Şimdi Ara

4.5G hakkında merak edilen tüm detaylar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
1.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefonumda hattımda uyumlu ama gram ilgilenmiyorum telefonun ayarını kısıp yine 3g ye alacagım 3 gb internetim var ne yapayım arkadaş ben 4bucakg yi ???? hatta bana zararı bile olacak bi bakıcam izlemek istemedigim birşeye yanlışlıkla tıklamışım 1 sanıyede dolmuş ve bütün ay internetsiz kalmışım. Saçma sapan hareketler valla hee verirsin ücretsiz herkese 10 gb ek internet ozaman senden adamı yok derim bende.

• 4.5G gerek yok. Son tüketici olarak 3G ye devam.
    Bu fiyatlar olmaz.
    BTK yı kınıyorum ayrıca..
  • tüh bee schweppes etiketi yapıştı elime

• ileri tarihlerde cat12 ve cat16 modemli cihazlara sahip olduğumuzda da vadettikleri 1.5gbit'e kadar olan hızları görebilecek miyiz, cevap bulamadığım tek soru bu doğrusu

• aynı tarifeyle devam :))

• Gectim 4.5g yi ,vodafone şehrin göbegine bile 3g veremiyor,Şebeke sinyalleri düşük,hatta sık sık kopmalar yasanıyor.
  • Açıkçası bu adamın söyledikleri şeylere inanan var mı bilmiyorum????

• İnsan biraz net olur ya. Erdi Bey soruları soruyor. Soru belli cevap belli.

Kurmanız gereken maksimum 2 yada 3 cümle.

Olayı sağdan anlatıp soldan anlatıp 17dakika boyunca bildiğin hiçbir cevap vermedi adam :)

• 37 liraya 6gb internetim var 1500 dakka her yöne konuşma var. turktelekomlu olarak mutluyum allaha çok şükür. 4.5g yi destekleyen bir cihazımda yok ancak ben bi telefonda zaten internette 3Gyi bile yeterli buluyorum. 2GB harcasam bi telefon için gene iyi bişey. henüz buna yetecek şarj ihtiyacı telefonlar tarafından karşılanamıyorken napayım ben hızı ?

• 800 ve 900 Mhz hakkında adamın söyledikleri teoride doğru. Düşük frekanslarda mesafe artar doğal olarak ve özellikle vodafone neredeyse tüm parasını (ihale) bu iki frekansa yatırdı. O yüzden dağda köyde yaşayan arkadaşlar gönül rahatlığı ile vodafone'a geçebilirler artık (gene teoride, pratiği yarından itibaren göreceğiz). Benim iş yerinde performans tatmin ediciyse ben de geçeceğim zira ensar vakfı olayından dolayı Turkcell'den çıkmak istiyorum.

Eleştirirken biraz gerçekçi olalım. Mobil internet fiber ya da adsl kadar ucuz değil. Farkındaysanız onlarda AKK değil, doğrudan kota var ve hemen her ülkede böyle. Sınırsız mobil internet verenler (ABD) bu sefer hot-spot açmayı engelliyorlar ki onlar da artık bıraktılar o işleri. Fiyatların daha pahalı olduğu konusunda elbette haklıyız. Şu ankinin yarısına falan inmesi lazım. Bunu söylerken de eldeki verilere bakabiliriz. Birkaç sene önceki kotaları kullanmıyoruz artık, ilk internetim 1-2GB iken en son 12GB (stick'ler) seviyesindeydi. Uzun vadeli taahhütlerde bulunmayın, önümüzdeki 1-2 sene içerisinde kotalar iki katına çıkar muhtemelen ve fiyatlar benzer seviyelerde kalır. Turkcell 50 GB'ı 149 liraya veriyor mesela. 3G'de böyle bir tarife yoktu. Şu yatırımların karşılığına alıp kar etmeye başlasınlar, ondan sonra düşer fiyatlar. Sabırlı olun derim ben.

• Hız testi yaparken kota bitmiş olacak, bence bunlar akılımızla alay ediyorlar!!!!!.....

• Bu kadar tatavaya vodafone'un verdiği 4.5g hızı 25 mbit download 12 mbit upload. Pingler düşecek demişti gökhan bey, o da fos çıktı pingler dahada yükselmiş.

Otur vodafone SIFIR.
  • Şimdi hız testi yaptım. Note 2 turkcell 33.1mbit indirme. Note 4(4,5 get destekli sim kart),22 mbit. :(

• Şimdi hız testi yaptım. Note 2 turkcell 33.1mbit indirme. Note 4(4,5 get destekli sim kart),22 mbit. :(

• 4,5G 'ye geçtim, ama bu hediyeyi 4g 'de değilde 3g 'de kullanırsak nolcak?
    Yani diyelim telefon 4G'den o ara 3G'ye geçti, 3G 'de iken mevcut tarifemizden, 4G 'de iken ise hediyeden mi düşecek ?

• 4.5 g test cihaz 6s

Bu mesaja eklenen görseller:

4.5G hakkında merak edilen tüm detaylar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4G'den önce sinyal seviyelerini ve operatör bağlantı hizmet kalitesini artırın, İstanbul'un göbeğinde çekmeyen hatlar, konuşurken kopmalar, ses iletiminde bozulmalar...Bunları çözün...
  • Dün gece Vodafone hattımla yaptığım Testi buraya bırakayım bakalım bu Vodafone yöneticisi ne diyecek...
    Bu mesaja eklenen görseller:

4.5G hakkında merak edilen tüm detaylar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • skynet kullanıcısına yanıt
    Yok hayır aslında göz boyamaktan ziyade yeni cihaz satmak diyelim buna.

Adamlar 4.5g gelmeden boş şebekede hız testi paylaşıyor. Sonra da bu hızın cazibesine kapılan insanlar gidip yeni telefon alacak.

Adam ben 300 megabiti goremezmişim, telefonum 150 diye daha üst sınıf 300 450 megabit bir 4g telefon alacak. Ama o vaad edilen hızları göremeyecek. Hızı da 100 civarı gezecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gökhan bey,

vodafone kadıköy merkez 10 mbit, ne diyorsunuz bu işe?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.