Bildirim
4 dvd writer aynı makinada?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yahu ben 2 den fazla takamıyorsun biliyorum gerçi sistemine göre değişiyormu ne bende bilgilerinizden istifade edeyim arkadaşlar ikiden fazla sürücü takılabiliyormu ? -
4 tane takarsın ide 1 e master a bitane slave 2.yi ide 2 master 3.yü slave 4.yü ama harddisk icin sata harddisk veya pci kart alman gerek ide cıkısı icin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeLiiM -- 13 Ocak 2005, 18:45:22 > -
peki bunun sisteme eksileri olurmu yani olumsuz yönden sistemi etkileyebilirmi ? -
hard disk sata üstelik mboard da asus p4r800-v delux 3 ide kanal var 3ünede master takıyorum ama en fazla 2 tanesini görüyor? -
ben bunu pci ide kart takarakta denedim fakat olmuyor? -
arkadaşın dediği gibi master / slave ayarlarını yapman gerek. -
master slave ayarlarını denedim cdrw takıyorum hiçbi problem yok tanıyor ama bu dvdrwler beni çıldırtacak neyse sağolun dostlar -
bencede tek mantıklı olay sata HDD kullanıp ideleri DVD'lerle doldurman...
yada biryerden duplicator bulacaksın -
YİNE master-slave ayarlarıyla oyna...
bir şekilde olmalı...
adamlar yoksa neden 3 IDE koysun ki olmayacaksa... -
şu anda 4 tane takılı jumper ayarları sırasına göre doğru ama sonuç yok!
-
sekopasha ben de 3 tane takamıyorum. Jumperları hepsini tek tek denedim ayrı ayrı ama OLMUYOR grrrr -
çoklu kayıt sistemlerinde kullanılan ürünler eskiden scsı olurdu. Ne kadar SCSI kart o kadar CDRW :) Ama SCSI DVDWriter pek yok piyasada. -
bide butun jumper ları cıkarmayı denesene!!!
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- youtube geçmişimde izlemediğim videolar var
- onarımlar deneniyor
- disk boot failure insert system disk and press enter
- laptop fanı sürekli çalışıyor
- logitech garanti sorgulama
- suya düşen telefon
- bağlantı sıfırlandı hatası
- telefon şarj olmuyor
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- mavi ekran hatası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X