Şimdi Ara

4 gün + 6 farklı şehir + 10 larca şerefsiz halsiyetsiz namussuz (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
1
Favori
1.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İzmirin iyiside vardır elbette ama şehirlerarası gidipte araç alacağım son yerlerden birisidir.

Artık insanların temiz sorunsuz boyasız kazasız anlayışı değişmiş. Adam ilana milleti çekmek için hatasız boyasız yazıyor. İlanın en altına da kaskonun şişirmesi 80 bin tl ağır hasar kaydı var yazıyor. İlanı şikayet ediyorum ama kurumsal üye diye sahibinden hiçbirşey yapmıyor.

O nedenle şehirlerarası gidipte araç alınmaz çok vaktiniz ve paranız yoksa.

Kendime yakın yerlerden bakarım her zaman. Sıkıntı çıkarsa kapısına gidebileceğim esnaf yada şahısdan almaya çalışıyorum.
  • Mars'ta mı yaşıyorsun kardeş, 2. el araç piyasasından haberin yok. Hiç mi duymuyorsunuz sağdan soldan. Piyasadan bihabersin.
  • Arkadaş çok doğrucu olmakta iyi değil.Kendi aracımı satılığa çıkardığımda her şeyini söylüyordum.Şurda çizik var,şurda bu var diye.Sadece kaput değişikti.2100 hasar kaydı vardı.Kaza bile denemez bir olaydan ötürü kaput orijinali ile değişmiş.Benden önceki Sahibi değiştirmiş.Bende resimleri var.Gördüğüm için almıştım.İlana koyduğumda kaza resmini de koydum.Kaza bile denemez o kadar yani.Bakan kişi sayısı o kadar azdı ki.Kimse aramıyordu.Arayanlarda saçma fiyat teklif ediyordu.Bir arkadaşım ver ben açayım ilanı dedi.Açmasıyla telefonum İnanın susmadı.Halbuki aynı araba,aynı fiyat.Telefonda aradıklarında söylüyordum problem değil diyorlardı vs.Yani bazen her şeyi söylemekte aptallık geliyor bana.İnsanımız 10klık Şahin bile alırken değişen var mı diye soruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugüne kadar aldığım en düzgün iki araç birisi Kırklarelinden aldık(caanım memleketim), diğeri ise Tunceliden aldık. Beyandakiler dışında en ufak bir pürüz bile çıkmadı

• Arabasına göre kitle...

BMW çok satılıyor ve 3 kitlesi var:

1) Şirket makam arabası. Mesela bizim muhasebe firmasının sahibi biniyor. Bu arabanın km kemale ermemişse alınır. Şirketin makam arabasına şirketin sahibi bindiği için, kendi arabasına biniyor gibi biner. Şirket de onun olduğundan ötürü...

2) Hali vakti yerinde profosyoneller. Bu araçlar da başına bir talihsizlik gelmemişse rahatlıkla alınır.

3) İt, çakal, uğursuz tayfası. Bunlardan koşarak uzaklaşılır.

İkinci elde el değiştiren BMW'lerin de önemli bir kısmı bu it çakal tayfasının eline düşüyor. Dolayısı ile araçtan çok olsa da, temizini bulmak için fazlaca gezinmek gerekiyor. Meraklısına Allah sabır versin.
  • sıkıntınızın 2 tane sebebi var.Bir bmw almanız 2 3-5 bin aşşağı almak için ucuz araçlara bakmanız.Ver 5 bin fazla git İstanbulda şahıstan tertemiz araba al.

Bak geçen sene qq takasa verdim.Gittim ilan verdim önce 106 yazdım 1000 düşücem 105 e satacağım her arayan 100 vereyim,yok 10 öküzle takas edelim mi?Kızdım gittim takasa verdim 100 e şahısa satmadım.Bak sana çok ciddi de söylüyorum benim verdiğim arabanın satışı kesin 105 binin üstünde olmuştur.Yani galeri en az 6-7000 bin ekmek yemişlerdir.Helali hoş olsun.Kurumsal diye gidip çarpılırlar çok da iyi olur.Ele kuzu olur bize gelince kurt oluyor millet.

