Arkadaşlar 4 gündür uğraşıyorum ama bir türlü yapamadım.oyunu torrentten indirdim.başta daemon tools ile yüklemeye çalıştığımda autorun olarak açılmıyordu herhalde orada sorun var dedim.onu da düzelttim autorunla setupa ulaştım ve kurdum.patchini de yaptım.crackfix dosyasını da indirdim.önce güncellemeyi yaptım sonra crackledim.ama her defasında bu hatayı alıyorum.yardım edermisiniz kafayı yedirtcek bana bu durum.
Google a "fm crash dumps hatası" yaz sonuca ulaşırsın.
denedim yokyok yok...nerede hata yapıyorum bulamadım bi türlü.
quote:
Orijinalden alıntı: DecameroNe
denedim yokyok yok...nerede hata yapıyorum bulamadım bi türlü.
Kardeş ben şöyle hallettim olayı kısaca açıkıyorum. Oyunu SKIDROW'dan indirdim. Zaten indirdiğim dosyada da Crack varmış. Setup'ı da hallettim. Crack'i de içine koyup yaptım. Senin olayını tam anlayamadım ama işletim sistemi Vista olanlarda sorun çıkıyormuş nedense.
win 7 bnm.ben de skidrowdan indirdim. indirdiğim dosyadan 3 tane imge çıkıyor.iso dosyası.sistem dosyası.bi de resim..şimdi iso dosyasını daemon tools ile açıyorum.yüklüyrm.directx ve framework ü de kuryorum..sonra güncellmesini de ypıyorum.sonra cracke geliyor iş.crackfix dosyasnı indirdim.içinden çıkan bütün dosyaları kopyalayıp oyunun kayıtlı olduğu yere attım..her yerde anlatılan bu.youtubeda yapılan da bu.. bende neden olmuyor.yok mu bi fikir babası?? yardım edin lütfen.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme