Canlı yayın linki: https://www.twitch.tv/mustafayldrmm boğaziçi üniversitesi öğrencilerinin çağrısıyla 2. kayyum rektör melih bulu'yu protesto etmek amacıyla güney kampüs kapısı önünde saat 14.00'te gerçekleşecek protestodur. polisler tabii ki öğrencilerden önce toplanmış. öğrenciler de toplanmaya başladı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minik_karinca -- 4 Ocak 2021; 13:13:34 > |
4 ocak 2021 boğaziçi üniversitesi protestosu
-
-
Covid önlemleri şaşırttı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIICoDeMaXIII -- 4 Ocak 2021; 14:28:20 > -
ayasofya açılışında, cuma namazlarında, akp mitinglerinde bulaşmayan virüs burada da bulaşmaz merak etmeyin.
-
Boğaziçi birkaç bölümü hariç saçma sapan insan kaynıyor.
Hele sosyoloji,felsefe vb bölümlerde okuyanlar çekilecek çile değil,garip garip triplerde.
Sorsan en akıllı insan bunlar ama binlerce kişi toplanıp corona partisi yapıyor.Ben anlamıyorum cidden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
güzel tespit. oralardak insanlara kimse bir şey diyemiyor, mitinglere vs zaten sağlık bakanı bile laf edemiyor, ama bunlara gelince korona oluyor hemen. yukarıdakilere cevap değil bu yorumum, yanlış anlaşılmasın. normalde bu protesto dahil hepsine müdahale edilmeli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi air raid siren -- 4 Ocak 2021; 15:5:24 > -
quote:
Orijinalden alıntı: minik_karincaayasofya açılışında, cuma namazlarında, akp mitinglerinde bulaşmayan virüs burada da bulaşmaz merak etmeyin.
bu lafın üstüne ben olsam bir şey yazmazdım. eline sağlık sesi buradan duyuldu.
-
Aynen bro protesto yerine twitterdan geyik yapsınlar değil mi ? Bugün bunu sineye çekerlerse yarın daha fazlası olur. Corona bahanesine sığınmasın kimse. Herkes maskeli zaten gördüğüm kadarıyla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öyle ama o yanlış davranışın aynısının yapılması gerekmezdi yine de. Mesela geçen nevşin mengüye çıktı boğaziçinden bir kız. Bu şekilde seslerini duyurabilirlerdi bence. Kaş yapayım derken göz çıkarmak oluyor biraz böyle
Edit:Hükümete koz verilmiş olundu olaylar sonucunda. Herkes olaya karıştı fırsat budur diye. Okul dışı grupların provokasyonlarına alet oldu bu durum. Olan öğrencilere olacak kısacası...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Shepard- -- 4 Ocak 2021; 23:45:27 > -
kimse virüs var dememiş ayaklanmış -
Ben niye izlerken bu kadar gaza geldim hahaha
-
Şu Boğaziçine kötü balon vs. diyenleri anlamıyorum. Belki dünyaki en iyi üniversitelerde ilk 200-300lerde bile değil ama Türkiye'de keslinlikle ilk üçte.
-
Nevşin Mengü’ye çıkıp sesini mi duyuracaktı veya duyurdu? Komik bir yorum olmuş. Korona vesilesiyle maden işçilerinin eylemleri de durduruldu/bastırıldı. Aylardır birkaç televizyona röportaj veriyorlar ve sosyal medyadan tepki gösteriyorlar. Duyan oldu mu o sesi, haberin var mı? Yargısal bağlamda bu protestoların korona bahanesiyle engellenmesi legal değil, teorik düzlemden bahsediyorum. Ama bu yorum ve buna gelen beğeniler, teorik düzlemde legal olmayanın pratikte nasıl legal hâle bürünebileceğini gösteriyor. Diyeceğim budur. Anayasada bahşedilen temel haklardan olan protesto hakkı, genelgeyle rafa kaldırılacak bir durumda değil.