Ucuzdur vardır bir illeti pahalıdır vardır bir hikmeti.Ucuzculuk yapma ucuzculuk yapacağın arabalara bakmıyorsun anlamazsın arabadan vardır bir sıkıntısı bmw bu ocak söndürür.Kıy paraya al düzgün bmw paran düzgün bmw ye yetmiyorsa bulaşma.

Burda sakın aşşağılama ezikleme bir durumdan bahsetmiyorum sakın yanlış anlama sadece tavsiye.

• sıkıntınızın 2 tane sebebi var.Bir bmw almanız 2 3-5 bin aşşağı almak için ucuz araçlara bakmanız.Ver 5 bin fazla git İstanbulda şahıstan tertemiz araba al.

Bak geçen sene qq takasa verdim.Gittim ilan verdim önce 106 yazdım 1000 düşücem 105 e satacağım her arayan 100 vereyim,yok 10 öküzle takas edelim mi?Kızdım gittim takasa verdim 100 e şahısa satmadım.Bak sana çok ciddi de söylüyorum benim verdiğim arabanın satışı kesin 105 binin üstünde olmuştur.Yani galeri en az 6-7000 bin ekmek yemişlerdir.Helali hoş olsun.Kurumsal diye gidip çarpılırlar çok da iyi olur.Ele kuzu olur bize gelince kurt oluyor millet.

Ucuzdur vardır bir illeti pahalıdır vardır bir hikmeti.Ucuzculuk yapma ucuzculuk yapacağın arabalara bakmıyorsun anlamazsın arabadan vardır bir sıkıntısı bmw bu ocak söndürür.Kıy paraya al düzgün bmw paran düzgün bmw ye yetmiyorsa bulaşma.

Burda sakın aşşağılama ezikleme bir durumdan bahsetmiyorum sakın yanlış anlama sadece tavsiye.

• Emsallerine göre 3000 lira pahalıya aracımı ilan verdim. Piyasası 100-105 arası tertemizse 105 diyelim. Ben de uzatılmış garanti var, 1-2 ekstra var 108 yazdım. Birisi aradı cumartesi bakmaya geldi. Neredeyse al lanet olsun diyecektim bedavaya.

Ben aracı sıfır aldım, kapalı otoparkta haftaiçi yatıyor, haftasonları kullanıyoruk ve 2. Bakıma 16 binde girecek arabam. Neyse benim anlamadığım şekilde inceledi, hakkıdır tabi incelesin ama kaputun üstünde çizik var diyor. Dedim nerede? Bak şurda dedi göremedim. Biraz daha yaklaş dedi abartmıyorum 10 cm ya kalmıştır ya kalmamıştır gözlerim 0 numara ama ben göremedim. Abi bu çizik önemli dedi.

Dedim bu çizik eğer varsa ki başka yerlerde de vardır hiç arabama 5-10 cm den dikkatlice bakmadım. Abi bu çizikten dolayı ben sana bir fiyat veririm ama sen verir misin bilmem dedi. Kaç dedim 100 dedi. Be şerefsiz gir ara istanbulda 105’e kadar mutlaka kazalı boyalı araçlar var. Benimki 108, ilk sahibiyim 2 senede 16 bin km yapmışım, kapalı otoparkta yatıyor tertemiz araba 100 diyorsun. Dedim sana satılık araç yok.

3 gün sonra aradı abi ortada buluşalım 104 diyor. Dedim sen diğer ilanlara bakmaya devam et kardeşim. Satmıyorum sana arabayı...

Çizik dediği de yıkama çiziği vs olabilir ki araçta williams seramik kaplama var. Zaten yılda bir ücretsiz bakıma gidiyorsun çizik vs alıyorlar üstündeki.

• İkinci el araç alırken sinirlere hakim olmak lazım. Çünkü herkesin kendi malı en iyisi mükemmeli, elin ki tukaka
  • Çok geçmiş olsun kardeşim... kendi aracımı memleketim Trabzon'dan aldım Allah a şükür çok yipranmadan ama 1 ay kadar önce benzer senaryoyu abime araç almaya çalışırken yaşadım 3 şehir gezdim en son akıl sağlığımı kaybedecekken 1 parça boyaya razı gelerek aldım. Ne yazık ki canım ülkemizde 2 el düzgün araba bulmak daha da ötesi satan düzgün adam bulmak çok zor...

