çözüm, Migros'larda satılıyor.
  • Bende Logitech x530 var,öneririm ama bütçen düşükmüş.Sen gene Logitech'in en ucuz modellerine bak.2+1 de olur ama yeterki Logitech olsun.
  • Bence almadan önce denemeni tavsiye ederim. Nerde deneyeceğim dersen Mediamarkt te deneyebilirsin.
  • kardes genius'unda var 70 ytl oda gayet iyi walla.arkadasta varda. odasında ıyı ses verıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mickey~

quote:

Orjinalden alıntı: McCarty

bunun yeri burasi deil dostum. ses sistemleri bölümü var oralari incele bence.

quote:

ses sistemleri bölümünde fazla kişi olmadığı için buraya açayım dedim iyi etmişim bazen sizin gibi ilgilenen doğru düzgün insanlar çıkabiliyor
    bu arada X-230 da işimi görür bundan eminim zaten şaşalı bişey aramıyorum fazla sadece iyi bişey olsun istiyorum senin dediğin gibi ... Peki senin önerdiğin X-230 un sıfır fiyatı ne kadar ?
    & Gézgin teşekkür ediyorum önerdiğin sistemi düşünmeye başladım kafama yattı gibi...

Yaklasık 4-5 ay önce Kadıköy yazıcıoğlunda bir dükkandan 90 liraya almıştım

( Girişte bir dükkan var ... Orda 100+ demişlerdi sanırım, ama ben alt katta sağdaki bir dükkandan 90'a almıştım )

Nette daha da ucuzdur sanırım

• Snopy sakın alma cızzzzz sesi geliyor bütün gün temiz ses vermiyor çok kötü kabloların giriş yerleri açıltı fişi koptu o derece yani
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.