Şimdi Ara

4.5G PROBLEMLERİ ve ÇÖZÜMLERİ ANA KONU (TÜRK TELEKOM) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
94
Cevap
4
Favori
24.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam Şehir Merkezinde olduğum için Turkcell'den geçiş yaptım bulunduğum bölgelerde sıkıntı yaşamadım 4.5G ile sabah 127 Mbps hız aldım gün içinde 60 70 arası seviyelerinde. Sizin konuma bağlı bi arkadaşınızdan çevrenizde sizin bölgede yaşayan arkadaşınızdan sormanız daha kesin sonuçlar verir size.
  • Hasan7 kullanıcısına yanıt
    4G servisini siz kendi hattınızda aktif ettiniz değil mi hocam sim kart uyumlu ise şayet aktif olmalı. 4.5G yazıp 5555 e mesaj göndermiştiniz değil mi ?
  • Engin.OK kullanıcısına yanıt
    Hepsini yaptım hocam, kapattım bir daha açtım kaç kere olmadı. Karta has bir sıkıntı var bence de.
    Yeni Sim kart isteyin hocam bayiden başka çaresi yok bunu da muhakkak deneyin derim.
  • Cevaplar için teşekkür ederim.
    Telefonum Note 5. Hattım TT.
    Ancak TT ve Turkcell abonesi arkadaşların kartını takınca 4.5g oluyor. Bu nedenle telefonla ilgili gibi görünmüyor.
    Dostum ben onuda denedim hattıda değiştim halaa 3g telefonun 5s yani aıkıntı tt de
  • Arkadaşlar ben daha sim kartı bile değiştirmedim simi değiştirip 4.5gye geçince ne kadar gb hediye verirler.
  • Yurtdışından alınana s7 lerde olan volte ve giga 4.5g sorununu çözebilen varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasan7

quote:

Orijinalden alıntı: Tekno_Sinerji

Telefonum ve sim 4.5g ye uyumlu, ayarlarım doğru. Bulunduğum yerde 4.5g var. Ancak 3g deyim hala. Arkadaşımın sim kartını takınca 4.5g çıkıyor telefonumda. Benim hattımda ise olmuyor. TT personeli farklı şeyler söylüyor. SIM karttan olmadığını sistemsel altyapı ile ilgili olduğunu söylüyorlar. Böyle bir sorunla karşılaşıp çözüm bulan var mı?

Bire bir aynı sıkıntıyı yasiyorum, 4.5g ile ilgili bir güncelleme var yapacağız dediler olmadı. Bakalım nasıl çözülecek.

Aynı problemi ben de yaşıyorum. Telefonum iPhone 6 Plus. Türk telekom kullanıyorum 1 nisandan beri bir kere bile LTE göremedim. Başka kişilerim sim kartını taktığımda LTE geliyor. Müşteri hizmetleriyle defalarca görüştüm. En son bayiye yönlendirdiler sim kartınızı tekrar değiştirelim diye. Gittim değiştirdim sonuç değişmedi o yüzden sim kart değiştirmekle uğraşmanızı tavsiye etmem. Sim kart değiştirdikten sonra tekrar müşteri hizmetlerini aradım, bu sefer sorunun kendi sistemlerinden kaynaklandığını kabul ettiler. Sizin gibi başka müşterilerimizde de benzer problemler var sorun bizden kaynaklı beklemeye devam edin dediler. Zaten sorunsuz geçebilsem gerçekten şaşardım.

• quote:

Orijinalden alıntı: qRcN

quote:

quote:

Telefonum ve sim 4.5g ye uyumlu, ayarlarım doğru. Bulunduğum yerde 4.5g var. Ancak 3g deyim hala. Arkadaşımın sim kartını takınca 4.5g çıkıyor telefonumda. Benim hattımda ise olmuyor. TT personeli farklı şeyler söylüyor. SIM karttan olmadığını sistemsel altyapı ile ilgili olduğunu söylüyorlar. Böyle bir sorunla karşılaşıp çözüm bulan var mı?

Bire bir aynı sıkıntıyı yasiyorum, 4.5g ile ilgili bir güncelleme var yapacağız dediler olmadı. Bakalım nasıl çözülecek.

Aynı problemi ben de yaşıyorum. Telefonum iPhone 6 Plus. Türk telekom kullanıyorum 1 nisandan beri bir kere bile LTE göremedim. Başka kişilerim sim kartını taktığımda LTE geliyor. Müşteri hizmetleriyle defalarca görüştüm. En son bayiye yönlendirdiler sim kartınızı tekrar değiştirelim diye. Gittim değiştirdim sonuç değişmedi o yüzden sim kart değiştirmekle uğraşmanızı tavsiye etmem. Sim kart değiştirdikten sonra tekrar müşteri hizmetlerini aradım, bu sefer sorunun kendi sistemlerinden kaynaklandığını kabul ettiler. Sizin gibi başka müşterilerimizde de benzer problemler var sorun bizden kaynaklı beklemeye devam edin dediler. Zaten sorunsuz geçebilsem gerçekten şaşardım.

Alıntıları Göster
    Beyler İstanbul Merter'de oturuyorum. Daha bugün 4.5G kartımı aldım. LTE'yi seçtim telefondan, telefon iPhone 5.

