Evet arkadaşlar malum cumartesi günü lys sınavı var Fatih Vatan caddesi üzerinde banka bloklarının yanındaki neslişah ilköğretim okulunda sınava giricem ama nasıl gideceğimi bilmiyorum leventden oraya nasıl gidebilirim?
up
up son defa bilen kimse yok mu?
birkaç farklı yoldan gidebilirsin. Benim ilk aklıma gelen; Levent > Beşiktaş > Fatih. (beşiktaş rıhtımdaki otobüs garajından, 28 nolu otobüse biniyosun. Vatan caddesinde istediğin yerde iniyosun ;) fakat beşiktaştan kalkan, benzer isimdeki 3 tane otobüs var, hangisi bilmiyorum ; 28, 28T ve 28 O. ) İkinci aklıma gelen seçenek; Levent > Zincirlikuyu > Vatan veya Edirnekapı. (zincirlikuyudan metrobüsle, vatan durağında veya edirnekapı durağında inip, orda birisine sorarak, gitmek istediğin yere kolayca ulaşabilrsin.)Şimdilik aklıma gelenler bunlar, iyi yolculuklar, sınavındada başarılar
leventten metroyla taksime gidip taksimden yusufpaşadan geçen bir otobuse binip(bir cogu gecer zaten),yusufpaşada inip alt gecitten direk havalimanına giden metroya binebilirsin.bu metronun 2.duragı veya 3.duragı olan (tam hatırlamıyorum) ulubatlıda inersen banka bloklarının oraya gitmiş olursun ordan da sora sora bulursun okulu umarım işini gorur
en hızlı yol leventten 500t ye binip edirne kapıda inin edirne kapıdan aksaray minibuslerine yada vatandan geçen bir otobüse binip ulubatlı durağında in. en hızlı bu şekilde gidersiniz. ikinci yol leventten taksime gelip taksimden cevatpaşa taksim otobüsüne binin ulubatlı durağında inin okul oradan 500 metre uzaklıkta.
Merhaba,
Arkadaşların tariflerinde biraz yanlışlık var,düzelteyim.
Fevzi Paşa Caddesi,28 Edirnekapı-Beşiktaş otobüslerinin güzergahıdır.Eğer 28'e binerseniz varmanız biraz uzun sürer.Yürümek zorunda kalırsınız. 28T Topkapı-Beşiktaş otobüsü,Ulubatlı durağında inerseniz daha kolay ulaşırsınız.Ancak 28T,28'e göre daha uzun aralıklarla kalkmakta.