Şimdi Ara

4 Mayıs 2014 Children of Bodom Konseri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tek kaldım konsere gidecek adam arıyorum acil olarak
  • epica konseri diyecektiniz heralde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omara

epica konseri diyecektiniz heralde

Neden Epica konseri densin ki, COB hem headliner, hem de müzikal kalitede Epica'yı katlar.(bana göre tabii) Festivalin 3. grubu olan Myrath bile beni Epica'dan daha çok heyecanlandırıyor hatta.
  • epica dinlemişliğim kadar COB dinlemişliğim yok hocam bu yüzden kendime göre de olsa karşılaştırma yapmam doğru olmaz fakat mesajımın sebebi nükteli olarak epica'nın paylaştığı görsele değinmekti
    http://twitter.com/Epica/status/459447512114278400/photo/1

edit: link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omara -- 27 Nisan 2014; 13:41:40 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papa Emeritus II

quote:

Neden Epica konseri densin ki, COB hem headliner, hem de müzikal kalitede Epica'yı katlar.(bana göre tabii) Festivalin 3. grubu olan Myrath bile beni Epica'dan daha çok heyecanlandırıyor hatta.

epica daha müzikal biri melodeath diğeri senfonik sence hangisi daha müzikal olabilir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tarja Turunen

quote:

Orijinalden alıntı: Papa Emeritus II

quote:

epica daha müzikal biri melodeath diğeri senfonik sence hangisi daha müzikal olabilir ?

Melodik demedim, müzikal kalite dedim. Şu kavramları öğrenip de gelirsen.

• yapma allahını seversen . cob en müzikal death gruplarındandır kabul ama bu kadar müzikal olamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarja Turunen -- 27 Nisan 2014; 13:58:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tarja Turunen

yapma allahını seversen . cob en müzikal death gruplarındandır kabul ama bu kadar müzikal olamaz

Abi anlaşamadık, ben kaliteden söz ediyorum. Yani melodikliğin yoğunluğu değil, işleyebilme, yazabilme, şarkıya yedirebilme gibi. Öznel bir yorum gibi düşün.

• peki iyi forumlar..
  • Yaw yalnızlıktan gidemiyorum kahretsin Yeaw !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.