Bildirim
4 Gb yanına 2*2 gb ram takılırmı ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
anakartinin desteklemesi lazim o zaman 2x4 8 gb ram ve ustunu -
16 gb kadar ram desteği var anakartımda -
tamam o zaman aynisini gonul rahatligiyla alabilirsin -
takarsın calısır ama dual channel ozellıgını kullanamazsın sıngle channel olarak calısır tum ramlerın -
ana kartınıza göre karar vermek gerekir. ama 4 ün yanına 2adet 2 gb daha takmanızda problem yok. tek kanal çalışır sadece. -
Tek kanal çalışmasında ne sıkıntı olur ? Benim 1600mhz 4+2+4+2 gb ram kullanıyorum. PC de 12 gb ram yüklü diyor fakat kullanılabiliri yazmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalcin -- 16 Aralık 2012; 22:48:51 > -
4+2+4+2 zaten çift çalışır. Ramların simetrik durumda.
Ancak 4+2+2 tek kanal çalışır. Normal kullanımda biraz fark eder. Ancak ahım şahım fark olmaz. Ancak işlemci ve belleği sonuna kadar sömüren render-video edit gibi işlerde epeyce fark olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melikulupinar -- 18 Aralık 2012; 12:26:01 > -
4+2+4+2 RAM kullanıyorum fakat hepsi DDR3 1600 mhz ve programdan dual channel çalıştığını gördüm. -
konu açılmışken bende bir soru sorayım.
benim 2gb ram var. bunun yanına 4gb ram takabilirmiyim lütfen acil cevap verin ram alıcam. ha bide 8 gb'a kadar desteğim var. şimdiden teşekkür ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X