En güzelini yap tabiî de 10b-20b yaz, bizde k yok çünkü. |
4 ayda gaza basıp 10-20k ? (2. sayfa)
-
-
sene başından beri 30 dan 60lara çıktıysan imkansız kalan sürede 70e anca çıkarsın bu durumda
-
Amk yine adamı linçlemişler. Soruyu sormadan önce prezervatif alalım da hiç değilse korunmuş oluruz yorumlara bakın aq
Soruyu soran kardeşim elinden geleni yap 20 olmaz 40 olur 60 olur ama olur buradaki tek hayat gayesi sınav olan çip kurularına bakma
Bir de dogruları söyluyolar te allam...
-
İnsanları yanlış yönlendirip hayal satmayan biri makinelesmis çip kurusu mu senin gözünde sadece 4 ayda bu netlere sahip olan birinin 10k 20k gibi sıralamaları yapmasının çok zor olduğunu söyledik ki öyle de olmalı millet 4 yıl düzenli ders çalışacak günde 10 saat ders çalışan insanlar var ama biri gelecek 4 ay ders çalışıp 60 netten 20k vay be ne güzel İstanbul
-
hocam boşverin bunlar anlamıyor. ağustosta görcem bunları ben forumda
-
quote:
Orijinalden alıntı: Demiurge414141
Bu mesaj silindi.bak canım kardeşim o kadar kolay olsa millet niye mezuna kalıyor bi söylesene? şurda boşa umut satmayın sonra daha çok üzüleceksiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89F03B04A -- 1 Mart 2021; 10:58:41 > -
knk sen neye bu kadar olanak veremiyosun anlamadım kazananlarda 9 aydır çalışıyo zaten :D
-
lütfen gör beni lütfennn
-
KOLAY OLDUĞUNDAN KİM BAHSETTİ BU SINAVA 9 AY BOYUNCA ÇALIŞMIŞ OLUYORUM SAKA GİBİSİNİZ OKUMA YAZMANIZ MI YOK KONULARIM TAMAM PRATİK YAPMAYA VAKİT KALDI
-
-
Önemli olan sınav sonrası pişmanlık yaşamamak, elinden geldiği kadar çalış. Belki çok iyi gelir belki kötü ama önemli olan o pişmanlığı yaşamaman.
-
60 neti ayda 15 net arttırırsan 4 ayda 120 nete çıkarsın
aytyi de salla zaten kolay oluyor 1 hafta tonguçtan konuları izler fullersin
-
4 ayda hayvan gibi çalışıp 10-20k yapılıyorsa hazirandan beri kıçını yırtanlar enayi mi? -
Harbi boşsun la dinlemeyin bunu
-
Ne saçma bir bakış açısı. Adamın kapasite vardır 4 ayda bitirir yapar dereceyi. Tamam çalışma süreci önemli de insandan insana çok şey değişir
-
ben de bunu söylemeye çalışıyorum
-
HORBO BOŞSON LO ya bi defol git şurdan dinlemezsen dinleme çokta fifi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89F03B04A -- 1 Mart 2021; 20:47:57 > -
kesinlikle
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X