Ancak hala 3G gösteriyor. Bir kere bile LTE olarak gözükmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: _CHARLOTTE_

Beyler İstanbul Merter'de oturuyorum. Daha bugün 4.5G kartımı aldım. LTE'yi seçtim telefondan, telefon iPhone 5.

A1428 ise onlar desteklemiyor, A1429 da sadece bazı bandlari destekliyor. Farklı bir telefonda deneyin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _CHARLOTTE_

A1428 ise onlar desteklemiyor, A1429 da sadece bazı bandlari destekliyor. Farklı bir telefonda deneyin.

Hallettim hocam, 2 dişte 40 Mbit hız aldım. 5 dişte ne olur bilmiyorum ancak bana 40 Mbit yeter de artar bile. Merak ediyorum 1 diş çekince kaç mbit verecek acaba.
  • quote:

4.5g oldu şimdi nihayet
  • Arkadaşlar cihazım lg g4 güncellemelerden sonra volteyi akyif ettim üat jısımda HD+ simgeside geldi ancak simge arafa gidiyor sanırım 3g ye düştüğü yerlerde gidiyor ancak 4.5 g ye geçşnce kendi otomatik gelmiyor teli kapatıp açınca geliyor bu ne demek yada neden oluyor acaba simge yokken aktif olmuyormu bu durumu yaşayan bilen varsa yardımcı olsun
  • Arkadaslar Note 4 cihazimda sim kart degisikligini yaptigimdan beri LTE yazisini goremiyordum. Bir cok kisi de oldugu gibi....
    TT Online Islemler uygulamasindan ayarlar hat ayarlari internet servisleri kismindan 4.5G ayarini bi iki deneme neticesinde acabildim ve su anda LTE yazisi geldi. Bilginize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyefendi34 -- 8 Nisan 2016; 1:06:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyefendi34

Arkadaslar Note 4 cihazimda sim kart degisikligini yaptigimdan beri LTE yazisini goremiyordum. Bir cok kisi de oldugu gibi....
    TT Online Islemler uygulamasindan ayarlar hat ayarlari internet servisleri kismindan 4.5G ayarini bi iki deneme neticesinde acabildim ve su anda LTE yazisi geldi. Bilginize...
    ayarla ilgili bir sıkıntı vardır. Bağlantı seçeneklerini kontrol edin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Engin.OK

quote:

quote:

Hocam cihazınız nedir ?

eğer oluyorsa Servis ayarlarından bakabilir miyiz o yüzden soruyorum arama ekranında *#*#7378423#*#* kombinasyonundan gelen menüde Service Settings ayarlarından network seçimini sadece LTE yapın kapatıp açın diyeceğim ilk bu şekilde yaptım bende . Eğer gelirse sonrasında Ayarlar Diğer Mobil ağlardan Ağ Türünü LTE Tercihen / WCMA/GSM olarak değiştirebilirsiniz/değiştirin ki 4G olmayan yerde 3G ile yoluna devam etsin cihaz

@Tekno_Sinerji

Olmuyor hocam, bende One M8 var Avrupa cihazı, o kombinasyon değil de aynisinin bi değişigi var Only Lte secince hat gidiyor. Arkadaşımın kartını takınca otomatik modda dahi çalışıyor takır takır.

Alıntıları Göster
    HTC one m8 4.5 g sorunu çözülmüştür aşagıdaki linkten çözüme ulaşailirsiniz
    qualcomm olan tum telefonlarda uyumlu
    https://forum.donanimhaber.com/m_119902935//tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: bilalx3

HTC one m8 4.5 g sorunu çözülmüştür aşagıdaki linkten çözüme ulaşailirsiniz
    qualcomm olan tum telefonlarda uyumlu
    https://forum.donanimhaber.com/m_119902935//tm.htm

Alıntıları Göster
    Kapsama haritasında 4.5G var gözüküyor 3g'yi zor görüyoruz.Kapsama haritanıza geçireyim.

• abi turk telekom kullanıyorum. daha doğrusu kullanamıyorum. ilk 4.5g sim kartlar değiştirildiğinde ben de değiştirdim. ama ne hikmetse 4.5g gelmedi. ayarlarımı yaptım. gittim turk telekom bayisine gidip hattımı değiştirmek istediğimi söyledim. para istediler. suç bende değil ayıplı mal satmışsınız ben 4.5g kullanamıyorum dedim. müşteri hizmetlerinden talep oluşturulursa ancak ücretsiz hat veririz dediler. müşteri hizmetlerini aradım. cihazınız 4.5g ye uyumlu hattınız üzerinden 4.5g ye biz burdan ulaşabiliyoruz dediler yalancı gibi gözüktüm. talep de oluşturmadılar. ana merkezden 4.5g ye ulaşıp benim buradan ulaşamam nasıl açıklanabilir bilmiyorum. muhtemelen yeni hat almam gerek. başına gelmiş olan varsa, numaramı değiştirmeden yeni aynı numaramın hattını çıkarsam düzelir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JuliAddict -- 18 Haziran 2017; 1:50:16 >
  • JuliAddict kullanıcısına yanıt
    Online işlemlerde telefon ayarları var oradan bak bakalım sim kart desteği var mı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.