Şimdi Ara

4 bacak kondansatör Bilgısı olanlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkdaslar genelde beslemelerde kullanıp rast gelmıssınızdır 4 bacak kapasıtorlere
    2 bacak normal kondansatör pekı ya gerı ye kalan 2 bacak nedir bilgısı olan varmı ?

• Fotoğraf var mı acaba?4 bacaklık kondansatör ürettiklerini sanmıyorum.
    Köprü diyot olmasın o?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pea.

Fotoğraf var mı acaba?4 bacaklık kondansatör ürettiklerini sanmıyorum.
    Köprü diyot olmasın o?

Beslemeden bahsedıyorsam Köprü dıyodun ne oldugunu kondansatörün ne oldugunu bılecek kdr teknık bılgıye sahıp oldugum ortaya cıkmaz mı :)
    Evet kondansatör elimde var resim cekıp atarım :)
  • Nolur nolmaz sormak lazım dedim , kusura bakma
    Genellikle sağlam durması için fazladan bacak konuyormuş.2 bacak bir yere bağlı değil yani.
    Multi-pin capacitor diye geçiyorlar.
    Bir de stacked capacitor denen birkaç kondansatörün birleşmesinden meydana gelen kondansatörler varmış.Onlar da seri eşdeğer direnç düşük olsun diye yapılıyormuş.
  • quote:

Nolur nolmaz sormak lazım dedim , kusura bakma
    Genellikle sağlam durması için fazladan bacak konuyormuş.2 bacak bir yere bağlı değil yani.
    Bir de stacked capacitor denen birkaç kondansatörün birleşmesinden meydana gelen kondansatörler varmış.Onlar da seri eşdeğer direnç düşük olsun diye yapılıyormuş.

Tesekkur ederım cvbın İçin sağlam durması konusu benımde aklıma geldıı ama ıhtımal vermedım Netten baktım şimdi Stacked kondansatorler alakasız Multi pin aynen elımdekı gbı 2 bacak ayrı bı kullanımsa İşime yarar demistim neyse saglık olsun xD
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogz_07

quote:

Nolur nolmaz sormak lazım dedim , kusura bakma

Tesekkur ederım cvbın İçin sağlam durması konusu benımde aklıma geldıı ama ıhtımal vermedım Netten baktım şimdi Stacked kondansatorler alakasız Multi pin aynen elımdekı gbı 2 bacak ayrı bı kullanımsa İşime yarar demistim neyse saglık olsun xD

"xD" buna donanımhaberde pek sıcak bakmazlar. Ters cevap alabilirsiniz.

• Şimdi Sizde Apayrı bırseyden bahsettınız Elimdeki kondansatörler 10000 mf 25v 4 En azından ıc yapısına dair bır şema bari bulabılırmıyız :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.