Şimdi Ara

4 ay kadar wing chun ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar ben 5 ay kadardir kick boks yapiyorum. Yeni bir spora baslamak istiyorum. Wing chun guzel merak ediyorum fakat 4 ayda ne kadar yol alirim? Kick boksla paralel goturecegim. Eger onerebileceginiz 4-5 ayda kapabilecegim bir spor varsa yazin lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kick boks ile Wing chuna arasında belirgin farklar var.İkisinin birbiriyle uzaktan yakından alakası yoktur.Ha ilgim var dersen o ayrı mesele.Kick boks sokakta işe yarar,Wing Chun ise sanatsal bir branştır,yıllarını alır emek ister.Hangisi iyi hangisi kötü demem.Çin sporları sanatsal niteliktedir,yıllarını vermen gerekebilir.Kısa zamanda pek bir şey ortaya çıkmayabilir.Ha derseniz ki bu işin karması yok mu var. Muay thai ya da Wushu öneririm,özellikle de Wushu ki ben de bu branşta eğitmenim.Her türlü estetiklik,görselllik ve sertlik bu alanda mevcuttur.Ayrıca Wing Chun da Wushunun alt dallarından biridir. 4-5 ayda masa tenisi bile öğrenmeniz mümkün değildir.
  • wing chun ve wushu gibi kung fu stillerini öğrenmek 4_5 ayda olacak bişey değildir çünki sanatsal branşlardır..kickboxa paralel olarak muay thai veya karate yapabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.