Şimdi Ara

4 ohm 3 watt hoparlör için amfi önerisi(TDA2822M Yapıldı.) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
1
Favori
24.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: goçhisar

Vdd 2,5v~5v arasında artı uç.

4 ohm 3 watt hoparlör için amfi önerisi(TDA2822M Yapıldı.)

Mikrofon olmadığı için uçları dikkate alacaksın. Entegrelerin - hoparlör çıkışlarını ground yazan kısma, artı uçlarını da sağ ve sol çıkışlarına denk gelecek şekilde bağlayacaksın.

Girişte aynı şekilde. en alt kısım şaseye, sağ sol uçlarıda IN+ ya bağlanacak. İki adet entegre kullanacaksın.

Hocam çok bilgili olmadığım için pek anlayamadım

Hocam şase ne oluyor?

Ayrıca o jacka kabloları nasıl bağlayacağız?

• quote:

Orijinalden alıntı: certy

2 tane 100nF, 1 tane 1uF ve malum entegre. Besleme için bir tane 100nF ve 2200uF 16V.

100 nf ile 2200 uf yi nereye bağlayacağız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: herdogan80

quote:

Orijinalden alıntı: goçhisar

Vdd 2,5v~5v arasında artı uç.

4 ohm 3 watt hoparlör için amfi önerisi(TDA2822M Yapıldı.)

Mikrofon olmadığı için uçları dikkate alacaksın. Entegrelerin - hoparlör çıkışlarını ground yazan kısma, artı uçlarını da sağ ve sol çıkışlarına denk gelecek şekilde bağlayacaksın.

Girişte aynı şekilde. en alt kısım şaseye, sağ sol uçlarıda IN+ ya bağlanacak. İki adet entegre kullanacaksın.

Hocam çok bilgili olmadığım için pek anlayamadım

Hocam şase ne oluyor?

Ayrıca o jacka kabloları nasıl bağlayacağız?

şidi erkek jackı açınca micsiz jacklarda. altta sağda ve solda küçük demir parçası oluyor hoparlörlerin +larını sağ ve sola takacaz sağ ve sol speaker olarak -lerinide grounda yani alttaki demir parçacığına tkaılacak benim bildiğim kadarıyla

• quote:

Orijinalden alıntı: furkansevke

şidi erkek jackı açınca micsiz jacklarda. altta sağda ve solda küçük demir parçası oluyor hoparlörlerin +larını sağ ve sola takacaz sağ ve sol speaker olarak -lerinide grounda yani alttaki demir parçacığına tkaılacak benim bildiğim kadarıyla

Tamam açınca zaten 2 delik bir adet de ortada yer oluyor onu biliyorum.

Sen stereo mu yapacaksın?
  • quote:

Besleme için.

Güç kaynağının + sına mı bağlayacağız?
  • quote:

quote:

kafma çok karıştı aslında bisiklet için tda2822 uygun iki tane olamsı iki tarafada sesi eşit yayacağı anlamına gelir. ayca pam8002 max. 5.5v diyor. beslemeye direnç takıcaz kondasitör tkaıcaz. kafma çok karıştı

• quote:

kafma çok karıştı aslında bisiklet için tda2822 uygun iki tane olamsı iki tarafada sesi eşit yayacağı anlamına gelir. ayca pam8002 max. 5.5v diyor. beslemeye direnç takıcaz kondasitör tkaıcaz. kafma çok karıştı

Kafam allak bullak oldu ama bence TDA2822 yapalım hem elimiz pcb'ye alışmış olur.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Aslında akü ile besleyeceğiniz için kondansatöre gerek yok. Benim aklıma gelmedi.

yani :D ikisinedemi gerek yok

• quote:

Aslında akü ile besleyeceğiniz için kondansatöre gerek yok. Benim aklıma gelmedi.

Tamam sağol benimde tam kafam karışmıştı
  • quote:

yani :D ikisinedemi gerek yok

Ben öyle anladım yalnızca devredeki kondansatörleri bağlayacağız.
  • certy abimize o kadar emek verdirdik konuştuk bize baskısını çizdi okadar. ben onunkini yapıcam hem pcb deneyimini tatmak istiyorum.Zaten steora istiyorum eşit ses olayıdnan dolayı. ayrıca pam 8002 bana soğuk geldi. yinede goçhisara çok teşekkür ederim.

