Şimdi Ara

4 Parça Videoyu Tek Parça Yapma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internetten film indirdim 4 parça dosya var ben bunları tek parça nasıl yapabilirim

• rar dosyası halindeyse rardan cıkardıgında o tek parca olur zaten
  • dosya uzantıları neler? .01 .02 diye mi gidiyor yoksa, avi olan 4 parçayı mı birleştirmek istiyorsun?
  • İkisinide ayrı şekildemi birleştiriliyor bilmiyorum ama dosya uzantıları aynı mpeg4 xxx1.mp4 ; xxx2.mp4 gibi 4 parça

Dosya rarlı ve rardan çıkardığımda tek parça olarak çıkmazsa yine aynı işlemi mi yapıyorum
  • anladığım kadarıyla videolarda sadece rar uzantısı var. bu dosyaları birleştirmek için çeşitli video birleştirme programlarından yararlanabilirsiniz, ulead video studio veya movie maker (bundan emin değilim mp4 desteklemiyor olabilir, ama siz yine de bir deneyin) bunlara örnek olabilir
  • Rar yok kardeş 4 parça dosya var ; xxx1.mp4 , xxx2.mp4 , xxx3.mp4 ve xxx4.mp4 ama ben bunun xxx.mp4 şeklinde olmasını istiyorum

Teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: huseyin16

Rar yok kardeş 4 parça dosya var ; xxx1.mp4 , xxx2.mp4 , xxx3.mp4 ve xxx4.mp4 ama ben bunun xxx.mp4 şeklinde olmasını istiyorum

Teşekkürler...

yukarıda yazdığım programları kurup birleştirmeyi dene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tamam bugün deniyeceğim kardeş teşekkürler
  • quote:

Tamam bugün deniyeceğim kardeş teşekkürler

Senin bahsettiğin dosyalar hjsplit ile ayrılmış olabilir muhtemelen gene aynı programla birleştirebilirsin.

/>

Edit : Pardon yanlış görmüşüm =) .mp4 .mp4 diye gidiyormuş. Arkadaşın dediği programlar işini görecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 26 Ağustos 2008; 10:04:45 >

• şefim film indirdiğin zaman şöyle olur genelde rarın ilk partına sağ tıklayıp buraya çıkar dersin o çıkarır ama galiba yanlış bölmüşler filmi
  • quote:

Rar yok kardeş 4 parça dosya var ; xxx1.mp4 , xxx2.mp4 , xxx3.mp4 ve xxx4.mp4 ama ben bunun xxx.mp4 şeklinde olmasını istiyorum

Teşekkürler...

HJsplit ile birleştirmek için dosyaların

xxx.mp4.001
    xxx.mp4.002
    xxx.mp4.003 şeklinde olması lazım.
  • Arkadaşlar Ultra Video Joiner ile saniyeler içinde birleştirebilirsiniz.

http://hotfile.com/dl/80861876/028b0bd/videobirlestirme.zip.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.