< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
4 ayda gaza basıp 10-20k ? (4. sayfa)
-
-
kardesim anlamıyosun herhalde benim de hakkım o benim de 9 aydır çalışıyorum content i mi okumuyosunuz
-
çok sükür güel gidiyor gibi senin ?
-
1 hafta tonguctan izle hdkskdjjsjs xd
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adam haklı ama 9 ayda anca 60a çıkan insan nasıl 4 ayda 20kye girsin?Uçuyorsunuz cidden siz
son 3 gündür iyi gidiyor burda sallayanlara bakma ayt her dersten 1 sb bankası bitirsen son 2-3 hafta deneme yardırsan yaparsın gibi
1 ay önce hesap açıp 5 ayda 10k demişsin şimdi 4 ayda 20k diyorsun bu gidişle son hafta calısıp 180k veterinerlik gelirmi diye soracaksın. Bu arada başarılar...
-
realist bakın.
insanlar 1 yıl olacak ders çalışıyorlar sırf 5-10-20k yapabilmek için. biz bilmiyor muyduk tüm pandemi boyunca yatıp son 4 ay gaza basmayı
Herşey ayt yapıp yapamayacağına bağlı bence, ayt de bi 65-70 yapsan tyt de 80-85 bi 20-25 k gelir bence -
Kanka sen mezuna mi kalmistin yoksa ben mi yanliş hatirliyorum -
Bas gaza aşkım bas gaza kim tutar seni bas gaza
Yollar senin hiç durma hadi uçur beni burdan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9F4BCB80 -- 10 Mart 2021; 0:25:53 > -
yok hocam ilk kez girecem bu yıl
-
knka görmüyosun herhalde 10 20 k yazdim milleti elistirmeden once mantıklı bi sekilde düsünün
-
e demek ki gaza basmamısım dimi 9 aydır çalıştığımı söylüyorum zaten oyle bi sey olmasa 4 ayda gaza basıp niye diyim
-
harbi eleştirmeden once biraz düşünün böyle insanlar gelip bi de yapamazsın diyo :d neyse 5 aydır çalşıyorum gaza basıp dememin sebebi yeterince elimden geleni yapmadım daha iyi yapabilirim , ki 2 hafta sonrasında 70 net yaptım .. :)
-
evet arkadaslar msü ye 13 gün kaldığının farkına vardım ve bu süre boyunca tyt ağırlıklı gidicem hedefim çok yüksek belki ama eksiklerimi az çok kapayınca bu sonucu elde edeceğime inanıyorum hepinizze başarılar ben günde 14 saat çalışmak gibi bir hedef koydum uygulayabilirsem yazarim neler yaptığımı
-
1 ay olmuş, netlerin nasıl?
-
şuan 120lerdesiniz o zaman
-
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
konu zortlamis naptın hocam yaptın mı 20k bastık mi gaza
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X