< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scqo -- 30 Mart 2010; 10:15:12 > |
4 LCD Televizyonu HDMI ile birbirine bağlayarak Tek Ekran ?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
valla vardır bir olayı kesin ama trafoyu da eve bağlatman gerekir sağlam elektrik çeker aletler
Ayrıca çerçevesiz lcd ler sanırım sadece sağdan ve soldan kenarları yok ,16:10 görüntü formatı gibi, alt ve üstlerde çerçeveler gözükeceği için pek şık durmaz gibime geliyor. -
Yorumun için çok teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scqo -- 30 Mart 2010; 11:45:31 > -
uzaktan izlediğin için çokta sıkıntı çıkarmaz ... Zaten böyle bir zihni sinir projesine girildiyse tv leri çerçevedende sökülebilir :P -
bu işlemı bende yapmak istıyorum bilgisayar uzerındn yapılabiliyor sen yaptın mı hocam yaptıysan ne kullandın baglantı için -
Vayyy konu süper ama başaran yok galiba.. -
Hort olmuş ama tv yi birleştirmekte falan ne uğraşıyorsunuz ki en çerçevesiz tv nin bile çerçevesi var tv ler birleşse bile + şeklinde genel görüntüde çizgi ortaya çıkar bunu engelleyemezsiniz
madem o kadar bütçeniz var alın sağlam bir pj iyi bir perde tam resim elde edin ve çok güzel görüntü kaliteside olur daha şık daha kolay olur vs vs doğrusu budur yani dev ekran istiyorsanız pj alacaksınız
ben Lg pa70g ile 30m2 salonumda 76" görüntü elde ediyorum görüntü kaliteside süper üstelik daha iyi pj ile çok daha iyi sonuçlar alınır benden söylemesi maceraya girmeye gerek yok diye düşünüyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: yuxeses
Hort olmuşama tv yi birleştirmekte falan ne uğraşıyorsunuz ki en çerçevesiz tv nin bile çerçevesi var tv ler birleşse bile + şeklinde genel görüntüde çizgi ortaya çıkar bunu engelleyemezsiniz
madem o kadar bütçeniz var alın sağlam bir pj iyi bir perde tam resim elde edin ve çok güzel görüntü kaliteside olur daha şık daha kolay olur vs vs doğrusu budur yani dev ekran istiyorsanız pj alacaksınız
ben Lg pa70g ile 30m2 salonumda 76" görüntü elde ediyorum görüntü kaliteside süper üstelik daha iyi pj ile çok daha iyi sonuçlar alınır benden söylemesi maceraya girmeye gerek yok diye düşünüyorum
projeksiyon cihazı ile alacağın görüntü tv ile alacağının yanına bile yaklaşamaz. çözünrülük renk kontrast vb yüzünden ...bende 4 adet 22 inç full hd monitörü birleştirip 42 inç 4k monör yapmayı düşünüyorum....ama bu hdmı ları birleştiren cihazları nereden bulabilirim.
-
Bu kadar düşünmeye gerek yok
Bir tekno markete girip destek isteyin illa ki bilen birisi çıkacaktır. -
Sağlam hort, bende bu konu nasıl oluyor diye bakarken aşağıdaki cihaza denk geldim, araştıranlara bilgi olsun diye bırakıyorum.
-
Ne ilginç değil mi… Aradan 15 yıl geçmiş. Teknoloji o denli ilerlemiş. Biz cevabı verelim evet bu teknoloji mağazalarda, şirketlerde hatta evde dahi kullanılır oldu.
Bunu sağlayan bir cihaz var. VIDEOWALL cihazı.
Görüntü cihazınızı buna bağlıyorsunuz ve bu cihaz özelliğe göre çoklu bölme yapıyor.
Örneğin 4 e bölenden bahsedelim. Görüntü vericiyi HDMI ile VIDEWALL a bağlarsınız. Çıkış kısmında 4 farklı HDMI çıkışı var. Her bir Hdmi çıkışını sırasıyla LED tvlerden birisine bağlarsınız ve dev ekranınız hayırlı olsun
VIDEOWALL cihazı fiyatı 4 çıkışlı 5.000 dolar civarında
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X