Şimdi Ara

4.Operatör olarak T-Mobile olsaydı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet konu gayet belli sizce 4.Operatör olarak T-Mobile ülkemize giriş yapsaydı nasıl olurdu?
    Herkesin yorumlarını bekliyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vodafone da T-Mobile gibi bir dev. Telsim fırsatı olmasaydı, onlar bile Türkiye pazarına girmezlerdi.

Yeni bir operatöre ihtiyaç var mı? Bence kesinlikle var. Dördüncü, beşinci operatör olsa keşke. Bizler için daha ekonomik bir ortam oluşmuş olur. Bence bu saatten sonra imkansız. Türkiye 3 operatör ile yola devam eder.
    Bu piyasaya 4. operatör falan girmez. Telekom sektörü yatırım maliyetleri çok yüksek olan, ilk yıllarda ciddi kâr etmenin zor olduğu bir sektör. Bu ülkede uzun süre Turkcell'den başka bir mobil operatör kâr edemedi, 2010'lardan sonra kâr etmeye başlamışlardı sanırım. Piyasa olarak da sert bir piyasamız var. Turk Telekom özellikle, oldukça düşük fiyatlara hizmet veriyor. 4. operatör müşteri çekebilmek için daha uygun olmalı ki, gelip milyonlarca dolar yatırım yapıp aboneden ayda alacağı 5 dolarla iş yapmak istemez kimse.
  • Paylaştığınız görsel Amerika t mobile olduğu icin onla kıyaslarsam pek değişen olmazdı Amerika’da gayet servisi kötü bir firma, avrupada bulunan t mobilelar biraz daha iyi ama

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 4. operatör olarak kendi altyapısını getirip girebileceğini sanmıyorum. Girerse bir MVNO olarak (tabii ki bimcell falan gibi değil, şebeke üzerinde neredeyse ana operatör kadar yetkili olarak ve kendi tarifelerini belirleyebilecek yetkiye sahip olarak) girer, ama ona da bizim operatörlerin yanaşmak isteyeceğini sanmıyorum. Gelirse güzel olmaz mı? Tabi ki olur ama bizim operatörlerin şebeke üzerinde tam yetki vereceğini, vermezse de T-Mobile'ın hiç girmek isteyeceğini sanmıyorum.

• Gelse ne olacak Ya.Bizim suyundan mı Havasından mı Nedir.. Gelen Sapıtıyor..Bir şeyler oluyor..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evrifaessa_TR E kullanıcısına yanıt
    Ben hiç bir ülkede bu firmanın sanal operatör ile girdiğini duymadım, kendisi sanal operatör desteği vermeyi seven bir firma genellikle,

Tüm harcama giderleri dolar ve euro olan bir sektörde her gün kur yeni rekorlar kırarken üstüne para verseler ülkeye yeni bir yatırımcı gelmez...

• vasat bir operatör olurdu muhtemelen sıralamada sonuncu gelirdi.
  • Vodafone da T-Mobile gibi bir dev. Telsim fırsatı olmasaydı, onlar bile Türkiye pazarına girmezlerdi.

Yeni bir operatöre ihtiyaç var mı? Bence kesinlikle var. Dördüncü, beşinci operatör olsa keşke. Bizler için daha ekonomik bir ortam oluşmuş olur. Bence bu saatten sonra imkansız. Türkiye 3 operatör ile yola devam eder.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aslında ülkenin ihtiyacı 81 ilde tüm gsm hizmetlerini veren bir operatörden ziyade büyükşehirlerde sadece 4g hizmeti veren data operatörleri ile sektöre renk katılabilir, Avrupa’da var böyle bir kaç girişim sadece superbox gibi hizmet veriyorlar uygun fiyatla

• Bana tamamen sıfırdan bir altyapı kurmak çok maliyetli ve zor geliyor. En az 10-15 yıl yeni operatör gelmez bence.

• Türk Telekom'u satın alarak 3. operatör olarak da girebilir. Ben razı olurum.

Ülkemde şu gibi T-Mobile shop'larını görmek için neler verirdim be..

• Devlet tarafından buyuk yatırım teşviği ve vergi muafiyeti filan olmadıgı surece baska bir operatörün hizmet vermeye niyetlencegini sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backspace7 -- 5 Mayıs 2020; 22:10:45 >
  • Bir gün kalktığımda Türk Telekom'un sitesinde şu logoyu görmek mi? Hayali bile güzel..

Allah akıl fikir versin

• quote:

Orijinalden alıntı: maaart

Allah akıl fikir versin
    kendi kendime hayal kuruyorum yahu.. gelse güzel olmaz mı şimdi? hem türk telekom bankalara devredilmişken bankalar belki yakında şirketi satmak ister.

Kimse almaz, eski sahipleri soyup soğana çevirdi. Sembolik bir bedelle, belli bir yatırım karşılığı devredilibilirse ne ala...

Sarı mavi Turkcell iletişim merkezlerinin nesi var?

Renk uyumsuzluğu var bizim operatörlerle, pembe logolu bir tane gelirse görürüz.
  • Bu piyasaya 4. operatör falan girmez. Telekom sektörü yatırım maliyetleri çok yüksek olan, ilk yıllarda ciddi kâr etmenin zor olduğu bir sektör. Bu ülkede uzun süre Turkcell'den başka bir mobil operatör kâr edemedi, 2010'lardan sonra kâr etmeye başlamışlardı sanırım. Piyasa olarak da sert bir piyasamız var. Turk Telekom özellikle, oldukça düşük fiyatlara hizmet veriyor. 4. operatör müşteri çekebilmek için daha uygun olmalı ki, gelip milyonlarca dolar yatırım yapıp aboneden ayda alacağı 5 dolarla iş yapmak istemez kimse.
    Tam yetkiyi hiçbir operatör vermez. Adamlar kendileri o tam yetkiye ulaşmak için yıllarca yatırım yapmış, parasıyla da olsa onu vermezler. :D Yoksa müşteri operatörün yapacağı her ayar kendisini etkileyecek olduktan sonra niye yetki falan versinler... :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sis651

Tam yetkiyi hiçbir operatör vermez. Adamlar kendileri o tam yetkiye ulaşmak için yıllarca yatırım yapmış, parasıyla da olsa onu vermezler. :D Yoksa müşteri operatörün yapacağı her ayar kendisini etkileyecek olduktan sonra niye yetki falan versinler... :D
    bedavaya demedik yahu, parasını vererek alacak tabi ki. Yurt dışında Google Fi falan nasıl işliyor mesela, adam kendi tarifesini belirlemiş, her ülkeden birer operatörle de anlaşıyor, kendi tarifesini kendi belirliyor. kiraladığı şirket de tarifelere karışmıyor.

• Bence kimse keriz değil türkiye piyasasina girmeye. Adam gelcek türkiyede 25 tl ye 5 gb internet 500 dakka satipda kazancak. 25 tl nin 5 tl sini devlete vercek 10 tl sini çalişanlarina vercek kendisine 10 tl kalcak bunuda euroya çevirince 1.3 euro kazancak kişi başi. Ayni paketi avrupa bolgesinde satsa 25 euro , 3 euro devlet alsa 10 euro çalisanlarina verse cebine 12 euro para kaliyor. Kimse enayi değil . baz istasyonun teli den tut demir direği sim kartin plastiğine kadar yurtdişindan geliyo malesef. Yurt dişinda 15 euroya satsa bile turkiyeden daha fazla kazanmiş oluyo.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.