Şimdi Ara

4.5G hakkında merak edilen tüm detaylar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
1.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vodafone 4g de cok pasif gördüm,hiç bir yenilikçi paketi yok,cok sıradan Turkcell en azından 5o gb seviyelerinden artık bahsediyor fiyat mantık dısıda olsa bunlar t.telekomla hala 4gb 1ooo sms muhabetindeler.

vodafone hayal kırıklıgı oldu,bundan oncekı kadın ceo daha agrasıf ve tuketıcı yanındaydı...

• quote:

Orijinalden alıntı: wolf silver

Dün gece Vodafone hattımla yaptığım Testi buraya bırakayım bakalım bu Vodafone yöneticisi ne diyecek...
    Bu mesaja eklenen görseller:

4.5G hakkında merak edilen tüm detaylar

Cihazınız ne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merak ediyorum da Vodafone'un yurt dışında verdiği internet demi böyle yoksa sadece bizim ülkeye mi böyle?

• Bu uyari neyin nesi arkadaslar? Bi de LTE yaziyo sonra gidiyo hep 3g kullaniyorum ? İphone 6 cihaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkbluestaz -- 1 Nisan 2016; 14:47:09 >
  • Tabii işin o boyutu da var ne de olsa kullanıcıların yüzde 90 ı bu konularda çok bilinçsiz daha da ileri gidecek olursak cahil maalesef.
    bana s4 mini telefonumla 3g de 50 GB kota versinler 4.5 g de onların olsun

• mert1907 kullanıcısına yanıt
    Hocam ingiltere manchestirda bulundum belli bi süre , öncelikle vodafone orada cok cok dandik bi operator nerdeyse gormen cok zor vodafone kullanan yada bayisini. Orada en iyi operatör "Three" ve bu operatoru kullanmis birisi olarak soyluyorum 4G ile 10 mbit hizin ustunu gormedim Mancistirda ben, yani biraz abartiyoruz bizim ulkemizde 3g ile cok cok daha iyi sonuclar aliyorum ben. Evdeki internetde 50 mbitleri gördum orasi ayri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkbluestaz -- 1 Nisan 2016; 14:52:50 >
  • Erdi bu aralar çok agresif. Bu kadar detaylı soruları hazırlıyor mu, zaman içinde gelen tecrübe ile mi pişti bilmiyorum ancak bizim taraftan bakınca tüketici istek / taleplerinin direk yöneltilmesi yapılması gereken hamle olsa da muhattap olunan yöneticiler, konuşmacılar bu derece keskin yer yer iğneleyici (kesinlikle abartı bulmuyorum) ropörtajlar sonrasında Donanımhaber'e ne kadar süreyle konuşmaya devam ederler bunu merak ediyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roby

Erdi bu aralar çok agresif. Bu kadar detaylı soruları hazırlıyor mu, zaman içinde gelen tecrübe ile mi pişti bilmiyorum ancak bizim taraftan bakınca tüketici istek / taleplerinin direk yöneltilmesi yapılması gereken hamle olsa da muhattap olunan yöneticiler, konuşmacılar bu derece keskin yer yer iğneleyici (kesinlikle abartı bulmuyorum) ropörtajlar sonrasında Donanımhaber'e ne kadar süreyle konuşmaya devam ederler bunu merak ediyorum .

En iyisini yapıyor erdi.

İnsanları aptal yerine koyan operatörler ve yöneticilerinin karşılarına siparişle röportaj ayarlayan, sipariş sorular soran adamlar değil, erdi gibi çatır çatır konuşan, ciddiyeti bozmadan soru bombardımanına tutacak yeri geldiğinde alttan laf sokacak adamlar lazım. Sonuçta biz gidip operatörlerin ceolarına soru soramayacağımıza göre biz kullanıcıları röportajı yapan kişiler temsil ediyor. Ve bu koca koca ceolar firmalar biz olmassak olmaz, onların asıl patronları biziz, o yüzden ayaklarını denk alacaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 1 Nisan 2016; 15:07:17 >

• Saçma sapan fiyatlar, saçma sapan kotalar. Türkiye'nin 3.dünya ülkesi olduğu perçinlenmiş oldu. Dünyanın bir kez daha bize gülmesine vesile olan ve Türkiye'yi küçük düşüren GSM operatörlerinin ve BTK'nın Allah bin türlü belasını versin. Yeni teknolojiye geçince, madem fiyatlar yüksek olacaktı, kota olacaktı, 4G'ye yatırım için kaynak ayıracağınıza, 3G'yi bu vatandaşa daha ucuz, daha sınırsız nasıl sunarız derdine düşseydiniz ya. 3G'yi bile bir gün olsun, olması gerektiği gibi sunamadınız.

