Şimdi Ara

4.5G hakkında merak edilen tüm detaylar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
90
Cevap
1
Favori
1.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ya yanlıs baktınız yada art niyetlisiniz. bnde vodafone dan memnun değilim ama oradaki harita sağ üste de görülebileceği gibi 4.5 G tırının gezeceği yerleri gösteriyor. yan sekmeye geçerseniz 81 il de de aktif olduğunu görebilirsiniz...Yoksa böyle kapsama mı olur :)
  • hat çekmiyor oğlum la vodafone dan memnundum ama şuan da hem hat çekmiyor kasımpaşa da hemde 3 gden az biraz fark eklemiş burası için..

• daha 2. günde milletin hevesi geçti sanki, malum kotalar
  • Sandıklı 4g 2 ay sonra gelecekmiş :(

• cibuti40 kullanıcısına yanıt
    Ne art niyeti olacak Sakarya'da oturuyorum ve hiçbir yerinde 4g yok
    Tcell hemen hemen her yerde var
  • İkinci paragrafa ekleme,
    7.2 megabitin ustu hızların sadece belirli abonelere sunulması(kurumsal, premium, özel paketler).
    O 7.2 megabitte kullanıcıya gelene kadar max 2 3 megabit oluyor zaten. (daha önce vınn kullanırken müşteri temsilcisi 2 megabite normal demişti.)

3g nin başlangıç zamanlarında ulaştığı hızdı 2 megabit. Kısacası operatörler bugunun teknolojisi ile 10 sene evvelin hizmetini sundular.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yogun54 Y kullanıcısına yanıt
    polemik yapmak için demiyorum ama haritada sakaryayı sectım kapsamada gozukuyor. sizde bakın isterseniz. hala yok diyorsanız sistemsel bir sorun vardır belki bayiye gidin bence...
  • 10 gb en düşük olması gerek

• VoLTE simgesini gören var mı? Bildiğim kadarıyla Vodafone bu servisi sundu, telefonum da donanım olarak VoLTE destekli ama bende çıkmıyo, Vodafone da VoLTE kesin varsa başka ülke rom u yükleyip deneyecem.
  • 4.5G geldiğinden beri ben de Vodafone'da çekme problemi yaşıyorum ara sıra. Üstelik Maslak'ta!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yogun54

tamamen kandırmaca

tr nin her yerine ulaştık diyor bkz.kapsama alanı haritası

toplasan kaç ilde var

vodafone lu olmaktan utandım

ayrıca kaçırılan başka bir ayrıntı var lisans sözleşmesinde 8 yıl içinde nüfüsün %95 i kapsama alanı içinde olacak

ve fiber altyapısı olarak doğal olarak telekomunki kullanılıyor bundan çıkan sonuç

tk dan hat kiralayan öne geçecek

yani bizde şu kadar hız var şu kadar kişiye ulaştık saçma

neyse kandırılmaya devam ediliyoruz veselam
    Bu mesaja eklenen görseller:

4.5G hakkında merak edilen tüm detaylar

Attığın resim kapsama alanı resmi değil, 4bucakg durakları, kapsama alanı o sayfanın aşağısında.

• su an gecmem 1 sene en az
    + ilk gun 4.5 milyon kişi geçmiş
    ilk faturalar ne olacak görcez
    akk ler bomlayacak fatura STOP
    yok ise
  • Vodafone da yerlerde o 4.5g bide hiç çekmiyor tek bakla anca daha sistem tam oturmadan verdiler vi halta yaramıyor bol bol reklam anca

• yarım saattir kota sorusunu cevaplamasını bekledim

• "şey" ayrı yazılır. Dikkat!

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Saçma sapan fiyatlar, saçma sapan kotalar. Türkiyenin 3.dünya ülkesi olduğu perçinlenmiş oldu. Dünyanın bir kez daha bize gülmesine vesile olan ve Türkiyeyi küçük düşüren GSM operatörlerinin ve BTKnın Allah bin türlü belasını versin. Yeni teknolojiye geçince, madem fiyatlar yüksek olacaktı, kota olacaktı, 4Gye yatırım için kaynak ayıracağınıza, 3Gyi bu vatandaşa daha ucuz, daha sınırsız nasıl sunarız derdine düşseydiniz ya. 3Gyi bile bir gün olsun, olması gerektiği gibi sunamadınız. 3Gnin hızından memnun olmayan mobil kullanıcı yoktu aslında, tek sorun kotayla sınırlandırılması ve yüksek fiyatlardı. GSM operatörleri ve BTK, enerjilerini daha kullanışlı 3G tarifeleri sunmaya harcasalardı, bu milleti daha çok mutlu ederlerdi. Saçma sapan fiyat ve kotalarla bu milleti saf salak gösterip de dünyaya rezil etmezlerdi. Aptal aptal kotalar, aptal aptal fiyatlar. GSM operatörlerinin, ISSlerin ve devletin anlayamadığı bir şey var; Bu millet çok yüksek hızlı internet istemiyor. Bu millet, çağın gereksinimlerini karşılayabilecek ve günümüz dünyasına uygun hızda olan internet hizmetinin, uygun fiyata ve kotasız olarak kullanıma sunulmasını istiyor. Bu kadar basit. Bunu anlamamak ya aptallık yada art niyetliliktir. Bu milletin rahat rahat kullanamayacağı bir teknoloji ile ilgili bu kadar şov yapmanında, bu millete en ufak bir faydası yoktur. Bu topraklarda 4Gye geçiş, belli ki bu milleti düdüklemek ve dünyaya rezil etmek için kurulmuş bir tezgah.

Daha uygun fiyat istemeni anlayabiliyorum da Kotasız Mobil internet dünyanın neresinde görülmüş.

• quote:

Orijinalden alıntı: skynet

100 kat hızlı olsa ne yazar sonuçta 3 5 gb saçma sapan kotalar olacak. tamamen göz boyamak

1 gb bile mail ve borsayı takip etmek için fazlasıyla yeterli geliyor bana. 5 GB kota ile ne yapacaksın anlamadım.

• bende VoLTE çıkıyor. (LG G4) HD+ arama ve görüntülü görüşme desteği de gelmiş gibi görünüyor ama(!) kaliteyi geçtim, telefonla daha doğru düzgün bir iletişim kuramıyorum! sesleri algılayabilmek için resmen tüm gücümü ahizeye odaklamam gerekiyor. telefonda mı sorun var diye düşündüm ve evdeki G3(Turkcell) telefonumla da aynı kişiyi aradım ve kristal gibi net bir konuşma deneyimi yaşadım. VodafoneTurkcell ses kalitesi yerlerde.Üstelik bulunduğum yerde vodafone 4.5G ortalama 70mb down, 25mb upload hızını gördüğüme göre telefonun çekmiyor olma gibi bir durumu da olamaz. hat full sinyal gösteriyor. Görüşme kalitesi adına hiç birşey göremediğimi söyleyebilirim. (RED LARGE ABONESİYİM)

• 4g ye geçildiği an tüketim neden artıyor bunun mantığını oturtamıyorum.

Örneğin ortada bir video var diyelimki bu video 100 MB.

Biz 3G ile saniyede 3 MB dosya indirebilirken 4G ye geçince atıyorum saniyede 50 MB indiricez dolayısı ile 2 saniyede bu videoyu yüklemiş olucaz ama boyut aynı boyut?
  • worldwidewild W kullanıcısına yanıt
    faturalarda kota dolunca stop özelliği eklenecek dediler 4gde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biggame -- 5 Nisan 2016; 9:34:43 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.