Şimdi Ara

4 port modemin 1 portuna laptop taktık internet yok !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konunun yeri burası mı bilemedim ama... teknik yardım gibime geldi. 4 port modemim var 2 portuna pc bağlı çalışıyor. Yalnız bugün arkadaş şirkette kullandığı laptopunu getirdi taktık ve internete çıkmıyor. Bunun ayarı nerden yapılıyor ? Şu durumda i.e. açında 10.0.0.0 üzerinden ağa girmeyi deniyor onu gördüm... Fakat bağlantısına baktığımda Al Bağlantısı ip olarak 192.168.1.2 almış gördüklerim bunlar... Acil bilgi verebilirseniz sevinirim.

• yerel ag ayarlarından. ozellıklere gelıp
    sanırım tumunu yenıle dıceksın.

ıs yerındekı ag da ana ıp 10.0.0.2 ıse
    ve evdekınde 192.168.1.1 ise. bılgısayar 10.0.0.2 uzerınden baglanmaya calısacagı ıcın sorun cıkarır.

baglantıyı yenıle dersenız duzelmesı lazım.
  • kardeş sanırım laptop ta xp kullanıyosun ag görüpte internete cıkamıyosan güncel dns gir sorun cözülecektir
  • Evet xp işletim sistemi var laptopta,o güncel ip'yi nereye gireceğim ama ? Yani güncel sanırım 192.168.1.2 çünkü ağ özelliklerine bakınca bu ip'yi görüyor laptop,bunu nereye girem gerek ? Nereye baktım ise şu anda girmeye çalıştığı 1.0.0.0 ip'nin nerede yazılı olduğunu da göremedim zaten ! Bu da ilginç değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xakar -- 10 Haziran 2006; 15:10:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.