< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Allah şifa versin. Bu noktada doktorlara harfien uymaktan başka bir yol tavsiye edilemez. Tabii moral desteği çok ama çok önemli. Bu hastalık yenilemez değil yeter ki doğru müdahale edilsin.
|
burdakilerin saçmalamasına bakma.moral tamam iyi bişeyde 4. evre kanser demek metastaz yapmış demek.yani 4. evre kanseri duayla moralle filan yenmek olmuyor malesef.bundan sonra kemoterapide dedene eziyet olur birsürü yan etkisi var.bence yapmak istediği içinde ukde olan şeyler varsa onları yapsın.geçmiş olsun
|
Rabbim şifa versin İnşallahn
Canım babamı 6 ay önce 64 yaşında aynı hastalıktan kaybettik. Zayıfladığı için hastaneye götürdük, şekerinin 600 e çıktığını söylediler ki öncesinde şeker hastalığı yoktu. Sonrasında 10 gün kadar yatırdılar ve pankreas kanseri olduğunu söylediler. Yıkıldık. Taburcu oldu, bir hafta kadar evde ilaç tedavisi gördü. Sarılığının aşırı ilerlemesi sonucu tekrar hastaneye yatırıldı ve 1 ay kadar daha hastanede kaldı. Doktorlar maalesef bu kanserin en ölümcül kanser olduğunu ve bu hastaların 6 ay kadar yaşayabildiğini söylediler ama babam 2,5 ayda vefat etti :( Hastanede son günlerinde köye gitmek istediği söyledi, son atımlık tâkati ile uçakla memlekete götürdük ve 1 hafta orada hasret giderip vefat etti. Götürmediğimiz doktor, uygulamadığımız ilaç (benzer hastalara danışarak), etmediğimiz dua kalmadı. Ama olmadı... Kemoterapiden başka çare olmadığını bildirdi doktorlar. Fakat bu kanser illeti ülkemizde o kadar çok yayılmış kı yolu onkolojiye düşmeyen anlamaz. Yatan hasta için 25 gün sonrasına sıra verdiler. Babam da günden güne düşmeye başlamıştı, kemoterapi günü geldiğinde de işe yaramayacağı için daha fazla acı çekmemesi için yaptırmadık. Çok zor bir durum. Yönetici pozisyonunda çalışıyordum, her köşede ağlıyordum, arkadaşların karşısında hatta patronun karşısında. Sonunda işi bırakıp babamın yanında oldum, son günlerinde sarıldık ağladık, şakalaştık, iyi olacaksın dedik. Ama olmadı :( |
Kemoterapi hiçbir kanserin çözümü olmadığı gibi bununda çözümü değil.
Kemoterapi alıpta kurtulan görmedim.Bazı kanserlerde sadece zamanı uzatıyor. Bence son günlerinizi keyifle geçirin.Allah yardımcınız olsun. |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan154 -- 8 Mayıs 2018; 17:22:47 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeniüye75 -- 8 Mayıs 2018; 17:24:35 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|