Şimdi Ara

4 Mart 2017 direksiyon sınavı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslında direksiyon sınavı rezaleti desek daha doğru olur. Eşimin için konuşuyorum. 2. girişi. araba bizzat ben araç sürdürüyorum. trafiğe bile çıkabiliyor. (istanbulda) ancak saçma sapan bir direksiyon sınavı yönetmeliği yüzünden 3. sefere girecek. Sınav yönetmeliği değil tamamen komisyon üyelerinin fevriliği yüzünden. ilk girdiği sınavda park yerine 4 hamlede girdi diye kalmıştı. onun dışında sıkıntı yoktu. bizim açımızdan da sıkıntı yoktu. sonuçta saçma da olsa bu kuralı biliyorduk. bugünkü sınavda parlak kafalı bi abimiz kişisel egolarını tatmin etmek maksatıyla resmen görevi kötüye kulland. Değerli dostlar arkadaşlar, romalılar hanginiz girdiğiniz sınavda aynı parkuru 3 tur attınız. bu arada arabayı da uzaktan izliyorum. araba gayet seyrinde gidiyor. ne bir motor bağırması ne de yalpalama ne de aracın titremesi. sıkıntı yok. bir tur bitti park L park yokuş kalkış. sonra bir tur daha. sonra bir tur daha 3. turda eğimli yolda arabayı kaldırma yapıldı.araç kalktıktan sonra 10 metre sonra 2, defa aynı talepde bulunuldu.bu sefer araç stop etti(ancak öncekilerin hepsinde aracı kaldırdı. zaten 1 defa yapılmıyormuydu parkurlarda ki bu 2. de değildi)stop etmenin sonunda sizi bu şekilde geçiremezmişiz.sonra öğrendim ki eğimli yolda stop sarı hataymış 2 defa yapılınca direksiyon geçersiz sayılıyormuş. bu arada rapordaki diğer hata da direksiyonu sıkı tutmamış. içerideki hakarete varan diyalogları saymıyorum bile. tabi olay bittikten sonra tartışma yaşandı. sözde yanındaki adamlar bile(diğer komisyon üyeleri) hocam direk şikayet edin dedi hocayı. Sürücü kursu görevlileri de bana biz de arabada çok tartıştık falan dedi. Sonra polisler geldi. daha sonra şube müdürü. şube müdüründen tek bir talepde bulunduk. çok pozitif bir insandı. derdimizi dinledi sağolsun. yapabileceği bir şey olmadığını söyledi biz de madem bu sınav geçti bir sonraki sınavda bizzat sizin girmenizi istiyorum dedim.Kimseden bir ayrıcalık beklediğimiz yok. adaletli olun yeter. kodumun keli.

• Abi sorma ya benide serit ihlali yapiyomusum ondan birakti 2 dk surdum indirdi hemen yahu neyin ihlali gayet seyrimde gidiyor herseye muhalefrt oluyo direksiyonuma dokunuyo falan birakta gideyim

Birsey sormak istiyorum. Donel kavsaklarda vitesi 2den 1e atmak sartmi ikiyle donsem olmuyomu bana zorla bire attiriyo enayi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SempoESA S kullanıcısına yanıt
    o anki hızına ve arabanın motor gücüne bağlı. Araba titremedikten sonra ya da stop etmedikten sonra sorun yok. bazen virajı geniş alır hızını çok azaltmaya gerek kalmadan 2. vitesten geçersin. zaten o durumda arabayı 1e atarsan araba sarsılır. bir diğer nokta da bende hyundai getz var. 1,6 motor. kasasına göre motoru çok ve gereksiz güçlü. Duran arabayı 3. vitesten bile kaldırabilirsin motoru biraz bağırtarak. benim getz ile virajlara 3. viteste girdiğimde bazen üşeniyorum 2ye bile atmıyor devam ediyorum. (bazen motor titreyebiliyor yavaşlamana göre. bu durum da yakıtını arttırır biraz) velhasıl arabanın huyunu bildikten sonra istersen 5. viteste gir.
  • dt.guraygun_55 D kullanıcısına yanıt
    Hoca sanırım bende geçemedim hoca çok kıldı yalnız geri geri gelirken dörtlüleri yakmayı unutum başkada hata yapmadım hoca geçip geçmediğimi sordum beli değil akşsm 5ten sonra sürücü kursunu ara dedi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    31.05.2015 Hakemlik Sınavı
    10 yıl önce açıldı
    6 eylül 2017
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.