Şimdi Ara

4 gün + 6 farklı şehir + 10 larca şerefsiz halsiyetsiz namussuz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
1
Favori
1.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bütçe ve istediğiniz aracı söyleyin ben size buluvereyim İzmir'den araba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam mesele şehirler değil insanlar...

Ben Diyarbakır'da yaşıyorum görevim gereği

Hemen hemen her yıl da araç değiştiririm.

Benden araç alanlar önce çok temkinli yaklaşıyorlar haklı olarak fakat aracı sattıklarımın hepsiyle de çok sıcak dostluklarım oldu.

Hatta aracı satarken bize haber ver diyenler bile oldu sonradan

Demem o ki kişi karakteri ile ilgili bir olay alım satım işleri

Düzgün bir insana denk geldikten sonra asla şehrin bir önemi yok
  • sendeki de iyi cesaret 6 tane il gezmişssin ayrı ayrı. Ben sadece kendi ilimde bakarım. Ya da azcık fazla vericen DOD- neziroglu gibi yerlerden alıcan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaperVR -- 4 Haziran 2018; 14:26:1 >
  • İzmir'deki son araç sahibi efsaneymiş ama, keyfe keder dedikleri tam da bu olsa gerek. :))
  • nerede dursam biri cama yada bana yaklaşıp sonunda birşey istiyor, ülke git gide bitiyor, bunu görmeyenler tuzu kurulardır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hassey kullanıcısına yanıt
    benim araci sat o zaman hocam bende merso aliyim arkadastan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baktığım iki araç var.

bmw 320i sport line, min 2015 model max 60.000 km de olacak, yetkili bakımlı olacak.

ayırdığım bütçe 155-160 arası

bmw 520i comfort paket yeterli. min 2014 model max 70.000 km olacak yetkili bakımlı olacak

ayırdığım bütçe 170-180 arası

iki araç farklı sınıflarda biliyorum ama önemli olan temiz bakılmış kazası boyananı değişeni vuruğu çiziği olmayan bir araç.

Kendi aracımı satarken koltuğun derilerindeki 2cm lik kırışıklığın fotosuna varıncaya kadar herşeyini alıcıya gönderdim. Bakın yırtık sökük demiyorum, deri koltuklarda olan bi mevzu kırışıklık. Alacak kişi koltuklarda deforme varmı dedi şöfor koltuğuna inip binerken sol tataf sürekli sürttüğü için kırışmış dedim foto gönderdim.

• Bu tür araçlar çevreden ya da SS Motors gibi isim yapmış bu tür araçları alıp satan galerilerden alınır. Tabi istisnalar kaideyi bozmaz illa çıkabilir bir yerden de ama zor. İlla sahibinden bakacaksanız küçük şehirlerin maddi durumu iyi kişilerden de yine temiz bulunur. Örneğin Boyabat'ta bir kuyumcudan gibi.
  • Galerici olmak için biraz paranızın olması yeterli diploma ikili ilişki hoşgörü fln bunlara ihtiyaç yok 5 arac alıp satsa 1 ayda 10bin tlden fazla para kazanıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: tenekekutu

Bu tür araçlar çevreden ya da SS Motors gibi isim yapmış bu tür araçları alıp satan galerilerden alınır. Tabi istisnalar kaideyi bozmaz illa çıkabilir bir yerden de ama zor. İlla sahibinden bakacaksanız küçük şehirlerin maddi durumu iyi kişilerden de yine temiz bulunur. Örneğin Boyabat'ta bir kuyumcudan gibi.
    Bahsettiğiniz gibi ünlü galerilerin birinden araç buldum isim vermeyeyim ama S&S değildi. Ferrari Aston Lambo satan ünlü bir galeri, benim baktığım araç çerez değil o çerezin kabuğu bile etmez ama adamların showroomdaki araçları aynı zamanda kiralıyor olması çok kötü oldu, önüne gelene kiralamıyoruz ünlülere kiralıyoruz diyorlar birde dalga geçer gibi, benim baktığım araç üç haftalığına kiralanmış bilmem ne dağlarına kampa gitmişler,

• 4 gün uğraşıp bşn tl harcayacağına baktıgın modelin fiyat filtrelemesini 2 3 bin arttır git el sıkış al. Senin tariflerin bana KUPON araç peşindesin gibi geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nyanko Sensei

O kadar gezip parayı yolda yiyeceğine, ben olsam kendi ilimden biraz daha pahalı olanı alırım hiç olmazsa daha düzgün bir araca da binmiş olurum.
    toplamda 1.000 lira civarı harcadım, baktığım araçlar 160-180 bin aralığında.

Kendi ilimde bu araçlardan olsa neden başka yere gideyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: road35

4 gün uğraşıp bşn tl harcayacağına baktıgın modelin fiyat filtrelemesini 2 3 bin arttır git el sıkış al. Senin tariflerin bana KUPON araç peşindesin gibi geliyor
    değil iki üç bin, beş altı bin artırdığım zamanlar oldu ama değişen birşey olmuuor çok fazla.

İkinci ele bakmam bu saatten sonra,

Gerekirse bir sınıf düşük alırım sıfır alırım, bu şerefsizlerle uğraşılmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: efe_yakub

değil iki üç bin, beş altı bin artırdığım zamanlar oldu ama değişen birşey olmuuor çok fazla.

