Şimdi Ara

4 Marka ama hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• hiç düşünmeden acer ı al derim ben...canlı olarak gördüm gerçekten acer dan beklemediğim güzellikte bir makine...ses ve görüntü kalitesi ssüper
  • Arkadaşlar varmı başka yorumu olan
  • Asus ve Acerda ram 2 katı. Asus ve Acer'ın ekran kartları aynı. Hpde ekstra parmak izi okuyucu var ve ekran kartı bi mdeol düşük. Diğerine bakmana gerek yok. Acer hem fiyatta hemde özellikte daha cazip duruyor.
  • Çok kararsız kalmıştım teşekkürler arkadaşlar.
  • Güzel makine ama stoklarda yokmuş henüz.
  • Samsung demişsiniz ancak benim aklımda sorular oluşuyor. Teknik servis ve içindeki parçaların menşei olarak. Sorun yaşarmıyım diye bayağı bir düşünüyorum. Samsung'un bir albenisi var ama bilemiyorum. Sizce servis ve bakım olarak diğer firmalardan bir farkı varmıdır - olarak. Gerçi kullandığım telefon samsung i550w de bugüne kadar sorun yaşamadım ama samsung bilgisayar piyasasına yeni girmeye başladığı için biraz çekiniyorum. Yoksa samsung'u alabilirim hiç düşünmeden.
    Yardımlarınız ve Yorumlarınız için Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.
  • Bütün markaların servislerinde aynı problem var. Yani hepsi sıkıntılı malesef. Müşteri hizmeti sıfır, deneyimli eleman sayısı bi elin parmak sayısını geçmez bütün firmaları toplasan. O yüzden makineyi iyi kullanman gerekiyor. Hangi markayı alırsan al, bi kere servis yolu gözüktümü arkası kesilmez.
  • Ozaman Samsung'a evet diyorum. Yorumlar için Sağolun arkadaşlar özellikle EXECALİBUR. :)
  • Rica ederim. Komşumda geçenlerde Samsung R510 almış. Samsung'un en düşük özellikteki modeli. 950 tl idi fiyatı. Format atıp program felan kurdum. Makine de Vista home basic vardı. Dual-Core (sanasl çift çekirdek) Gereken her türlü programı yükledim. Ufak bir takılma olmadı. Bir o kadarda fanı sessiz. Oyun deneme imkanım olmadı. Diyeceğim o ki Samsung işini sağlam yapıyor.

Yine almadan önce cihazı bir mağaza yakından görüp incele derim. Zaten HB ye daha gelmemiş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.