Şimdi Ara

4.5G PROBLEMLERİ ve ÇÖZÜMLERİ ANA KONU (TÜRK TELEKOM) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
94
Cevap
4
Favori
24.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam napiyosunuzda dk basina 40 mb gidiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jambon

Hocam napiyosunuzda dk basina 40 mb gidiyor

hd kalitede film bile izlese dk 40 mb harcar mı
  • Örnegin speedtestten yaptiginiz sorgulama sonucunun 2 kati mb götürüyor. Örnegin test yaptiniz, 15 mbps cikti, gitti 30 mb internet. 10 sorgulamada gider 300 mb. Bizzat denedim.

• Bu arada Türk Telekom LTE'yi secmemize ragmen hala 3G'de kalmasinin sebebi operator versiyonunun Avea 20.0 da kalmasi yani Turk Telekom 24 küsüre güncelleme gelmemesi. Ayni sorun bende de var ama cözümü bulamadim maalesef...

• arkadaşlar ttnet için evdeki internet hızlanacak mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • UltimazeManny U kullanıcısına yanıt
    Evle mobil ne alaka

• Arkadaşlar telefonum zenfone2 yeni hat aldım bugün 4.5G uyumlu. yalnız taktığımda çalışmıyor ama eski hattım çalışıyor. Ama aktif gözüküyor yeni hat. Sorun ne sizce

• ardnz kullanıcısına yanıt
    Sizin cihaz abd cdma serisi abd deki 4g frekanslarına göre dizayn edilmiş bi seridir.
    Malesef cihazınız Türkiyede Sadece 3g destekler.
    Tr de max. Çıkabileceğiniz hız 3g olarak 44mbps dir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Iphone 5c Ios 8.4 Jb Türk Telekom, ancak simdi gecti LTE ye Ardahan. Operator versiyonu Avea 20.0 .Yanimda 5, 5s, 6 dün sabah gecenler vardi. Yani bekleyince oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vita Es Muorte

Örnegin speedtestten yaptiginiz sorgulama sonucunun 2 kati mb götürüyor. Örnegin test yaptiniz, 15 mbps cikti, gitti 30 mb internet. 10 sorgulamada gider 300 mb. Bizzat denedim.

upload miktarınıda hesaba kat
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

quote:

Örnegin speedtestten yaptiginiz sorgulama sonucunun 2 kati mb götürüyor. Örnegin test yaptiniz, 15 mbps cikti, gitti 30 mb internet. 10 sorgulamada gider 300 mb. Bizzat denedim.

İkisi beraber o kadar. Iphone veri sayacini sifirlayip denedim

• quote:

quote:

quote:

2 katı ver gitmez upload ve download toplamı kadar veri gider

• Arkadaslar hem esim hem ben 4.5gli hat aldik ustelik esimin telefonuda 1 aylik ve konusurken surekli telefonlarımız kapaniyor. Böyle sorun yasayan varmi

• quote:

quote:

quote:

quote:

2 katı ver gitmez upload ve download toplamı kadar veri gider

Birkac kere denedim, iphoneda veri kullanimi speedtest sonucunun 2 kati cikiyor.

• Cihazı 4.5g ile uyumlu olup uyumlu olmadığına dair mesaj alanlar bu konuya baksın:http://forum.donanimhaber.com/m_115808876/tm.htm
    Aynı sorunu ben de yaşadım.
  • Arkadaşlar türk telekoma geçmeyi düşünüyorum bir zamanlar kullanıyordum internet edge hızında çekiyordu bazen 3 g oluyordu 4.5 g ile beraber internet hızı artmış mıdır sizce

• Telefonum ve sim 4.5g ye uyumlu, ayarlarım doğru. Bulunduğum yerde 4.5g var. Ancak 3g deyim hala. Arkadaşımın sim kartını takınca 4.5g çıkıyor telefonumda. Benim hattımda ise olmuyor. TT personeli farklı şeyler söylüyor. SIM karttan olmadığını sistemsel altyapı ile ilgili olduğunu söylüyorlar. Böyle bir sorunla karşılaşıp çözüm bulan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tekno_Sinerji

Telefonum ve sim 4.5g ye uyumlu, ayarlarım doğru. Bulunduğum yerde 4.5g var. Ancak 3g deyim hala. Arkadaşımın sim kartını takınca 4.5g çıkıyor telefonumda. Benim hattımda ise olmuyor. TT personeli farklı şeyler söylüyor. SIM karttan olmadığını sistemsel altyapı ile ilgili olduğunu söylüyorlar. Böyle bir sorunla karşılaşıp çözüm bulan var mı?

Bire bir aynı sıkıntıyı yasiyorum, 4.5g ile ilgili bir güncelleme var yapacağız dediler olmadı. Bakalım nasıl çözülecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hasan7

quote:

Telefonum ve sim 4.5g ye uyumlu, ayarlarım doğru. Bulunduğum yerde 4.5g var. Ancak 3g deyim hala. Arkadaşımın sim kartını takınca 4.5g çıkıyor telefonumda. Benim hattımda ise olmuyor. TT personeli farklı şeyler söylüyor. SIM karttan olmadığını sistemsel altyapı ile ilgili olduğunu söylüyorlar. Böyle bir sorunla karşılaşıp çözüm bulan var mı?

Bire bir aynı sıkıntıyı yasiyorum, 4.5g ile ilgili bir güncelleme var yapacağız dediler olmadı. Bakalım nasıl çözülecek.

Hocam cihazınız nedir ?

eğer oluyorsa Servis ayarlarından bakabilir miyiz o yüzden soruyorum arama ekranında *#*#7378423#*#* kombinasyonundan gelen menüde Service Settings ayarlarından network seçimini sadece LTE yapın kapatıp açın diyeceğim ilk bu şekilde yaptım bende . Eğer gelirse sonrasında Ayarlar Diğer Mobil ağlardan Ağ Türünü LTE Tercihen / WCMA/GSM olarak değiştirebilirsiniz/değiştirin ki 4G olmayan yerde 3G ile yoluna devam etsin cihaz

@Tekno_Sinerji

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin.OK -- 5 Nisan 2016; 14:05:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Engin.OK

quote:

Orijinalden alıntı: Hasan7

quote:

Hocam cihazınız nedir ?

eğer oluyorsa Servis ayarlarından bakabilir miyiz o yüzden soruyorum arama ekranında *#*#7378423#*#* kombinasyonundan gelen menüde Service Settings ayarlarından network seçimini sadece LTE yapın kapatıp açın diyeceğim ilk bu şekilde yaptım bende . Eğer gelirse sonrasında Ayarlar Diğer Mobil ağlardan Ağ Türünü LTE Tercihen / WCMA/GSM olarak değiştirebilirsiniz/değiştirin ki 4G olmayan yerde 3G ile yoluna devam etsin cihaz

@Tekno_Sinerji

Olmuyor hocam, bende One M8 var Avrupa cihazı, o kombinasyon değil de aynisinin bi değişigi var Only Lte secince hat gidiyor. Arkadaşımın kartını takınca otomatik modda dahi çalışıyor takır takır.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.