< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tirabzonli -- 14 Haziran 2022; 18:19:58 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
4 ay Apple Music Bedava
-
-
"Bu teklif sadece yeni aboneler için geçerli" Denedim bu şekilde bildirim çıktı. Daha önce kullanmıştım bu tarz bir promosyon.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nulla Poena Sine Lege -- 14 Haziran 2022; 19:41:58 > -
Yeni abonelere özel.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
tesekkurler, fakat sadece yeni uyeler icin. daha once uye iseniz ya da kullandiysaniz ( gecen sene vardi bu kod ) olmuyor. benim icin olmadi.
-
Yeni abonelere özel... Olmadı
-
konu sahibine teşekkür ederim faydalandım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
daha önce ödeme yapmış veya ücretsiz kullanmamış olmama rağmen olmadı.
-
Kodu al kısmına tıklanmıyor yardımcı olabilir misiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Basılı tutup yeni sekme aç deyin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bana bintürlü e posta doğrulaması gelmiyor tuhaf bir durum
Spotify olduğu için hiç kullanmadım ama değermi abone olmaya
Kodu giriyorum doğrulama yapmıyor ilk defa böyle bir şey yaşıyorum.
Eski Apple Music, yeni Spotify kullanıcısı olarak kesinlikle Spotify'dan daha iyi. Arayüz olarak Spotify berbat. %50 geri ödeme kampanyası sebebiyle Spotify'ya geçtim.
Dün üyelik açıp eşzamanlı spotify ile aynı parçayı çaldınm ve ses kalitesi spotify dan düşük bariz
Ekolayzır ayarı varmı içinde bulamadım
Kalite konusunda bir şey diyemem, benim için ikisi de hemen hemen aynı diyebilirim. Ayar kısmını tam hatırlayamıyorum, biraz kurcalamak lazım.
ayarlardan en yüksek kaliteye getirde gör düşük mü yüksek mi adamlar 192 khz 24 bitlik çöznürülük sunuyor
-
Bluetooth kulaklıktan kaynaklı olabilir
ses sistemi yada kablolu kulaklıkta denemdim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X