Şimdi Ara

4 LCD Televizyonu HDMI ile birbirine bağlayarak Tek Ekran ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Babamla media markt ta gezerken şu meşhur 150Bin liralık Panasonic 103" Full HD Plazmasını gördük.Fiyatıyla araba alınır ev alınır diye aramızda tartışırken aklıma aynı ekranı daha ucuza yapma fikri geldi.Biliyorsunuz LG nin çerçevesiz LED LCD TV leri çıktı(Fiyatı yaklaşık 3000 lira ve 42").Bende düşündüm bunlardan 4 tanesini birleştirilse 84" ediyor(Sol üst köşeden sağ alt köşeye çaprazlama çizgi çekilirse).Ve bu ekranın boyutu bütçeye göre arttırılabilir.

Asıl sormak istediğim ise bu ekranları birbirine bağlamak için ne tür donanım kullanılmalı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scqo -- 30 Mart 2010; 10:15:12 >

• valla vardır bir olayı kesin ama trafoyu da eve bağlatman gerekir sağlam elektrik çeker aletler
    Ayrıca çerçevesiz lcd ler sanırım sadece sağdan ve soldan kenarları yok ,16:10 görüntü formatı gibi, alt ve üstlerde çerçeveler gözükeceği için pek şık durmaz gibime geliyor.
  • Yorumun için çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scqo -- 30 Mart 2010; 11:45:31 >
  • uzaktan izlediğin için çokta sıkıntı çıkarmaz ... Zaten böyle bir zihni sinir projesine girildiyse tv leri çerçevedende sökülebilir :P
  • scqo kullanıcısına yanıt
    bu işlemı bende yapmak istıyorum bilgisayar uzerındn yapılabiliyor sen yaptın mı hocam yaptıysan ne kullandın baglantı için
  • Vayyy konu süper ama başaran yok galiba..
  • Hort olmuş ama tv yi birleştirmekte falan ne uğraşıyorsunuz ki en çerçevesiz tv nin bile çerçevesi var tv ler birleşse bile + şeklinde genel görüntüde çizgi ortaya çıkar bunu engelleyemezsiniz madem o kadar bütçeniz var alın sağlam bir pj iyi bir perde tam resim elde edin ve çok güzel görüntü kaliteside olur daha şık daha kolay olur vs vs doğrusu budur yani dev ekran istiyorsanız pj alacaksınız ben Lg pa70g ile 30m2 salonumda 76" görüntü elde ediyorum görüntü kaliteside süper üstelik daha iyi pj ile çok daha iyi sonuçlar alınır benden söylemesi maceraya girmeye gerek yok diye düşünüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuxeses

Hort olmuş ama tv yi birleştirmekte falan ne uğraşıyorsunuz ki en çerçevesiz tv nin bile çerçevesi var tv ler birleşse bile + şeklinde genel görüntüde çizgi ortaya çıkar bunu engelleyemezsiniz madem o kadar bütçeniz var alın sağlam bir pj iyi bir perde tam resim elde edin ve çok güzel görüntü kaliteside olur daha şık daha kolay olur vs vs doğrusu budur yani dev ekran istiyorsanız pj alacaksınız ben Lg pa70g ile 30m2 salonumda 76" görüntü elde ediyorum görüntü kaliteside süper üstelik daha iyi pj ile çok daha iyi sonuçlar alınır benden söylemesi maceraya girmeye gerek yok diye düşünüyorum

projeksiyon cihazı ile alacağın görüntü tv ile alacağının yanına bile yaklaşamaz. çözünrülük renk kontrast vb yüzünden ...bende 4 adet 22 inç full hd monitörü birleştirip 42 inç 4k monör yapmayı düşünüyorum....ama bu hdmı ları birleştiren cihazları nereden bulabilirim.

• Bu kadar düşünmeye gerek yok
    Bir tekno markete girip destek isteyin illa ki bilen birisi çıkacaktır.
  • Sağlam hort, bende bu konu nasıl oluyor diye bakarken aşağıdaki cihaza denk geldim, araştıranlara bilgi olsun diye bırakıyorum.

https://www.amazon.com.tr/Denetleyicisi-%C4%B0%C5%9Flemcisi-Modlar%C4%B1n%C4%B1-Destekleyin-%C3%87evirme/dp/B0B42VDLXX

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.