< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rontx -- 5 Aralık 2019; 13:9:25 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rontx -- 5 Aralık 2019; 13:9:25 > |
Mesela evde yokken ışıkları açıp kapatabilirsin.
Evde kedi gibi bir canlı besleyenler için yararlı bir ürün. Timer özelliği sayesinde istediğiniz saatlerde elektriği kontrol edebilirsiniz. Mesela kombiye bağlayıp siz evde yokken kombiyi açıp kapatabilirsiniz. Çok fazla kullanım alanı olabilir. Ben evimdeki bitkiler için kullanıyorum. Belirlediğim saatlerde ışığı açıp kapattırıyorum |
Çin malı (markasız) cihazı 365 gün 7/24 fişe takılı bırakmaya güvenemem o nedenle almaktan vazgeçtim.
Cosa ve hue var evde aslında işime yarardı ama “made in eu” bir şey alacağım. |
Talebiniz Çözümlendi
SEZER 06.12.2019 10:23 Merhaba, GOB2C 4 adet SONOFF 10A Akıllı WiFi Anahtarı sipariş verdim ancak gelen faturada 1 adet yazıyor.Ürün 1 adet mi 4 adet mi çünkü başlıkta 4 adet yazıyor.Eğer 1 adet ise iptal etmek istiyorum. Hepsiburada Müşteri Hizmetleri 06.12.2019 12:17 Merhaba Sezer Bey, ..... sipariş numaralı GOB2C 4 adet SONOFF 10A Akıllı WiFi Anahtarı isimli ürününüz bir adet ürünün içerisinde 4 adet ürün bulunmaktadır. Firmamıza gösterdiğiniz ilgi ve anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz. |
İnsanları yanlış yonlendirmeyin.Sonoff markası kaliteli marka.Su ana kadar patlayab veya yanan bir wifi rolesini duymadım görmedim.Fiyat olarak iyi isteyen güvenle alabilir.Usta elektronikcilerin de çokça kullandığı bir cihaz
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamSs -- 5 Aralık 2019; 13:35:9 > |
|
|
|
|
|
|
|