Aşagıdaki hat degerlerinle 4 mbit gecsem sorun yaşarmıyım ilginize şimdiden teşekkürler.
ADSL Durumu Bağlantı Durumu Bağlantı var Upstream Hızı (Kbps) 511 Downstream Hızı (Kbps) 2045 Upstream Sınırı 22 Downstream Sınırı 30 Trained Modulasyon ADSL_2plus LOS Hataları 0 Downstream Hat Zayıflaması 9 Upstream Hat Zayıflaması 3 Peak Cell Rate 1205 cells per sec CRC Rx Fast 0 CRC Tx Fast 0 CRC Rx Interleaved 0 CRC Tx Interleaved 0 Path Mode Fast Path
benim hat zayıflama değerim 17db yani seninkinin iki katı ama 4mbit smile adsl'i sorunsuz kullanıyorum. Sen in hat 8mbiti bile kaldırır sanırım.
Cüneyt Teşekkürler Arkadaşlar başka yorumlarda lazım ttnet'le sonra ugraşmak adamı öldurüyor biliyorsunuz
Arkadaşlar Görüşlerinize ihtiyacım var.
hattin super, 24 mbite kadar yolu var
Malesef 4mbit geçiş ve hayal kırıklıgı lanet sana TTNET
Bağlantı Durumu Bağlantı var Upstream Hızı (Kbps) 1023 Downstream Hızı (Kbps) 4092 Upstream Sınırı 6 Downstream Sınırı 28 Trained Modulasyon ADSL_2plus LOS Hataları 0 Downstream Hat Zayıflaması 9 Upstream Hat Zayıflaması 3 Peak Cell Rate 2412 cells per sec CRC Rx Fast 0 CRC Tx Fast 5 CRC Rx Interleaved 0 CRC Tx Interleaved 0 Path Mode Fast Path
Arkadaşlar Modem degerleri ve bağlantı testlerortada sorun nerde sizce ?
Sorunu Tam Olarak Bilemeyeceğim, Bendeki Modem Farklı Olduğu İçin Sendeki Gibi Ayarları Yok.
"Trained Modulasyon ADSL_2plus" Yerine ADSL_G.dmt Yapın Nerden Yapacaksın Bilmiyorum. Bende Böyle Bir Seçenek Yok. ADSL+2 Modu Aktif Olduğu İçin Hız Kayıpları Görmeniz Normaldir.
Telekomu ara hat değerlerim gayet iyi de bakalım belki hızını artırırlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme