Şimdi Ara

4 adet SONOFF 10A Akıllı WiFi Anahtarı 57,68 TL (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
15
Favori
19.021
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 adet geldi iade talepleri startt
    4 adet SONOFF 10A Akıllı WiFi Anahtarı 57,68 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 2 -3 gun once İade talebi yaptım, arayan soran mesaj atan olmadı. Diğer arkadaşlara geri dönüş yapıldı mı acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Henüz bana da bir geri dönüş yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: kırkyapar

Dikkat! Kabloları çok dikkatli şekilde takmıştım 2 günden beri kullanıyordum. Hareket ettirirken İçerideki iki kablo Temas etti sanıyorum ve ardından bi patlama gibi bir şey oldu sonra da evin sigortası attı. Alan arkadaşlar çok dikkatli kullansınlar. Kablo girişleri yan yana bitişik gibi olması büyük dezavantaj
    @kırkyapar, uyarınız için teşekkürler belki bazı arkadaşların dikkatini çeker bu mesajlar ama hocam kusura bakmada kötü bağlamışsınız. TTR kablo kullandınız tamam ama kablo uçlarını okadar açmanıza gerek yok. +tellerin birkaçı klemensle sıkmamışsınız gibi duruyor.

TTR kablolar şakaya gelmez. 5sene önce falan bi elektrikçi çağırmıştım ben yeni taşındığımız eve. Prizleri elden geçirsin değişsin lambaları taksın vs diye. adam herşeyi elektrik bandıyla yapmaya çalıştığını görünce o zamanın parası 20 verip işi durdurup yollamıştım. bizim ülkede pek yaygın değil ama bu tip işleri ben hep emektar pabuç sıkma pensesi ile yaparım. 10-15 dolara set şeklinde alın 1k falan pabuç dahil aliexpressden ömürlük kullananın. bu işin standartı, profesyonel yapım şekli budur zaten. işi bilen elektrikçi pabuçla klemensle çalışandır. 2 kabloyu bir şekilde değidirip çalıştıran değil

• poligow kullanıcısına yanıt
    Haklısınız daha dikkatli olmam lazımdı. Şimdi tekrar çalıştırmak işin korkuyorum 😂 çalışır mı emin değilim

• quote:

Orijinalden alıntı: kırkyapar

Haklısınız daha dikkatli olmam lazımdı. Şimdi tekrar çalıştırmak işin korkuyorum 😂 çalışır mı emin değilim
    Hocam hemen sizin kablo bağlama şeklinize laf ettim ama biraz araştırınca basic modelinin çok tehlikeli olduğunu gördüm. Basit aşırıyük kontrolü bile yokmuş aletde. Yüksek amper çeken bir alet bağladıysanız şebekedeki şalter sizi kurtarmış olabilir. Şalteri çalışmayan için rahatça yangın çıkarır bu alet. Hatta overload test videosu:
    John Wardyoutube
    Sonoff Switch Current Overload Test
    https://www.youtube.com/watch?v=SLK84ZJ291k&feature=youtu.be&t=362

• poligow kullanıcısına yanıt
    Gerçekten çok tehlikeli🙄🙄🙄

• banada bir adet göndermişlerdi mesajlardan eksik ürünlerin talebini ilettim.iade talebi oluşturmadım ama bugün ücret iadesi yapmışlar ürün elimde. başka ücreti iade alan var mı?

• Bana da ödediğim tutarı geri iade etmişler. Ürün bedavaya gelmiş oldu.

• Banada ödediğim tutarı iade etmişler

• Ücret iadesi olmuş bize mi kaldı şimdi bunlar ya da nasıl gondericez

• redwhiteee kullanıcısına yanıt
    3 tane daha temin etmesi daha pahalıya malolacağı için bir tanesini gözden çıkarmış. Anlaşılan hediye edildi.

• Tek adet geldi

• goke kullanıcısına yanıt
    Sizde de durum böyle iken mi para iade işlemi yapıldı bende şuan para iadesi göremedim

4 adet SONOFF 10A Akıllı WiFi Anahtarı 57,68 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: eflatunsur

Sizde de durum böyle iken mi para iade işlemi yapıldı bende şuan para iadesi göremedim

Ben iade talebi oluşturmadım.Kargo elime geçtiğinde iletişim numarasından ve bize sorun kısmından eksik ürünlerin gönderilmesi için istekte bulunmuştum.

• Mr.Blof kullanıcısına yanıt
    Hocam ben öyle yapmadım. Eksik ürünler var deyip i 4 adet ilan adetinin olup bir adet geldiğini ve ilanda kandırmaca olduğunu beyan ettim . Hale aksiyon diyor

• O zaman biraz daha bekleyin.Belki sırayla iade ediyorlardır.Ben 23 aralıkta istekte bulunmuştum.27 sinde parayı iade ettiler.
  • 1. İade etmek istediğiniz ürünler bize ulaştıktan sonra incelenir ve iade koşullarına uyması durumunda 2 iş günü içerisinde tarafınıza geri dönüş sağlanır. İade talebinin onaylanmasından hemen sonra sipariş bedeli kredi kartınıza iade edilir. Para iadeleri banka koşullarına bağlı olarak değişiklik gösterebilir.
    Bu şekilde bir mesaj geldi. Hepsiburada müşteri hizmetlerine baglanabilen varmı. Eksik ürün talep etmiştim

• Mr.Blof kullanıcısına yanıt
    Şuan da şöyle bi sorun var oluşturduğum tüm eksik ürün taleplerim iptal ediliyor müşteri hizmetlerinde oluşturduklarımda yavaş yavaş artık eksik gelen ürünü kabulleniyorum ...

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.