İkinci ele bakmam bu saatten sonra,

Gerekirse bir sınıf düşük alırım sıfır alırım, bu şerefsizlerle uğraşılmaz.

Alıntıları Göster
    Cla falan bakıyorsunuz tahminimce temiz ikinci el premium araç bakıyorsanız direk bayilerde satıyor ikinci el genelde az km li model yükselten müşteri araçları oluyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sanırım sizinki kötü şans...

Bir önceki arabamı izmirden aldım hala satan kişiyle selamımız, muhabbetimiz vardır...
  • 2-3 bin ucuza araba alicam diye yapmadığını şey kalmıyor. Bende araba aldım ilk arabam hemde kendi aldığım. Ankara'dayım sadece Ankara'daki ilanlara baktım. Galeriye hiç bakmadım. Fiyatta aşırı ucuzluk varsa bakmadım(araba sağlam olsa galericiler anında alır onları) dizel otomatik yerine benzinli araç veya benzinlik otomatik ariyordum. Arada temiz diye bir kaç dizel- otomatik de baktım fakat her araçta ufak tefek yürüyen problemi vardı. Sadece alacağım aracın boyasını kaportası dikkat ettim oda pazarlık için. Siz gidiyorken direk boya kaportada diye mi bakıyorsunuz? Size inşallah kaportasında rütus boyası bile olmayan ama motoru yürürü dökülen araba denk gelir. Napacaksaniz kaportayi bu kadar? Hasar çizik varsa söylersiniz fiyatını düşersiniz. O da biliyor hasarlı aracı normal fiyata veremeyeceğini.

Size tavsiyem ne olursa olsun şehir dışına gitmeyin aracı almak için. Hani köhne bir Anadolu şehri olsa anlarım da İstanbul ya İstanbul türkiyedeki arabaların 3/1 i orada zaten. Siz aksiyon aramışsiniz güzel aksiyon olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: m_kucukaksoy

Bu mesaj silindi.
    gözüm ağrıdı okuyamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batkent

2-3 bin ucuza araba alicam diye yapmadığını şey kalmıyor. Bende araba aldım ilk arabam hemde kendi aldığım. Ankara'dayım sadece Ankara'daki ilanlara baktım. Galeriye hiç bakmadım. Fiyatta aşırı ucuzluk varsa bakmadım(araba sağlam olsa galericiler anında alır onları) dizel otomatik yerine benzinli araç veya benzinlik otomatik ariyordum. Arada temiz diye bir kaç dizel- otomatik de baktım fakat her araçta ufak tefek yürüyen problemi vardı. Sadece alacağım aracın boyasını kaportası dikkat ettim oda pazarlık için. Siz gidiyorken direk boya kaportada diye mi bakıyorsunuz? Size inşallah kaportasında rütus boyası bile olmayan ama motoru yürürü dökülen araba denk gelir. Napacaksaniz kaportayi bu kadar? Hasar çizik varsa söylersiniz fiyatını düşersiniz. O da biliyor hasarlı aracı normal fiyata veremeyeceğini.

Size tavsiyem ne olursa olsun şehir dışına gitmeyin aracı almak için. Hani köhne bir Anadolu şehri olsa anlarım da İstanbul ya İstanbul türkiyedeki arabaların 3/1 i orada zaten. Siz aksiyon aramışsiniz güzel aksiyon olmuş
    Birader kafan mı güzel ne anlamadım.

170-180 bin liralık araçlara bakıyoruz yukarda yazdım.

aynı marka modelin 130-140 binede ikinci elleri var. Onlara bakıyor olsak eyvallah haklısın.

Bırakta 170-180 bine alacağımız araba bi zahmet düzgün olsun.

Tabiki bakacağım kaportasına mekaniğine,

Siz belki 170-180 bini üç beş ayda kazanıyor olabilirsiniz sizin için yüksek meblağ değil ama o rakamı kazanmam için benim iki yul para biriktirmem lazım.

• Benimde arkadaşım taa muğladan istanbula araba bakmaya geldi.Dedim ki oğlum gelme burada kilerin alayı galericidir dedim çıktı geldi .Adamların tertemiz dediği arabalar vuruklu kırıklı çıkmış almadan döndü

sıfır arabalar bu kadar pahalı olduğu ülkede bu arabalara mahkumsunuz arkadaşlar

Niye bu arabalar bu kadar pahalı ? nedenini biliyorsunuz .Eğer bu fiyatlardan gayet memnunsanız neye, memnun değilseniz 24 haziranda neye oy vereceğinizi biliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIGERSHARK -- 4 Haziran 2018; 17:9:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIGERSHARK

Benimde arkadaşım taa muğladan istanbula araba bakmaya geldi.Dedim ki oğlum gelme burada kilerin alayı galericidir dedim çıktı geldi .Adamların tertemiz dediği arabalar vuruklu kırıklı çıkmış almadan döndü

sıfır arabalar bu kadar pahalı olduğu ülkede bu arabalara mahkumsunuz arkadaşlar

Niye bu arabalar bu kadar pahalı ? nedenini biliyorsunuz .Eğer bu fiyatlardan gayet memnunsanız neye, memnun değilseniz 24 haziranda neye oy vereceğinizi biliyorsunuz.
    boş muhabbet yapma 2007-2008 de 17-18 bine sıfır araçlar alınırken kime oy verdin merak ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.