Şimdi Ara

4. Evre akciğer kanseri ve pankreas kanseri (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
150
Cevap
2
Favori
25.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sanırım daha sınava gireceksin, okuduğunu anlama kısmına iyi çalış hayırlı günler.
  • Dostum annemi de babamı da kanserden kaybettim. 76 yaşında ve 4. evre kanseri olan bir kişinin iyileşme ihtimali yok maalesef. Bize de söylediler ve kabullenemedik. Ancak doğanın kanunu. Herkes ölecek. Doktorlardan ümidi kesip umut tacirlerinin peşine takılmayın kesinlikle. Mucize satıyorlar ama hiçbir işe yaramadığı gibi çoğu zaman zarar veriyor böyle şeyler.

Benim naçizane tavsiyem doktorla konuşun ve çok düşük dozlarda kemoterapi almasını sağlayın. Kemoterapi çok ağır bir yük. Ama hiç tedavi görmemesi hastayı yıkıyor. Biz babamın son zamanlarında öyle yapmıştık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • by-ko kullanıcısına yanıt
    Birkaç farklı doktordan daha görüş almaya karar verdik kemoterapi için ama düşük dozda kemoterapi verirler mi bilmiyorum. Başınız sağolsun sizin de mekanı cennet olsun anneniz ve babanızın. Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeniüye75

Birkaç farklı doktordan daha görüş almaya karar verdik kemoterapi için ama düşük dozda kemoterapi verirler mi bilmiyorum. Başınız sağolsun sizin de mekanı cennet olsun anneniz ve babanızın. Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.
    Bize doktor kendi önerdi. İlk başta yapabileceğim bir şey yok, ağrı kesicilerle gidebildiği kadar gitsin dedi. Bunu nasıl söyleyeceğiz babamıza derken isterseniz moral olsun diye küçük dozlarda kemoterapi verebiliriz dedi. Böylece hem hasta tedavi olduğunu düşünüyor hem de kemoterapinin yan etkileri çok az oluyor.

• Gaps diyetine bakabilisiniz.
    Bir gaps doktoruna gidniz ve gaps diyetini ketojenik yaparsa iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmahmutd -- 10 Mayıs 2018; 17:44:33 >
  • 4. Evre akciger kanserinden kurtulan 38 yasindaki teyzem var. Florence nightingale'de tedavi oldu ve korkunc miktarlarda para odendi. Sadece 3 kutu ilaca 40 bin lira verildigini biliyorum.Teyzemle cok muhabbettim yoktur, bunun disinda malesef bildigim bisi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unique For All -- 10 Mayıs 2018; 18:31:42 >
  • Bu yazacaklarımı söylemek emin ol duymaktan daha zor. Babasını iki yıl önce akciğer kanserinden kaybetmiş biri olarak yazıyorum.

Bu andan itibaren dedenin gönlünü hoş tutun. Yapmak istediği şeyleri yapması için elinizden gelenin fazlasını yapın. Olabildiğince çocukları ve torunları olarak etrafında olun. Sakın onu üzecek en ufak bir şey yapmayın.

Tedavi kısmına gelecek olursak ne yazık ki yapılacak hiçbir şey kalmamış artık. Kanser hastası yakını olarak ne kadar realist olursanız o kadar az acı çekersiniz. Duygusal düşündüğünüz her an sizi yer bitirir. Siz kötü olursanız amcamız da bunu hisseder kötü olur.

Umarım bir mucize olur ve sağlıklı uzun yılları olur dedenin...

• Allah şifa versin kardeşim.
    Tabii ki akciğer ve pankreas aynı kanserler olabilir ama 4.evre dendi ise metastaz yapmış demektir bir arkadaşın da dediği gibi.
    Lenflere, omuriliğe, beyine vs sıçramıştır büyük ihtimalle.
    Tabii ki karar sizin ama bence asla kemoterapi almasın,adamın son zamanlarında eziyetten başka birşey olmaz.

Ben de babamı akciğer kanserinden kaybettim, 4.evreden dönen hiçkimseyi duymadım kardeş.
    Bütün doktorlar 6 ay maksimum ömür biçtiler, kemoterapinin 4.ayında vefat etti.
    Her an herşeye hazırlıklı olun.
    Bu zamanlarını iyi yaşamasını sağlayın, kemoterapi bunun tam tersi olacaktır.
  • su55 S kullanıcısına yanıt
    Size soyle soyliyim bir rahatsizlik uzerine doktora gidip kanser teshisi koyuldugunda akciger de ise sorun siz akciger kanserisiniz diyip o yone tedavi uygulaniyor.

Fakat gercek su ki vucudun bambaska yerindeki bir tumor metastaz yapip akcigere bulasmasi cok kolay oluyor.

Bu yuzden akciger kanseri ozellikle tum vucutta arastirilmasi gereken bir kanser turu..
  • Ben Abdullah Türköz İstanbul'da tanıdığım kanserde

Çok başarılı bir doktor tanıyorum numarasını vereyim görüşün kendisiyle isterseniz iyileşen çok kanser hastasını tanıyorum 4. Evre beyin 3 .evre meme kanseri bide mide kanseri hastalarını tanıyorum numarasını vereyim görüşün kendisiyle isterseniz

0532 346 2699

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.