knk sen de baya aştın |
4 ayda gaza basıp 10-20k ? (3. sayfa)
-
-
Neden böyle yapıyorsun Sude
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yok yok doğru söylüyor arkadaş aynen öyle yaparsan 1000desin zaten
meftun mu oldun la yoksa
bugun yapılanlar ve yapılacaklar :
bitki biyolojisi konusu işlendi + tekrar yapıldı
mat mantık konusu bitirildi soru çözülecek
türkçe denemesi yapıldı 29.75
din denemesi temizlendi 7 tane (kavram için)
bio sistemlerden destek ve hareket tekrarı yapılacak
ayt fizik basit makinalar çalışılacak test çözülecek
ayt kimya denge testi çözülecek
matematik denemesi yapılacak
30 problem çözüldü
acil trigo fasikülünden 5 sayfa temizlenecek
"don't stop until you are proud."
-
Melis'i özledim
Başarılar hocam, umarım her şey gönlünce olur. -
çok teşekkür ediyorum inşAllah sizin gibi iyi insanlar varken başaracağım :)
-
Çalışırsan şansın var. Ayrıca şu düşünce: "diğerleri 4 yıl, 1 yıl çalışsın sen 3 ayda yap, enayi mi diğerleri?" bu PAÇAVRA bir düşüncedir.
DOYUM NOKTASI vardır, o noktadan sonra 10 yıl da çalışsan netlerinde pek bir değişiklik olmaz.
Bu DOYUM NOKTASI kendini 90 TYT 60 AYT'den sonra HİSSETTİRMEYE başlar. Bu netlere az temelle kolayca çıkılır sonrasında yolun EĞİMİ artar.
Yani şuan 110 TYT 75 AYT yapan biri 10 yıl daha da çalışsa maksimum 3 net arttırır. (Yine de ÇALIŞMALIDIR yoksa pratikliğini kaybeder yolun EĞİMİYLE yere çakılır)
Özetle; 4 ay ZORLAN ya da DÜŞ. İYİ çalışmalar..
-
çok teşekkürler gerçekten bu forumda böyle mantıklı düşünenler kaldığına çok sevindim bugun uyumak yok sabahlayacagım basaracağız inşAllah
-
Hocam buraya yazmak motivasyonunu dusurmekten başka ise yaramaz. Sen çalışmaya devam et. Olmazsa da seneye iyi bir temelle tekrar çalışırsın -
Nabıyon bro ? Okul nasıl gidiyo ? Görmüyorum seni Bayadır -
Söylediğiniz netlerde takılıp kalmam beni üzdü
quote:
Orijinalden alıntı: Shock17Söylediğiniz netlerde takılıp kalmam beni üzdü
Daha zaman bol. Paso denemeyle rahat yükseltirsiniz.
valla okulla uğraşıyorum hocam bu dönem 28 kredi aldım yüküm çok
ya aynen oyle ama zaten yavas yavas yükselmeye basladı özdebirde 68.5 yaptım olacak inşAllah ..
-
en son tyt netim 68.5 özdebirden .. yapamazsın diyenler seyretsin bakalim nasıl olacak Allah yardım etsin size de kardeslerim
-
en son tyt netim 68.5 özdebirden .. yapamazsın diyenler seyretsin bakalim nasıl olacak Allah yardım etsin size de kardeslerim
-
quote:
Orijinalden alıntı: MustafaTosun
Aynen kanka biz 9 aydır boşuna günde 7 saat ders çalışıyoruz maalesef temelin yoksa baya zorsırf şu tiplere kapak olması ve evet 7 aydır boşuna çalışıyorsunuz diyebilmen için 4 ayda 10k yapmanı isterim
-
9 aydır çalışanların hakkı hocam ama bunu herkes biliyor. gerçekleri söylemek lazım boş motivasyon vermek doğru değil bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89F03B04A -- 9 Mart 2021; 3:32:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X