Ek: Cevaben ee bu toplanmalar da insanların yaşam hakkını tehlikeye atıyor denebilir. Zaten birbirleriyle kesişmeden, bağımsız kavramlar değil bu haklar dediğimiz olgular. Ana itiraz noktam bu kesişmeyi devletin genelgeyle belirlemesi ve insanların da bunun meşruluğunu onaylaması. Ayrıca sosyal medyadan ses duyurmak olayı bu tip son derece politize olmuş bir konu için geçerli değil. Sen bağırdıkça karşındaki anonim troll ordusu daha çok bağırıyor Twitter’da. Sonuçta da sönümleniyorsun. Bu tip ideolojik kararlar yargıda verilen saçma sapan ve troll ordusu tarafından savunulamayacak kararlardan ayrışıyor. Twitter’dan tepki gösterilmesi tam da atamayı yapanların hedefledikleri bir durum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusteMilieu -- 4 Ocak 2021; 16:7:14 >
-
üniversiteye kayyum atanıyor millet covid derdinde. ayasofyada, cuma namazlarında sıkıntı yok. akp genel başkanı mitinglerde milletin kafasına keyif çayı atarken covid yok ama insanlar hakkını ve adaleti savununca mı covid var ?
-
:DD Aynı boku yemek lazımdı diyorsun
-
Eee şimdi toplanıldı diye hükümete koz vermiş oldular. Aynı şekilde kaz dağlarını protesto eden 2-3 kişiye bir sürü yaptırım uyguladılar. Benim demem nevşin mengüye çıkın 80 milyona seslenin demek değildi anlayabildiysen eğer. Başka şekilde ses duyurulabilirdi demek istiyorum. Gidip Boğaziçi’nin kapısına mühürü basardın protesto maksadıyla fakat orada durup koz vermezdin hükümete. Kimse protesto etmesin demiyor. En büyük hakları hatta. Daha birkaç ay öncesinde tasvip etmediğimiz davranışın aynısını uygulayarak ne elde edebiliriz. Sen inanıyor musun 100 kişi toplanarak reisi kararından döndürebileceğini. Olan sadece protesto eden öğrencilere olacak şimdi. Yok para cezasıydı vs.
Umarım bu yorumumdan sonra aQp’li damgası yememişimdir
ayasofya açılışında, cuma namazlarında, akp mitinglerinde bulaşmayan virüs burada da bulaşmaz merak etmeyin. |
Aynen bro protesto yerine twitterdan geyik yapsınlar değil mi ? Bugün bunu sineye çekerlerse yarın daha fazlası olur. Corona bahanesine sığınmasın kimse. Herkes maskeli zaten gördüğüm kadarıyla. |
Öyle ama o yanlış davranışın aynısının yapılması gerekmezdi yine de. Mesela geçen nevşin mengüye çıktı boğaziçinden bir kız. Bu şekilde seslerini duyurabilirlerdi bence. Kaş yapayım derken göz çıkarmak oluyor biraz böyle
Edit:Hükümete koz verilmiş olundu olaylar sonucunda. Herkes olaya karıştı fırsat budur diye. Okul dışı grupların provokasyonlarına alet oldu bu durum. Olan öğrencilere olacak kısacası... |
üniversiteye kayyum atanıyor millet covid derdinde. ayasofyada, cuma namazlarında sıkıntı yok. akp genel başkanı mitinglerde milletin kafasına keyif çayı atarken covid yok ama insanlar hakkını ve adaleti savununca mı covid var ? |
bu lafın üstüne ben olsam bir şey yazmazdım. eline sağlık sesi buradan duyuldu. |
Covid önlemleri şaşırttı |
Protesto öğrencilerin hakkı fakat Canan Kaftancıoğlunu görünce tüylerim diken diken oluyor. Bu kadın işin içindeyse inanın provakasyon vardır, öğrencilerin gaza gelip alet olmaması lazım. |
aynen hocam valla ben de eylem olsa da gitsem diyorum fakat giden grupları görünce onlarla yan yana olmamak için gitmiyorum. Eylem olur dhkp-c yanlısı gruplar gelir halk evleri gelir hdpliler gelir ve provakasyon yaparlar bizim saf öğrencilerde bunlara katılır. Şu ülkede ne zaman adam akıllı protesto olacak merak ediyorum. Ayrıca aklı başında olan boğaziçililerin şuan orda olduğunu düşünmüyorum, varsa da sayısı çok azdır. |
:DD Aynı boku yemek lazımdı diyorsun |
Benzer içerikler
- savunma sanayi maaşları
- birim hacimdeki molekül sayısı nedir
- ipad 64 gb yeterli mi
- matematiğin ilacı kolay mı
- işler referans kodu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X