Şimdi Ara

4 ide aygıtımda dolu ve ıde to usb harddsık tanıtamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar pc konusunda bos bırı degılım, 1,5 aydan berı ugrasıyorum yapamadım.

anakartım msı kt4v soket a anakart, 4 ıde bırımınıde kullanıyorum. 2 dvd.rom ve 2 ıde jharddsık.
    elımde bır tane daha ıde harddısk var. bunun ıcın harddsık kutusu aldım baglantıları yaptım ve pc ıme usb den bagladım ve her defasında once gordu altta yazdı aygıt bulundu usb to ıde ınterface gıbısınden sonra sorun oldu yuklenemedı dedı. her usb portunu denedım. dıger usb devıcelerıda cıkardım tek basına her usb yuvasına taktım olmadı.

seaget 40 gb ıde harddsık var ve kutu olarakt raın harıcı kutu. kutu gucunu ayrı bır kablo ıle alıyor.
    ben cozemedım.
    acaba dıyorum benım anakartım maxımum 4 ıde desteklıyor ya ve hepsıde kullanılıyor acaba dıyorum ondan mı ama ne alaka cunku usb den baglıyorum ıde hdd yi. ben cozemedım. tum driveler da guncel. anakart falan..

windows xp pro service pack2 kurulu ve guncel.
    bu arada bu hdd eskı sıstemımde master ıde ıdı galıba , bu problem olabılır mı? once bunu sısteme ıde oalrak takıp formatlayıp daha sonramı denemelıyım?
    ne olabılır. tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraksaınsen -- 3 Ocak 2008; 21:25:39 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.