Şimdi Ara

4 günde fizik + kimya (temel var) | yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şuan fizikten ortalama 10 kimyadan 6-7 yapıyom denemelerde (zafer)
    ikisinden de yükseltebildiğim kadar yükseltmem lazım sınır neyse oraya kadar :)
    4 gün boyunca durmadan çalışcam tavsiyeleriniz nelerdir arkadaşlar ?
    + Nerden çalışmam gerekiyor bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: yoldangeceerkendusen

şuan fizikten ortalama 10 kimyadan 6-7 yapıyom denemelerde (zafer)

bende zaferde her birinde 22 23 net arasi yapiorum. cunku zafer alaninda en zor yayin . cikmis sorular cok daha kolay. kimya ve biyoloji komple 2 gunde biter de fizigin 2 gunde bitecegini sanmiyorum. cunku fizigin ilk 14 sorusu mekanik bunlari yapabilmek daha kolay ama son 16 soru bela ve cok konu iceriyor. modern fizik radyoaktivite elektrik dalgalar vs vs cok skcı ve formul kalabaligi konular. ozet bir kaynak bul. tum gun yogunlasirsan biter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitmez

• quote:

Orijinalden alıntı: FenBilgini

quote:

Orijinalden alıntı: yoldangeceerkendusen

şuan fizikten ortalama 10 kimyadan 6-7 yapıyom denemelerde (zafer)

bende zaferde her birinde 22 23 net arasi yapiorum. cunku zafer alaninda en zor yayin . cikmis sorular cok daha kolay. kimya ve biyoloji komple 2 gunde biter de fizigin 2 gunde bitecegini sanmiyorum. cunku fizigin ilk 14 sorusu mekanik bunlari yapabilmek daha kolay ama son 16 soru bela ve cok konu iceriyor. modern fizik radyoaktivite elektrik dalgalar vs vs cok skcı ve formul kalabaligi konular. ozet bir kaynak bul. tum gun yogunlasirsan biter

biyoloji çalışmayı düşünmüyorum hocam çalışmadan 15-16 yapıyom onda zaten mf4 tercih yapcam ihtiyacım yok :)
    fizikten her konunun mantığı var hemen hemen sadece hatırlamam lazım bi de soru hiç çözmedim :D kimya biraz sakat ama organik kimya özetli soru bankası çözsem yapabilir miyim acaba fizik 20 kimya 15 biyo 15 falan yapsam çok iyi olcak yetişir mi sizce?
    bi de denemelerde eksik gelen konularımı internetten dinlemek istiyorum hangi hocayı hangi siteyi önerirsiniz veya hangi yazılı kaynak ?

• upupupupup
  • FenBilgini F kullanıcısına yanıt
    Elektrik,dalga,optik,yıldız ve modern fizik ve atom fiziği gibi konulara yoğunlaşırsam 20 net yapabilir miyim sence?Temelim var bu konulardan ama tekrar yapmam lazım.Klasik fizikten dinamik,atışlar gibi konuları pek çözemiyorum.10-12 yapıyorum şu anda.Bana 20 net kazandıracak konular nelerdir söyler misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: daxtor55

Elektrik,dalga,optik,yıldız ve modern fizik ve atom fiziği gibi konulara yoğunlaşırsam 20 net yapabilir miyim sence?Temelim var bu konulardan ama tekrar yapmam lazım.Klasik fizikten dinamik,atışlar gibi konuları pek çözemiyorum.10-12 yapıyorum şu anda.Bana 20 net kazandıracak konular nelerdir söyler misin?

evett
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kimya biter de fizik çok zor.
  • LYS de konu bitirmek yetmiyor maalesef. Konuları 3 günde bir şekilde bitirdin diyelim. Yeterli test çözmediğin için farklı bi soru gelince yapamayacaksın. Veya o kadar konu 3 günde karışacak.

Onun için konu çalışmayı bırakıp bildiğin konular üzerinde zaman harcamanı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozank_95 -- 18 Haziran 2014; 12:11:17 >
  • Kızmak gücenmek yok buraya konu açtıysan böyle cevaplara da hazır ol temelim var demişsin ama 7-8 kimyayla temel nerde ben onu çözemedim

.
  • Sen kimseye bakma konu çalış çıkmış sorulara bakarsan konulara o kadar derinlemesine inilmiyor.

Hocam kımya bıyo ıkı gunde nasıl bıtıyor *
  • quote:

Orijinalden alıntı: LÜTFENYARDIM333

Hocam kımya bıyo ıkı gunde nasıl bıtıyor *

eğer daha önce bilgin varsa hızlı hızlı oku geç başka çare yok
    Fem sımetrı bıdermı daha önce bılgı varsa
  • Benim de fizikten konu eksiğim var hala teknofemden dinleyip bir iki test çözüp geçiyorum temel de varsa hatırlarsın zaten sıkıntı olmaz bence. Soru çözümü falan da izle yararı olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Fem sımetrı bıdermı daha önce bılgı varsa

teknofemi dene
    anlamadım hocam..
  • quote:

anlamadım hocam..

http://www.teknofem.com/fem-tv
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.