Şimdi Ara

4 portlu modem üzerinden pc leri bağlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşalar ben 4 portlu bir modem üzerinden iki makina birbirine bağlanıyor diye bişi duydum.Bende iki tene eternet kablosu var ve iki makinamı (masaüstü ve dizüstü )birbirine modemimimi kullanarak bağlamak istiyorum .Ama tabi bir ağ üzerinden değil yani makinalar birbirlrini HDD gibi filan görecekler hangi makinadan baksam diğerini görmek istiyorum yani.Aslında kısacası cross kablo kullanmadan elimdeki kabloları kullanarak,modemide hub olarak kullanarak yapmak.Ve nasıl bir ayar yapmam gerktiğini bilen arkadaşlarımdan yardımlarını bekliyorum.Şimdiden ilgilenen arkadaşlarıma teşekkürler..

• quote:

Orjinalden alıntı: metin akın

Arkadaşalar ben 4 portlu bir modem üzerinden iki makina birbirine bağlanıyor diye bişi duydum.Bende iki tene eternet kablosu var ve iki makinamı (masaüstü ve dizüstü )birbirine modemimimi kullanarak bağlamak istiyorum .Ama tabi bir ağ üzerinden değil yani makinalar birbirlrini HDD gibi filan görecekler hangi makinadan baksam diğerini görmek istiyorum yani.Aslında kısacası cross kablo kullanmadan elimdeki kabloları kullanarak,modemide hub olarak kullanarak yapmak.Ve nasıl bir ayar yapmam gerktiğini bilen arkadaşlarımdan yardımlarını bekliyorum.Şimdiden ilgilenen arkadaşlarıma teşekkürler..

masaüstünü kablolu bağla dizüstünü kablosuz(eğer modem kablosuzsa) ağ bağlantısını kurduktna sonra diskleri paylaşıma açarsan iki makinede birbirini rahatlıkla görür merak etme.

• quote:

Orjinalden alıntı: John PHILIPS

quote:

Orjinalden alıntı: metin akın

Arkadaşalar ben 4 portlu bir modem üzerinden iki makina birbirine bağlanıyor diye bişi duydum.Bende iki tene eternet kablosu var ve iki makinamı (masaüstü ve dizüstü )birbirine modemimimi kullanarak bağlamak istiyorum .Ama tabi bir ağ üzerinden değil yani makinalar birbirlrini HDD gibi filan görecekler hangi makinadan baksam diğerini görmek istiyorum yani.Aslında kısacası cross kablo kullanmadan elimdeki kabloları kullanarak,modemide hub olarak kullanarak yapmak.Ve nasıl bir ayar yapmam gerktiğini bilen arkadaşlarımdan yardımlarını bekliyorum.Şimdiden ilgilenen arkadaşlarıma teşekkürler..

masaüstünü kablolu bağla dizüstünü kablosuz(eğer modem kablosuzsa) ağ bağlantısını kurduktna sonra diskleri paylaşıma açarsan iki makinede birbirini rahatlıkla görür merak etme.

zaten öyle bir bağlantım var ama ben veri transferi hızını dahada arttırmak için böyle bir bağlantı yapabilirmiyim diye sormuştumş sağolun cevap için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.