Abi peki tda2822m entegresi pahalımıdır.
  • quote:

certy abimize o kadar emek verdirdik konuştuk bize baskısını çizdi okadar. ben onunkini yapıcam hem pcb deneyimini tatmak istiyorum.Zaten steora istiyorum eşit ses olayıdnan dolayı. ayrıca pam 8002 bana soğuk geldi. yinede goçhisara çok teşekkür ederim.

Bende sana katılıyorum hem certy'e hemde goçhisar'a çok teşekkür ederim.

TDA2822M amfi devresini yaparak baskı devre konusunda kendi adıma ilk deneyimi yaşayıp kendimi geliştirmek istiyorum.

Çok pahalı olduğunu zannetmiyorum. (http://www.kartalotomasyon.com.tr/TDA2822M-Entegre,PR-4683.html )

• quote:

quote:

certy abimize o kadar emek verdirdik konuştuk bize baskısını çizdi okadar. ben onunkini yapıcam hem pcb deneyimini tatmak istiyorum.Zaten steora istiyorum eşit ses olayıdnan dolayı. ayrıca pam 8002 bana soğuk geldi. yinede goçhisara çok teşekkür ederim.

Bende sana katılıyorum hem certy'e hemde goçhisar'a çok teşekkür ederim.

TDA2822M amfi devresini yaparak baskı devre konusunda kendi adıma ilk deneyimi yaşayıp kendimi geliştirmek istiyorum.

Çok pahalı olduğunu zannetmiyorum. (http://www.kartalotomasyon.com.tr/TDA2822M-Entegre,PR-4683.html )

ucuzmuş :D 2 tane aldiriyim bari. yanlız tüh ya soket aldırmayı unuttum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkansevke -- 6 Ağustos 2012; 16:34:08 >

• quote:

ucuzmuş :D 2 tane aldiriyim bari. yanlız tüh ya skoet aldırmayı unuttum

Onun yerine 2 soket bir tane entegre aldır

Transfer işlemi için hangi metodu kullanacaksın?
  • quote:

quote:

ucuzmuş :D 2 tane aldiriyim bari. yanlız tüh ya skoet aldırmayı unuttum

Onun yerine 2 soket bir tane entegre aldır

Transfer işlemi için hangi metodu kullanacaksın?

2 soket bir entegre ndn aldiriyim :D ütü ile geçiricem işte bilemiyorum elime malzemeler gelsin
  • quote:

2 soket bir entegre ndn aldiriyim :D ütü ile geçiricem işte bilemiyorum elime malzemeler gelsin

Yedekte bulunsun

Kağıt olarak A4 kullanma sakın ben hiç verim alamadım
  • artık çok geç :D çünkü babamı aradım konuştum biraz :D aramış açamamışız falan sinirli :D bidaha arayıp fax kağıdı al falan diyemem :D babamda zaten tda2822m almış :D ya daha ucuzdur yada pam 8002 yoktur :D :D :D
  • quote:

artık çok geç :D çünkü babamı aradım konuştum biraz :D aramış açamamışız falan sinirli :D bidaha arayıp fax kağıdı al falan diyemem :D babamda zaten tda2822m almış :D ya daha ucuzdur yada pam 8002 yoktur :D :D :D

Tamam iyi şanslar

Ben daha hiç malzeme almadım önce transfer işlemi için uğraşıyorum olursa aldıracağım

• quote:

quote:

artık çok geç :D çünkü babamı aradım konuştum biraz :D aramış açamamışız falan sinirli :D bidaha arayıp fax kağıdı al falan diyemem :D babamda zaten tda2822m almış :D ya daha ucuzdur yada pam 8002 yoktur :D :D :D

Tamam iyi şanslar

Ben daha hiç malzeme almadım önce transfer işlemi için uğraşıyorum olursa aldıracağım

varya babamın pcb almadığını hissediyorum hayallerim suya düşer :S

• quote:

quote:

İmzan kural dışı.

ndn kulüpler dışında resim koyulmuyormu
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.