3G'nin hızından memnun olmayan mobil kullanıcı yoktu aslında, tek sorun kotayla sınırlandırılması ve yüksek fiyatlardı. GSM operatörleri ve BTK, enerjilerini daha kullanışlı 3G tarifeleri sunmaya harcasalardı, bu milleti daha çok mutlu ederlerdi. Saçma sapan fiyat ve kotalarla bu milleti saf salak gösterip de dünyaya rezil etmezlerdi. Aptal aptal kotalar, aptal aptal fiyatlar.

GSM operatörlerinin, ISS'lerin ve devletin anlayamadığı bir şey var; Bu millet çok yüksek hızlı internet istemiyor. Bu millet, çağın gereksinimlerini karşılayabilecek ve günümüz dünyasına uygun hızda olan internet hizmetinin, uygun fiyata ve kotasız olarak kullanıma sunulmasını istiyor. Bu kadar basit. Bunu anlamamak ya aptallık yada art niyetliliktir. Bu milletin rahat rahat kullanamayacağı bir teknoloji ile ilgili bu kadar şov yapmanında, bu millete en ufak bir faydası yoktur.

Bu topraklarda 4G'ye geçiş, belli ki bu milleti düdüklemek ve dünyaya rezil etmek için kurulmuş bir tezgah.

• Her vodafone haberinde usanmadan yazacağım, önce hizmet sağlayıcılarına adam gibi bir kriter getirsinler, seyyar satıcıların pazarcıların bayiliklerini iptal etsinler, daha sonra sim kart basım ve dağıtım işini becersinler, ücretli sim kartları kitlemek için harcadıkları mesainin %1'ini de müşteri memnuniyetine ayırsınlar...
  • Kaza ile 4K videoya tiklayip kotayi 10 saniyede bitirir miyim diye dusunenler icin program oneriyim : BW Ruler Pro. Android icin, root gerektiriyor tabii. Hem bant genisligini hem de kotayi belirleyebiliyorsunuz. Mesela 360p video fazlasi ile yeter, 3 mb bantgenisligi ayarlayin. Kotanizi da 2 GB belirtin. Hic bir sorunla karsilasmadan rahat rahat gezinin. Olur da kazayla 1 gb dosyayi tiklasaniz bile hemen yuklenmeyecek. Basiniz agrimaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Roby

Erdi bu aralar çok agresif. Bu kadar detaylı soruları hazırlıyor mu, zaman içinde gelen tecrübe ile mi pişti bilmiyorum ancak bizim taraftan bakınca tüketici istek / taleplerinin direk yöneltilmesi yapılması gereken hamle olsa da muhattap olunan yöneticiler, konuşmacılar bu derece keskin yer yer iğneleyici (kesinlikle abartı bulmuyorum) ropörtajlar sonrasında Donanımhabere ne kadar süreyle konuşmaya devam ederler bunu merak ediyorum .

Muhtemelen kota asimi sonrasi kazik bir fatura ile karsilasti. Cogu kullanici gibi onun da cani sikkin. Hakkini ariyacak tabii. Iyi yapiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: matmuhendisi

quote:

Orijinalden alıntı: wolf silver

Dün gece Vodafone hattımla yaptığım Testi buraya bırakayım bakalım bu Vodafone yöneticisi ne diyecek...

Cihazınız ne?

Xaomi redmi note 2 prime

• general mobile..Bursa

• quote:

Orijinalden alıntı: silver0021

37 liraya 6gb internetim var 1500 dakka her yöne konuşma var. turktelekomlu olarak mutluyum allaha çok şükür. 4.5g yi destekleyen bir cihazımda yok ancak ben bi telefonda zaten internette 3Gyi bile yeterli buluyorum. 2GB harcasam bi telefon için gene iyi bişey. henüz buna yetecek şarj ihtiyacı telefonlar tarafından karşılanamıyorken napayım ben hızı ?

Hocam peki bu tarifenizde ki internet paketiniz sinirsiz mi? Yani 6 gb kotaniz bittikden sonra hiziniz ay sonuna kadar standart olarak "96 kbps'mi" iniyor acaba? Gecmeyi dusunuyorumda...

• tamamen kandırmaca

tr nin her yerine ulaştık diyor bkz.kapsama alanı haritası

toplasan kaç ilde var

vodafone lu olmaktan utandım

ayrıca kaçırılan başka bir ayrıntı var lisans sözleşmesinde 8 yıl içinde nüfüsün %95 i kapsama alanı içinde olacak

ve fiber altyapısı olarak doğal olarak telekomunki kullanılıyor bundan çıkan sonuç

tk dan hat kiralayan öne geçecek

yani bizde şu kadar hız var şu kadar kişiye ulaştık saçma

neyse kandırılmaya devam ediliyoruz veselam

• Vodafone'da 3G hızı neden düştü onu anlamadım. 4G'ye yatırım yapınca, 3G hızlarının düşmesi mi lazım?

• Trabzon Türk Telekom. Cihaz 5S. Telekom iyi iş çıkarmış bence çok hızlı çalışıyor sistem.

• biz yine %0.1 lik içindeyiz
  • Tamamen gereksiz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.