modemde l2 ye kabloyu takıp diğer makinede ethernet kartına kabloyu taktıktan sonra ne yapmam gerekiyor işlemleri sırasıyla anlatabilen bi arkadaş olursa sevinirim şimdiden saolun...
eger xp kullanıyorsan ve ethernet kartını yüklediysen aslında çok basit yapman gerekenler ağ bağlantılarıma gel ordan ağ bağlantılarını görüntüleye tıkla orda yerel ağ bağlantın çıkacak üzerine sağ tıklayıp özelliklere gel ordan genel sekmesinde bu bağlantı aşadaki ögeleri kullanır başlığı altında internet iletişim kuralları(TCP/IP) seçeneğini göreceksin üstüne bi kere tıklayıp özellikler butonuna bas orda yine genel sekmesinde otomatik bir ip adresi al ve dns sunucusunu otomatik olarak al seçeneklerini işaretle tamam diyerek hepsinden çık sonra bi kere modemi aç kapa tamamdır
ethernet kartına girdim diğer pcnin modemdende boş porta taktım olmadı fakat ip numarasıda verdim diğer pcye statik ip vemiştim makineye 192.168.7.1 modem 7.2 benim makine 7.3 diğer makine fakat modemde boş portun ışığı yanmıyor ne yapmam gerekiyor
modemim pikatel quartet 4port arayüzünde bi ayar yapmam gerekiyormu ev iş yeri ağı kurmam şartmı nasıl aypıcam yardımcı olursanız sevinirim
gir sen ev is agi kurdan sirayka tahip et kurarsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme