Şimdi Ara

4. Evre akciğer kanseri ve pankreas kanseri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
2
Favori
25.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benimde dedem deri kanserinden vefat etti, doktorlar 3-6 ay arası yaşar dedi tam olarak dedikleri gibi oldu, doktor ne diyorsa ona uyun derim. Yaşamayacak hastaya yapılacak bişey kalmamış diyorlar zaten. Allah ölümünde hayırlısını versin herkese.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir doktor olarak tavsiyem hem akciğer hem pankreasta ayrı odaklı kanser olması zaten vücudun savunma sisteminin zayıf olduğunu gösterir, yaşam beklentisi ilaç alsa da almasa da aynı süre denmiş, kemoterapi aldığı zaman vücudu daha zayıf düşecek, zor bi karar, Allah yardımcınız olsun, yaşamı Allah verir Allah alır kimin ne kadar yaşayacağını kimse bilemez ama bu durumda ki hastalarda ki deneyimlerimizi zaten muayene eden doktorunuz güzel bi şekilde anlatmış, her türlü karar size bırakılmış ama kendi babamda ya da dedemde olsa yaşam süresi değişmeyeceğini bildiğim için tedavi yerine ağrıları olursa müdahale eder, son zamanlarını mutlu beraber geçirmek için elimden geleni yapardım

• Soludugun havadan tut, yediklerine, yasam sekline, genetik yapina kadar bin turlu nedeni var...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam dürüst olmak gerekirse 4. evre kanser vücuda yayılmış oluyor. Dedenizin yaşı da biraz fazla, vücut gerekli direnci göstermede zorluk çekebilir. Kemoterapi o yaştaki bir insan için daha fazla eziyet demek. Ama yine de en doğrusu doktorların dediklerine uymak ve moral vermek.

• ilker07 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yine de

• Öyle ama öbür türlü de acı çekmesini istemiyoruz kendisi de yoruldu pek istemiyor bakalım düşüneceğiz bir süre. Kemoterapi gerçekten yorucu bir süreç ve bu alacağı önceki aldıklarına göre daha ağır olacak. Kaldırabilir mi bilmiyoruz. Yine de cevap için teşekkürler.

• .koter. kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Size de Allah uzun ömür versin.

• Sabahları aç karna 2-3 diş sarımsak yutan bir kolon kanseri hastasının iyileştiğini duymuştum.
    Pankreas ve akciğer kanserine iyi gelir mi bilmem ama deneyin isterseniz hocam.Zararı olacak bir tedavi yöntemi değil sonuçta
    Geçmiş olsun.
  • Aslına bakarsanız durup dururken değil, dedem senelerce sigara içti akciğer kanserinin temel sebeplerinden biri bu. Bir de hacca gidip geldi orada kaza geçirdi sonra ameliyat oldu vs hastalık bir daha yakasını bırakmadı.

• Amin. Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için başınız sağolsun sizin de.

• Beckonn B kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Haklısınız bakalım bu hafta içinde karar vereceğiz.

• Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Evet moralimizi yüksek tutmaya çalışıyoruz biz de.

• RevengeRain kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler öneri için belki deneriz ama kendisi çok iştahlı değil kabul eder mi bilmiyorum.

• Kardeşim 1. Evre dahi olsa bu illetin tedavisi yok.

4. Evrenin ise hiç şansı yok.

Doktorlar sadece farklı ilaç ve yöntemleri denemek için hastanızı kullanmak isterler.

Yeni kemoterapi hastanıza işkence olur. Ağrı kesiciler yeşil ya da kırmızı reçeteli olmuşsa ve nefesi yattığı yerde de artık kesiliyorsa bir iki aya kalmaz büyük ihtimalle.

• Dedemi akciger kanserinden kaybettim. Kayin pederimi rektum kanserinden kaybettim. Dayim prostat kanseriydi tedavisini oldu su anda cok iyi. Halam meme kanseriydi o da yendi. Onemli olan 1. veya 2. evrede bu illeti yakalamak. Eger cok zengin veya tayyip gibi devletin onemli adamlarindan degilseniz 3. ve 4. te ne yazik ki sans cok cok dusuk.

Soylemek istediklerinizi mutlaka kendisine soyleyin. Onunda soylemek istediklerini mutlaka soyletin asla sozunu kesmeyin. Ben bu konuda cok pismanim. Keske susturmasaydim da soyleseydi kayinbabam bana. Moral cok onemli bu hastalikta. Eger morali dusukse yemiyor icmiyor surekli uyumak istiyorsa uzgunum ama fazla zamani kalmamistir.

• shakircan kullanıcısına yanıt
    Başınız sağolsun. Teşekkür ederim öneriler için.

• Mal mulk varsa miras paylasimini olmeden yaptirin agzindan ses kaydi alin yada noter onayli vasiye yaptirin.

Sonra cok basiniz agrir benim gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanser bi ileri yaş hastalığı diye biliyorum doktor öyle diyorsa doğal kür tariflerine bak yan etkisinin olacağını hiç sanmıyorum

• Dedeniz 76 yaşında kanser hastası ve hala yaşasın mı istiyorsunuz?

• Peçka P kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevap için bakalım araştırayım biraz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.