Merhaba arkadaşlar, Bulunduğum yerde internet alt yapı olmadığı için TTNET data hattı aldım Gm5 plus çift hatlı telefondan ikinci hat olarak takip hotspot yapıp paylaşım yapıyorum , ama telefona arama geldiğinde internet kopuyor ve paylaşımda kullandığım net kesiliyor,
Sim kart destekli modem alırsam hem internet kopması sorununu aşıp hemde daha yüksek çekim gücü ve dağıtım wifi gücü elde edebilirmiyim tavsiyelerinizi bekliyorum.
Pilli USB şarjlı Turkcell vinn 4.5 uyumlu modem mv910 sanırım 350 TL ama masa üstüne eternet girişiyle bagliyamam ve pill şarj desarjdan yipranip masraf çıkarır,bütçeyi artırıp çift anten eternet çıkışlı sim data hattı takılabilen modem düşünüyorum.
Not: cep telden internet hızına bakınca 6 ila 8 MBT arası hız çıkıyor 3 ay içinde baz istasyonu takilacakmis bölgeye cepte 4.5g yazıyor Ama bazen 3g ye düşüyor. Harici modem, çekim gücünü gm5plus in gücünden daha verimli hale getirebilirmi, sonuçta tel ikinci sim ile kullanıldığından verimliliği dusuyormudur.Cok uzun oldu ama cevaplar iz ve tavsiyemiz benim için önemli,şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar yardım edebilecek yokmu?
Logitech84L
kullanıcısına yanıt
hocam ayni dert bende de var nasil bi çözüm buldunuz bu işe?
ercan_198666E
kullanıcısına yanıt
Merhaba hocam, 4.5g türk telekom data hat aldım 50 gb kotalı , data hattı 3g usb modeme taktım eski tip , 3g modemi usb den uyumlu tplink 3420 router a takıp masa üstü pcye eternet kablosu ile .cep ve tabletede wifi si ile internet saglamıs oldum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme