Şimdi Ara

4 dvd writer aynı makinada?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dostlar elimde 4 adet asus TS-H552 model dvd +-r/rw var fakat bir türlü 4'dünü birden görmüyor?
    ne yaptıysam yanlızca 2 tane görüyor diğeri için sistemde kopya aygıt çalıştığı için xp yükliyemiyor die hata veriyor. fikir veren altın bulsun:)

• yahu ben 2 den fazla takamıyorsun biliyorum gerçi sistemine göre değişiyormu ne bende bilgilerinizden istifade edeyim arkadaşlar ikiden fazla sürücü takılabiliyormu ?
  • 4 tane takarsın ide 1 e master a bitane slave 2.yi ide 2 master 3.yü slave 4.yü ama harddisk icin sata harddisk veya pci kart alman gerek ide cıkısı icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeLiiM -- 13 Ocak 2005, 18:45:22 >
  • peki bunun sisteme eksileri olurmu yani olumsuz yönden sistemi etkileyebilirmi ?
  • hard disk sata üstelik mboard da asus p4r800-v delux 3 ide kanal var 3ünede master takıyorum ama en fazla 2 tanesini görüyor?
  • ben bunu pci ide kart takarakta denedim fakat olmuyor?
  • arkadaşın dediği gibi master / slave ayarlarını yapman gerek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • master slave ayarlarını denedim cdrw takıyorum hiçbi problem yok tanıyor ama bu dvdrwler beni çıldırtacak neyse sağolun dostlar
  • bencede tek mantıklı olay sata HDD kullanıp ideleri DVD'lerle doldurman...

yada biryerden duplicator bulacaksın
  • YİNE master-slave ayarlarıyla oyna...

bir şekilde olmalı...

adamlar yoksa neden 3 IDE koysun ki olmayacaksa...
  • şu anda 4 tane takılı jumper ayarları sırasına göre doğru ama sonuç yok!

• sekopasha ben de 3 tane takamıyorum. Jumperları hepsini tek tek denedim ayrı ayrı ama OLMUYOR grrrr
  • çoklu kayıt sistemlerinde kullanılan ürünler eskiden scsı olurdu. Ne kadar SCSI kart o kadar CDRW :) Ama SCSI DVDWriter pek yok piyasada.
  • bide butun jumper ları cıkarmayı denesene!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.