Şimdi Ara

4 Gb Sony flash bellek hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 ay öncewww.gittigidiyor.com sitesinden Sony marka 4 Gb flash bellek satın aldım. Fakat aldıktan bir ay sonra yükleme yaparken bilgisayar flash bellegi gördügü halde üzerine tıkladıgımda " G disket yok" yazısı çıkıyor. Ne sorun çıkmış olabilir. Acaba Çin malı olan bu ürün Sony markasının taklidi mi. ? Konu hakkında bilgi sahibi arkadaşların beni bilgilendirmesi ni rica ederim.

• Taklitler çok var piyasada.Sony'nin Mp3 player'ından tutunda İpod'a kadar taklitler var.Ama sennikisin taklit midir bilemeyeceğim.Bi resmini yollarsan PM ile bakarım.
  • flash disk e büyük dosya atmaya kalkarsan böyle sorunlar çıkabilir bence biçimlendir tekrar dene çok büyük dosya atma
    quote:

Orjinalden alıntı: Bindalmg

Taklitler çok var piyasada.Sony'nin Mp3 player'ından tutunda İpod'a kadar taklitler var.Ama sennikisin taklit midir bilemeyeceğim.Bi resmini yollarsan PM ile bakarım.
  • Bu doğruda her şey için geçerli değil. Sahte ürün cinde yapılabilir. Ancak, Bazı firmalar üretim maliyeti düşük olduğu için cini tercih ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kumanda -- 4 Haziran 2006; 17:45:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.