• geçmiş olsun.piyasada düzgün araç bulmak zor,düzgün insan bulmak da bence zor..
  • Sen en başından hata etmişsin bu ülkede bmw alacaksan ya çok bilindik galerilerden alacaksın biraz fazla ödeyip yada sıfır alacaksın yoksa temiz bmw piyasada bulamazsın buldum desende emin ol l

Temiz araç istiyorsan audi ama en düşük a5 gibi yada volvo, jaguar, nissan, subaru, vs gibi markalara bakmanı öneririm.

• Yau konu sahibi arkadaş bu kadar takıntılı titiz biriysen ikinci el arabayla ne işin,kusursuz çiziksiz sürtüksüz direksiyonu bozulmamış sadece 0 arabalar var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bence ikinci el araç alma. alacaksan sıfır al bmw'ye normal binip satan pek yok genelde denyo ve prim yapmaya çalışan yanyan tipler.

• Vartolu Saadettin kullanıcısına yanıt
    Arkadaş ikinci el araba arıyor ama herşeyi sıfır istiyor nerdeyse sorun orda,sanırsın bir ömür geçircek hayat arkadaşı😅

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • zenginler bu tür arabaları garanti bitiminde satar km 100bin dahi degildir adamlar sıkılıp satıyor ugraşmıyor garanti bitimide büyük etken...bir arkadaş ablasının bmwsini satıyordu bmd en ufak sıkıntı yoktu ...bu tür satıcıları bıraktın gittin galeridenmi arabaya almaya çalıştın sen yanlış adamlara çatmışın
  • radko kullanıcısına yanıt
    üzgünüm ama 180 bin tl verip hasarlı, çizikli bir araç almak akıl karı degil. bir şey söylerken düşünmeye davet ediyorum sizi.

• Elinizde ki paraya göre sıfır araç almak daha kolay değil mi? Elimde ki para sıfır Bmw ye yetmiyor diyorsanız başka marka bakın, yok ben illa Bmw istiyorum illa şu model olacak diyorsanız az daha biriktirin sıfırını alın.

İkinci el olsun, üç beş kurtarayım, temiz olsun, servis bakımlı olsun, çiziksiz olsun, kazasız olsun, km si düşük olsun, o olsun bu olsun... Oldu bulursunuz... Böyle temiz bir aracım olsa niye uygun bir fiyata satayım, atıyorum ufak tefek çiziği vuruğu olan kmsi biraz yüksek olan bir araç 180 bin ise bendeki tertemiz düşük kmli araç kusura bakmayın da 190 bin olur 200 olur... Sayılar farazi, demek istediğimi anlamışsınızdır. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Ayrıca galerilerden uzak durun kesinlikle. Bir yere gitmeden öncede aracın plakasından sorgulatın hasar kaydı vs. Ayrıca alacağınız aracın bakım geçmişini bulunduğunuz ildeki satıcı-servisinden öğrenmeniz mümkün olabilir. Yani gitmeden önce detaylı bilgi alın sonra gidin, neden apar topar iki cümleye gidiyorsunuz ki... Biraz tecrübeli birisinden yardım almanızı da öneririm, tek başınıza hareket etmeyin.

• 180-190 binlik araç alacaksan gideceksin borusan'a 2.el aracını oradan alacaksın, 5-10 bin ucuz alacağım diye Türkiye turu yapılmaz.
    İstanbul'da yaşayıp da başka şehire araç almaya gidenlere de şaşıyorum, ülkenin 4'te 1'i istanbulda zaten en fazla 2 bin lira fazla verirsin alırsın aynısını.
  • Geçen sene f10 almış biri olarak tavsiyem bmw selectiondan uzak dur. İlk sahibinden servis bakımlı araç bakmalısınız. Arabamı sattım 2. Gün aracımı aldım. Bubtarz arabaların hatasız, ilk sahibinden güvenilir temizlikte olanları kupon olur anında satılır

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.