Bildiğim kadarıyla motor,şanzıman,elektronik aksam komple yurt dışından geliyor.Bence bu bile yeterli sebep. |
4 Mayıs Egea Zammı (3. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: hayborabloomberght de bir haber vardı.
nacinin son artışı ile artışın sonuna gelindiği yılın ikinci yarısından itibaren faizin inebileceğini söylüyorlardı finans kuruluşları.
euroyu takip etmiyorum pek ama dolarda 6.90ları yakmıştı.
gel gelelim böyle işte.
kim takar Naci'yi bloomberght tv haberini adam görevden alındı diye bir göbek atmadığı kalaktı.
Naci beyin görevden alınması ile ilgili çok büyük bir komplo teorisi var kapalı kapılar ardında bende kalsın
basit ekonomi yöntemi dövizin yükselişini durdurmak için kasada döviz yoksa en basit silah faizdir yoksa şaaakkk diye dolar satarlardı sonra bir daha şaakkkk diye dolar satar çil yavrusu gibi dağılırlardı bunu yapamadıklarına göre kasada para yok
bence asıl korkunç olanı bir kesim doların 10 tl olmasını istiyor sonra al sana 300 dolara çalışan açlar ordusu bir yerde birileri keyif çalıp budra şekeri çekerken sizle biz burada araba diye tartışıyoruz vergide düzenleme gelmezse yakında c sınıfı 230 altı ve b sınıfı otomatik 230 altı araç kalmayacak bunun sorumlusu ne al/satçı ne bayi ne üretici
2019 ekiminde 75 bin tl aldığım aracımı gecen hafta 155 sattım ben hiç bir şekilde para kazandım demedim sadece param azda olsa değerini korudu alacağım aracın üstüne ödemem gereken rakam daha az çıktı
-
quote:
Orijinalden alıntı: ykaya1983Hocam şimdi siz yazınca e devlete girip maaşıma baktım.2015 yılında 3056 lira maaş alıyormuşum.Hyundai i20 6 yılda dört katına çıkmış.Bu durumda benim maaşın en az 12000 lira olması gerekiyor.Ama 5500 alıyorum.Bu şekilde para değer kaybettikten sonra 10000 alsan da fayda etmez.
Alıntıları Göster2011 Mart ayında i20 baz paket 26 bin tl almıştım hey gidi günler hey tam 10 sene geçti şimdi 146 bin bayi yok çekiyor sadece otomatik geliyormuş oda 181 bin bu ülkenin bir gerçeği
-
146 TL olan banada cazip gelmişti fakat gelmeyeceğini söylediler ama hala liste fiyatında görüyorum bir anlam veremedim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X