Şimdi Ara

4 adet SONOFF 10A Akıllı WiFi Anahtarı 57,68 TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
15
Favori
19.021
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    SEZER 06.12.2019 10:23

Merhaba, GOB2C 4 adet SONOFF 10A Akıllı WiFi Anahtarı sipariş verdim ancak gelen faturada 1 adet yazıyor.Ürün 1 adet mi 4 adet mi çünkü başlıkta 4 adet yazıyor.Eğer 1 adet ise iptal etmek istiyorum.

Hepsiburada Müşteri Hizmetleri 06.12.2019 12:17

Merhaba Sezer Bey,

..... sipariş numaralı GOB2C 4 adet SONOFF 10A Akıllı WiFi Anahtarı isimli ürününüz bir adet ürünün içerisinde 4 adet ürün bulunmaktadır.

Firmamıza gösterdiğiniz ilgi ve anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sezercvl

Talebiniz Çözümlendi
    SEZER 06.12.2019 10:23

Merhaba, GOB2C 4 adet SONOFF 10A Akıllı WiFi Anahtarı sipariş verdim ancak gelen faturada 1 adet yazıyor.Ürün 1 adet mi 4 adet mi çünkü başlıkta 4 adet yazıyor.Eğer 1 adet ise iptal etmek istiyorum.

Hepsiburada Müşteri Hizmetleri 06.12.2019 12:17

Merhaba Sezer Bey,

..... sipariş numaralı GOB2C 4 adet SONOFF 10A Akıllı WiFi Anahtarı isimli ürününüz bir adet ürünün içerisinde 4 adet ürün bulunmaktadır.

Firmamıza gösterdiğiniz ilgi ve anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz.
    Bilgilendirme için teşekkürler. Bence fiyatta yanlışlık yoktu talep çok oluncada fiyatını yükseltmişler şuanki Fiyattan bile alınabilir .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bana da aynı cevabı vermişler. Kaçıranlar ağlamasın :D
    ************* sipariş numaralı GOB2C 4 adet SONOFF 10A Akıllı WiFi Anahtarı ürünün paket içeriğinde 4 adet bulunmaktadır.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

fiyatı 76tl yapmışlar ama 76tl için bile iyi fiyat. Kaçırmış olsam yine de alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamSs -- 6 Aralık 2019; 14:22:58 >
  • merhaba, uydunet wifi performansı yerlere düştüğünden uzaktan her gün modemi restlemem gerekiyor (eve gidince kapatıp açıyorum da eve gidene kadar güvenik kemaralarını izlemede sorun yaşıyorum) bu cihaz ile bunu yapabilirmiyim, modemi kapatsam bununla sonra bağlantısı kopacağı için geri açamam, başka bir çözüm fikri olan var mı
  • ikara1981 İ kullanıcısına yanıt
    Belki yeniden başlatma veya zamanlı kapatıp açma ayarı var ise işinizi görür.

• Ankara da olup 2 2 paylaşmak isteyen yazabilir. Aldıysa onu paylaşırız almadı ise baştan alırız.

• Fiyat tekrar düştü beyler yumulun

• Tam 76 liradan alacaktım fiyatı indirdiler, inanılmaz :D
  • jujuuu kullanıcısına yanıt
    bu üründen 3 adet de ben almış bulundum. donanımhaber de görmedim facede gezinirken arada sponsorlu bağlantı ile gördüm. fiyatının uygun olduğunu düşündüm aldım.
    sonra bilgi ararken Dh sayfasında da tartışıldığını gördüm. Hepsiburada ya hemen bildirdim en azından kargolanmadan iptal edilsin diye ama gelen cevap bu;

4 adet SONOFF 10A Akıllı WiFi Anahtarı 57,68 TL

Artık gelmezse kendileri düşünsün.

• Ne işime yarayacaksa ben de verdim sipariş :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mata2006

bu üründen 3 adet de ben almış bulundum. donanımhaber de görmedim facede gezinirken arada sponsorlu bağlantı ile gördüm. fiyatının uygun olduğunu düşündüm aldım.
    sonra bilgi ararken Dh sayfasında da tartışıldığını gördüm. Hepsiburada ya hemen bildirdim en azından kargolanmadan iptal edilsin diye ama gelen cevap bu;

Artık gelmezse kendileri düşünsün.
    ağızlarından kaçırmışlar bence. klasik hepsiburada. 1 ürün yollarlar... sonrada aa yoo 4 tane yolladık. tutanağınız var mı derler

tutanak tutturup alabilecek ve uğraşabilecek olan varsa güzel fırsat. bizim burdaki kargoculara hiçbir zaman tutanak tuturamadım ben. belki adam sana eksik yolladı belki kırık yolladı almazsan alma ayarında hepsi

ps: "Emre Yıldız" burda mı biliyorumda kardeşim sizin gibi rastgele 5 yıldız rastgele 1 yıldız yapanlar yüzünden yorumlarda güvenilmez durumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poligow -- 6 Aralık 2019; 16:20:43 >

• İptal ettim ben de..
  • Almadım ama merak ediyorum sonucu rez .
  • 4 tane gelirse süpper ama neden bilmiyorum bende iptal ettim, kaargocu v.s iade işleriyle ugrasmak istemiyorum
  • 1 tane gelirse THH veririm. Bu tarz yazım hatalarından kaynaklı olduğunu düşündüğüm ürünlerden alarak fırsatçılık yapmam ama kendilerine yazdım. 4 adet dediler. Gelmezse THH ile alırım kusura bakmasınlar.
  • Cevaplayabilirseniz memnun olurum

Ürünü kullanmak için illaki wifi internete sahip olmamız mı lazım. İnternet olmadan da wifiden komut edebilir miyiz?

Hepsiburada sitesinde yapı kredi posu var mı?

• Fastpayci F kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Ürünün değişik versiyonlarını kullanmaktayım. Bildiğim kadarıyla yardımcı olmak isterim. Cihazı eWelink adında bir uygulama ile kullanıyorsunuz. Kurulumu yaparken cihazı eşleştirme moduna alıp telefonunuzdan eWelink uygulamasına girip cihazı modeminize bağlıyorsunuz. Yani cihaz modem üzerinden kontrol ediliyor. Kontrol emirlerini ise eWelink uygulaması veriyor. Eğer modeminizde internet erişimi yok ise uzaktan verilen komutlar ulaşmayacak ve ürün çalışmayacaktır. Cihazın kendine ait komut kaydedilebilen bir belleği de olmadığı için emir almadan kendi kendine kayıtlı bir işlem de yapmayacaktır diye tahmin ediyorum.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurk91 -- 6 Aralık 2019; 19:2:57 >
  • Tv buzdolabı kombi vb elektronik ürünlere zararı olmuyor mu? Bilgisayarı çalışırken fişten çekmek gibi bir şey bu.

• crazyslamdunker kullanıcısına yanıt
    Biz evde TVyi senelerdir düğmeden açar kapatırız birşey olduğu yok.

• crazyslamdunker kullanıcısına yanıt
    Ürün hard on/off yapıyor. Fişten çekmenin birebir aynısı. Elbette uzun vadede zararı olur kombi gibi cihazlara. Kombiye bağlamanız için 220 volt röle kullanıp kombi anakartından termostat bağlantısını kullanmanız gerekir.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.